Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od tuffgong1 moc pěkné to je doufám že se mi taky něco takového povede až rozjedu svojí 150w
jiank typuju 110g :-) ale určo tam máš víc
Kámo, tak to si mě pobavil 9x ty nejkvalitnější semínka a pěstované pod 400W sodou již tyden to suším a už teď to nemusim dosušovat hoří celkem vpohodě a večer sem navážil 438g samozdřejmě to není konec ztrácení vlhkosti, ale počítam cca 350g čistýho.Večer přihodím okolik to spadlo.
Kámo, tak to si mě pobavil 9x ty nejkvalitnější semínka a pěstované pod 400W sodou již tyden to suším a už teď to nemusim dosušovat hoří celkem vpohodě a večer sem navážil 438g samozdřejmě to není konec ztrácení vlhkosti, ale počítam cca 350g čistýho.Večer přihodím okolik to spadlo.
To máš ještě dost mokré, to ti ještě spadne o dost čím déle budeš sušit tím lépe, hlavně to pořádně třeba
jen tak pro ukázku sem to byl teď nafotit a navažit 412g z 438g z noci to není už, tak velká ztráta za 14 hodin suším to ve tmě, v teplotě 22C a vlkost 45%výměna vzduchu 280m
a ty chceš říct, že tam budeš mít 9 aspoň 30ti gramovejch palic +to okolo jo? to sem teda zvědavej
neříkám, že to neni pěkný, ale sem zvědavej, jak to seschne no
Před tím to seschlo za noc skoro o 400g a teď po 5 dnech schnutí už to seschlo jen asi něco málo 20g za noc neříkám že je to suchý to ne ale když to rozdrdim a ubalim hoří to bez toho abych to musel 10x zapalovat na každej tah vklidku zhulím celí brčko až ke konci to klasicky pohasíná no myslim že na 300 se dostanu určitě spiš to nezjistím protože to bude už pryč
Jsem tu po dlouhé době z5 chtěl jsme se pozeptat zada mi někdo poradi jestli můžu mít 3,5l květnik jestli už to není málo. Jinak přidávám fotky s posledního pěstu
10xSensi Star II , Terra Hlína, PK13-14, Enzym, Plagron Blom, PH 6,4 - 6,7
400W sodium Cooltube, odtah stále TT125 i po roce a 3/4 jede jak cip dobrá volba
Ofuk 2x 120 vent s pc 2500 ot/min 1x 60 3700 ot/min napojené na regulátor a 800ma trafo, to pak točí fest a není třeba kupovat drahé ofuky