Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
petis__
Stálý Člen

Karma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

čofér... kytky nevypadají že by jim něco chybělo, myslím že se nemusíš ničeho bát.

Old Post 04-09-2009 v 21:43 PM
petis__ je offline   Profil uživatele petis__   Find more posts by petis__   Foto galerie člena petis__   Click here to Send petis__ a Private Message   Add petis__ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kombík
Stálý Člen

Karma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% PěstitelskáKarma uživatele kombík - 98% Pěstitelská

svirani listu Příspěvek č. 162

zdravim vsechny napomocne kolegacky,potreboval bych poradit s timto problemem,vsechno je detailne popsane zde http://grower.cz/forum/showthread....1271#post821271 ....díky

Curing - zaklady a druhy
Kombíkův indoorek 600w + 250w Sage & PPP
Mobile Box 600w drip, Sensi Star, White Widow, Budha
400w soil hydro drip PRIBEH POSLEDNIHHO MOHYKANA
CannalyseTestKit - hracicka pro hracicky

Old Post 04-09-2009 v 23:32 PM
kombík je offline   Profil uživatele kombík   Find more posts by kombík   Foto galerie člena kombík   Click here to Send kombík a Private Message   Add kombík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JaVen
Stálý Člen

Karma uživatele JaVen - 95% PěstitelskáKarma uživatele JaVen - 95% PěstitelskáKarma uživatele JaVen - 95% Pěstitelská

už fakt nevím Příspěvek č. 163

Zdravíčko kytičkáři,
i u mě se objevil problém,již delší dobu trvající...zkoušel jsem všelicos,už jsem se i radil se zkušenějšími,hledal zde i jinde,ale pořád si nevím rady...po propláchnutí a postřiku peroxidem se to sice troche zpomalilo,ale teď se to zas rychle rozjelo...poraďte prosím...kytky jsou v 30.dnu květu,hnojím biobizzem....za případné navrhy předem děkuji P.S.:spálené od lampy to není

MiVenKucrew 400W
/ 1. grow / ◄ 400W - Euforie ► - sklizeno / ~180g

/ 2. grow / ◄ 400W - WW & Sweet Tooth no.4 ► - sklizeno / ~325g

/ 3. grow / ◄ 400W - ML,Afghan,NL5xHaze ► - sklizeno / ~306g

JaVen family 250W
/ X.grow / =http://grower.cz/forum/showthread....Chronik ► - sklizeno / ~165g

Old Post 05-09-2009 v 08:38 AM
JaVen je offline   Profil uživatele JaVen   Find more posts by JaVen   Foto galerie člena JaVen   Click here to Send JaVen a Private Message   Add JaVen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pete
Stálý Člen

Karma uživatele Pete - 19% Pěstitelská

Lidi kde je chyba? Příspěvek č. 164

Kouknite, asi přehnaný Phyt Amin ne, ale stříkám to tak jednou za měsíc jen, možná sem dal větší dávku.

Old Post 05-09-2009 v 12:35 PM
Pete je offline   Profil uživatele Pete   Find more posts by Pete   Foto galerie člena Pete   Click here to Send Pete a Private Message   Add Pete to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R3F13X
Nový Člen

Karma uživatele R3F13X - 41% Pěstitelská

Zdraví Nemoc listů... Příspěvek č. 165

Čau, budu moc vděčný když pomůžete začátečníkovi. Mám 3 rostliny, dvě se krásně rozvětvili a krásně rostou, ale ta jedna z nich má problém s listy. Problém už mám 14dní a nikdo ze známých neví a tak prosím o radu zde. Kytky mají stejný druh hnojiva, stejnou půdu, stejné Ph6. Zalévám je stejnou dávkou vody přes automat i stejnou dávkou hnojiva. Prosím poraĎte do PM nebo sem. Tento problém jsem tu již objevil,ale vždy zůstal bez odpovědi.Dík moc za všechny rady a typy.

Začátečník
2x400W Philips
Box - handmade.

Old Post 06-09-2009 v 03:09 AM
R3F13X je offline   Profil uživatele R3F13X   Find more posts by R3F13X   Foto galerie člena R3F13X   Click here to Send R3F13X a Private Message   Add R3F13X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Re: Nemoc listů... Příspěvek č. 166

citace:
Původní příspěvek od R3F13X
Čau, budu moc vděčný když pomůžete začátečníkovi. Mám 3 rostliny, dvě se krásně rozvětvili a krásně rostou, ale ta jedna z nich má problém s listy. Problém už mám 14dní a nikdo ze známých neví a tak prosím o radu zde. Kytky mají stejný druh hnojiva, stejnou půdu, stejné Ph6. Zalévám je stejnou dávkou vody přes automat i stejnou dávkou hnojiva. Prosím poraĎte do PM nebo sem. Tento problém jsem tu již objevil,ale vždy zůstal bez odpovědi.Dík moc za všechny rady a typy.

Osobně bych si tipnul špatné Ph, to je většinou v 90% důvod problémů. Koukni do mojí galerie mám tam listy co jsem vyfotil při vysokém ph. http://grower.cz/forum/showthread.p...2724#post372724

Old Post 06-09-2009 v 10:31 AM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

Zdrawim,mam na pár kytkach vzdycky na stonku nejaky černy svine je jich vždycky hodně moc na sobe vůbec nevim co to je.Pokaždy je z kytky seškrábnu a pohoda,ale stejnak by mě zajímalo co to může bejt,žadnou škodu to zatim nezpůsobylo tak nevim.thx za odpověd

nevim nic

Old Post 06-09-2009 v 14:15 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Dr.Skunk_
Stálý Člen

Karma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% PěstitelskáKarma uživatele _Dr.Skunk_ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

to budou naky msice

Poteseni 2008
Poteseni 2009
Poteseni 2010
Poteseni 2011
Poteseni 2014
Poteseni 2015
Poteseni 2017

Old Post 06-09-2009 v 15:19 PM
_Dr.Skunk_ je offline   Profil uživatele _Dr.Skunk_   Find more posts by _Dr.Skunk_   Foto galerie člena _Dr.Skunk_   Click here to Send _Dr.Skunk_ a Private Message   Add _Dr.Skunk_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

doufám,že to neudělá nějakou škodu sakra

nevim nic

Old Post 07-09-2009 v 19:35 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stálý Člen

Karma uživatele cron - 43% Pěstitelská

Problém s matkami Příspěvek č. 170

Zdravím, mám 3 matky 2xHB a jednu WS. Neco ich napadlo a najviac to schytáva jedna z HB. ma na stonke nejaku pavučinu nebo co a listy idu do prdele nove vyhonky su v celku ok ale potom ako listy rastu tak zacnu sa na nich robit biele bodky az kym cele nezdochnu. Neviem asi som slepy ale svilusky som tam nevidel pripajam makro fotky (teda dufam ze sa mi podari) Dakujem vsetkym za pomoc nech sa darí!

grow forever

Naposledy upravil cron 10-09-2009 v 12:53 PM

Old Post 08-09-2009 v 18:56 PM
cron je offline   Profil uživatele cron   Find more posts by cron   Foto galerie člena cron   Click here to Send cron a Private Message   Add cron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
henry4
Nový Člen

Karma uživatele henry4 - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

čau všem,mám asi velkej problém a moc prosím o radu a pomoc,na záchranu tak krásných kytek.Postupně během asi 14 dnů se mi na listech,od jejích středů, začali dělat hnědé skvrny.Jak list zhnědne do více jak poloviny,za dva až tři dny je totálně suchý a skroucený.Víc jak 80 procent už jsem ostříhál ale je to marný.Díky moc za jakoukoliv radu a pomoc.

Old Post 08-09-2009 v 22:16 PM
henry4 je offline   Profil uživatele henry4   Find more posts by henry4   Foto galerie člena henry4   Click here to Send henry4 a Private Message   Add henry4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Re: Problém s matkami Příspěvek č. 172

citace:
Původní příspěvek od cron
Zdravím, mám 3 matky 2xBH a jednu WS. Neco ich napadlo a najviac to schytáva jedna z HB. ma na stonke nejaku pavučinu nebo co a listy idu do prdele nove vyhonky su v celku ok ale potom ako listy rastu tak zacnu sa na nich robit biele bodky az kym cele nezdochnu. Neviem asi som slepy ale svilusky som tam nevidel pripajam makro fotky (teda dufam ze sa mi podari) Dakujem vsetkym za pomoc nech sa darí!

http://grower.cz/forum/showthread.p...8937#post378937

Old Post 09-09-2009 v 08:12 AM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jungle omg
Nový Člen

Karma uživatele Jungle omg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Ahoj groweři, mám problém s kytičkama, listy mi začinají usichat a nevim čim to je.
z threadu zde bych soudil že chybí fosfor, nebo vapnik... ale opravdu nevím. na listech se od konce objevují hnedé skvrny a ty pak přechází k postupnému uschnutí listu.
tady sou nejake fotky

Čínsky: Liu kou-shui de biao-zi he hou-zi de ben er-zi [Liou coe shway duh biao-tze huh hoe-tze duh bun ur-tze]
Česky: Hloupý syn uslintané děvky a opičáka
Čínsky: Da-xiang bao-zha-shi de la du-zi [Da-shiong bao-jah-shr duh la doo-tze]
Česky: Explozivní sloní průjem

Old Post 09-09-2009 v 11:14 AM
Jungle omg je offline   Profil uživatele Jungle omg   Find more posts by Jungle omg   Foto galerie člena Jungle omg   Click here to Send Jungle omg a Private Message   Add Jungle omg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jungle omg
Nový Člen

Příspěvek č. 174

a tady dalsi foto

Čínsky: Liu kou-shui de biao-zi he hou-zi de ben er-zi [Liou coe shway duh biao-tze huh hoe-tze duh bun ur-tze]

Old Post 09-09-2009 v 11:25 AM
Jungle omg je offline   Profil uživatele Jungle omg   Find more posts by Jungle omg   Foto galerie člena Jungle omg   Click here to Send Jungle omg a Private Message   Add Jungle omg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jungle omg
Nový Člen

Příspěvek č. 175

cuss mam problem s listy... PH metr nemam, tak ho nevim jiste, ale melo by byt v poradku do 6,5až 7. listy mi pomalu od konce chytají hnede fleky a pak zloutnou a usichají... viz foto. dekuji za radu co s tim...

Old Post 09-09-2009 v 11:59 AM
Kubis
Stálý Člen

Karma uživatele Kubis - 89% PěstitelskáKarma uživatele Kubis - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

zdravím growerstvo potřeboval bych poradit. todle mi začaly dělat listy asi po 3 týdnech na růstu v nft-gro tank 205. teplota roztoku 21C* PH 6.2 EC nemněřím ale známky spálení to nejeví kořeny sou krásně bílé omlouvám se za kvalitu fotek je to z mobilu ale pokusím se dodat ostřejší,díky všem za případnou pomoc.

at to roste.

Old Post 10-09-2009 v 09:19 AM
Kubis je offline   Profil uživatele Kubis   Find more posts by Kubis   Foto galerie člena Kubis   Click here to Send Kubis a Private Message   Add Kubis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás