Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko kytičkáři,
i u mě se objevil problém,již delší dobu trvající...zkoušel jsem všelicos,už jsem se i radil se zkušenějšími,hledal zde i jinde,ale pořád si nevím rady...po propláchnutí a postřiku peroxidem se to sice troche zpomalilo,ale teď se to zas rychle rozjelo...poraďte prosím...kytky jsou v 30.dnu květu,hnojím biobizzem....za případné navrhy předem děkuji P.S.:spálené od lampy to není
Čau, budu moc vděčný když pomůžete začátečníkovi. Mám 3 rostliny, dvě se krásně rozvětvili a krásně rostou, ale ta jedna z nich má problém s listy. Problém už mám 14dní a nikdo ze známých neví a tak prosím o radu zde. Kytky mají stejný druh hnojiva, stejnou půdu, stejné Ph6. Zalévám je stejnou dávkou vody přes automat i stejnou dávkou hnojiva. Prosím poraĎte do PM nebo sem. Tento problém jsem tu již objevil,ale vždy zůstal bez odpovědi.Dík moc za všechny rady a typy.
Původní příspěvek od R3F13X Čau, budu moc vděčný když pomůžete začátečníkovi. Mám 3 rostliny, dvě se krásně rozvětvili a krásně rostou, ale ta jedna z nich má problém s listy. Problém už mám 14dní a nikdo ze známých neví a tak prosím o radu zde. Kytky mají stejný druh hnojiva, stejnou půdu, stejné Ph6. Zalévám je stejnou dávkou vody přes automat i stejnou dávkou hnojiva. Prosím poraĎte do PM nebo sem. Tento problém jsem tu již objevil,ale vždy zůstal bez odpovědi.Dík moc za všechny rady a typy.
Zdrawim,mam na pár kytkach vzdycky na stonku nejaky černy svine je jich vždycky hodně moc na sobe vůbec nevim co to je.Pokaždy je z kytky seškrábnu a pohoda,ale stejnak by mě zajímalo co to může bejt,žadnou škodu to zatim nezpůsobylo tak nevim.thx za odpověd
Zdravím, mám 3 matky 2xHB a jednu WS. Neco ich napadlo a najviac to schytáva jedna z HB. ma na stonke nejaku pavučinu nebo co a listy idu do prdele nove vyhonky su v celku ok ale potom ako listy rastu tak zacnu sa na nich robit biele bodky az kym cele nezdochnu. Neviem asi som slepy ale svilusky som tam nevidel pripajam makro fotky (teda dufam ze sa mi podari) Dakujem vsetkym za pomoc nech sa darí!
čau všem,mám asi velkej problém a moc prosím o radu a pomoc,na záchranu tak krásných kytek.Postupně během asi 14 dnů se mi na listech,od jejích středů, začali dělat hnědé skvrny.Jak list zhnědne do více jak poloviny,za dva až tři dny je totálně suchý a skroucený.Víc jak 80 procent už jsem ostříhál ale je to marný.Díky moc za jakoukoliv radu a pomoc.
Původní příspěvek od cron Zdravím, mám 3 matky 2xBH a jednu WS. Neco ich napadlo a najviac to schytáva jedna z HB. ma na stonke nejaku pavučinu nebo co a listy idu do prdele nove vyhonky su v celku ok ale potom ako listy rastu tak zacnu sa na nich robit biele bodky az kym cele nezdochnu. Neviem asi som slepy ale svilusky som tam nevidel pripajam makro fotky (teda dufam ze sa mi podari) Dakujem vsetkym za pomoc nech sa darí!
Ahoj groweři, mám problém s kytičkama, listy mi začinají usichat a nevim čim to je.
z threadu zde bych soudil že chybí fosfor, nebo vapnik... ale opravdu nevím. na listech se od konce objevují hnedé skvrny a ty pak přechází k postupnému uschnutí listu.
tady sou nejake fotky
Čínsky: Liu kou-shui de biao-zi he hou-zi de ben er-zi [Liou coe shway duh biao-tze huh hoe-tze duh bun ur-tze]
Česky: Hloupý syn uslintané děvky a opičáka
Čínsky: Da-xiang bao-zha-shi de la du-zi [Da-shiong bao-jah-shr duh la doo-tze]
Česky: Explozivní sloní průjem
Čínsky: Liu kou-shui de biao-zi he hou-zi de ben er-zi [Liou coe shway duh biao-tze huh hoe-tze duh bun ur-tze]
cuss mam problem s listy... PH metr nemam, tak ho nevim jiste, ale melo by byt v poradku do 6,5až 7. listy mi pomalu od konce chytají hnede fleky a pak zloutnou a usichají... viz foto. dekuji za radu co s tim...
zdravím growerstvo potřeboval bych poradit. todle mi začaly dělat listy asi po 3 týdnech na růstu v nft-gro tank 205. teplota roztoku 21C* PH 6.2 EC nemněřím ale známky spálení to nejeví kořeny sou krásně bílé omlouvám se za kvalitu fotek je to z mobilu ale pokusím se dodat ostřejší,díky všem za případnou pomoc.