Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zajímalo by mě, jak dopadla ta B52, co Eriku ... pls updatee ?.... taky těžce zvažuju jakou genetiku vybrat,. těch odrůd je tolik a člověk má tendenci mít všecko..)
Ahoj Eriku, prosim te jak jsi dostal v prosterd te krabice ten "odpadni" odtok, netece ti pres to voda?
a psal jsi ze to mas z jednoho kusu ryb. folie, nepremyslel jsi to slepit? nasel jsem zeprej lepidlo na to urcene... :-)
ahojte, je mi ľúto, že táto téma tu nemá pokračovanie, TAG growing sa mi páči čoraz viac, akurát je o tom na groweri málo informácií. Jednu vec čo som sa nedočítal v celom threade- pestoval si to z klonov alebo zo semiačok? v čom to bolo nakorenené? zdalo sa mi že som zahliadol keramzit len som si nebol istý či som videl dobre
Původní příspěvek od kubok ahojte, je mi ľúto, že táto téma tu nemá pokračovanie, TAG growing sa mi páči čoraz viac, akurát je o tom na groweri málo informácií. Jednu vec čo som sa nedočítal v celom threade- pestoval si to z klonov alebo zo semiačok? v čom to bolo nakorenené? zdalo sa mi že som zahliadol keramzit len som si nebol istý či som videl dobre
Eric to jel z klonů, dočteš se to např. tady.
Jo je to keramzit a jak sis všiml, je to jedno z těch hutnějších a moc povedených témat, taky mě mrzí že už nám tady Eric nepřispívá. Btw jeho poslední příspěvek je z února 2012....Pokud tě jeho systém zaujal musíš si na to připravit peněženku a mít šikovný ruce Držím ti palce!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ahoj vsichni, chtel bych se jenom zeptat jak to nekdo zbouchal dohromady, vi nekdo jak tam dat ten odtok? jak to zatesnit, lepe receno cim? nevydouva to vanu odspod? diky moc
Původní příspěvek od tomas285 Ahoj vsichni, chtel bych se jenom zeptat jak to nekdo zbouchal dohromady, vi nekdo jak tam dat ten odtok? jak to zatesnit, lepe receno cim? nevydouva to vanu odspod? diky moc
odtok vyřeš normálně dírou a dej tam stahovací průchodku na trubku