Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od TH! Lidi prosím nevíte jestli nějaká banka nabízí semínka od Dutch passion po 5ks regular? Nechci objednávat jenom od DP, ale zároveň bych chtěl balení po pěti. Všude jsem našel jenom po 10ks.
Skus napr. http://www.cannabis-seeds.co.uk/
Momentalne ale nemaju prilis velky vyber, skor len dopredavaju minulorocne semiacka. Ale koncom marca by uz mali mat od DP vsetko ( regular 5/10, resp. femky 5/10 ). Takze trochu trpezlivosti.
Pripadne vygoogluj inych resellerov.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Co je to za blbost že chceš od DP ale nechceš objednávat jen od DP...
Jinak teda i paradise mají po pěti ale nechápu jak jsi to myslel jako....
Ledaže chceš DP ale od jinnýho dealera než je přímo DP ale nevím proč...
No je to jednoduché. Pokud chcu víc modelů(např KC36, Belladonna atd, tak ty u DP nenajdu. A nechcu zbytečně platit poštovné atd. víckrát za objednávku z nevím kolika zdrojů. Už mě rozumíš? Jinak všem díky za odpovědi.
Původní příspěvek od Hodinář Nevim jestli se si všimli, ale tady v čechách už se taky prodává, konkrétně z DP seedbanky http://www.novygrowshop.cz/katalog/semena/regular
Doufám, že je kvůli tomuhle odkazu nezavřou
To hledím jak puk že u nás se prodávají semínka od DP...bral už si někdo něco od nich?
Původní příspěvek od H.U.L. Jo takže bys potřeboval nějakýho dealera ktrý má v jednom obchodě DP i Paradise jako je třeba bushdoctor jestli to správně chápu...
V novym growshopu budou spolupracovat i s Paradise, aspon to rikali. Nejlepsi budes mit si tam zajit.. Uz maj skladem i dalsi seedbanky jen ne na internetu.
Zašel bych ale všichni nejsou z Prahy...tak leda až budu mít cestu, každopádně je to paráda jestli si už nemusíme obědnávat až z holandu. Ještě řízky by mohli začít prodávat
ot: to by mě zajímalo, kde se stala chyba. Buď jsou majitelé, až tak flegmatičtí, nebo vznikla díra v zákoně po její novelizaci. Každopádně proč ne, už žádný výlety NL AU, já změnu vítám
Tak nemám na tyhle shopy otevřít vlákno? Zajímalo by mě jestli už od nich někdo něco kupoval a proč by musela být díra v zákoně když objednávat semínka se u nás můžou legálně (není THC není trest ne?) ? Tak proč by se tu nemohli i prodávat zvlášť když je tu ani nevyrábí... A myslíte že growshopy taky využívají díru v zákonu když prodávají vše kolem trávy? Ikdyž vím že se můžou hájit jednoduše tím že to je na jakékoliv rostliny...
ale je dobre sledovat growshopy.... se jima rozsirila dalsi nabidka o seminka na kterych znova maji 2.5x zisk ale aspon se to nekam pohlo ... jinak bych stejne kupoval rovnou v holandsku..ci v kanade.at nas tady nevykoristuji...
Jakej mají zisk to nevím ale ceny sou dost stejný např. Blueberry 3 200Kč
A na DP za 120 eur=3 060Kč
A ikdyž chci přímo od nich tak nemusíme snad do holandu když poštovný je 5euro alespoň při platbě převodem...
Jakej mají zisk to nevím ale ceny sou dost stejný např. Blueberry 3 200Kč
A na DP za 120 eur=3 060Kč
A ikdyž chci přímo od nich tak nemusíme snad do holandu když poštovný je 5euro alespoň při platbě převodem...
no to je jasny ze nemusis...ale si vem se v 3200 mas dph ...takze oni to od nich jakoby kupuji za te same mo ceny..co ty na netu... ale pokud se s nima domluvis .jako ze ve velkym ci smluvne na rok...tak cena z 3000 klesna tak na 1500..aspon co sem slysel od capku....coz souhlasim neni 2.5x ale zas mas hodne tech seedbank ....
Tak to nechápu teďka co přesně jsi od těch tvejch "cápků" slyšel...
Každopádně si tady většina llidí kupuje spíš po deseti a já taky, tak jaký pak ve velkym nebo smluvně na rok???
A ZAS OT JAK KRÁVA...
ot: to by mě zajímalo, kde se stala chyba. Buď jsou majitelé, až tak flegmatičtí, nebo vznikla díra v zákoně po její novelizaci. Každopádně proč ne, už žádný výlety NL AU, já změnu vítám
To mě taky zajímalo tak sem se ptal a bylo mi řečeno že to šlo i před novelou jenom do toho nikdo nechtěl jít. Odpoveď je to divná ale prý je to tak
Původní příspěvek od H.U.L. Tak to nechápu teďka co přesně jsi od těch tvejch "cápků" slyšel...
Každopádně si tady většina llidí kupuje spíš po deseti a já taky, tak jaký pak ve velkym nebo smluvně na rok???
A ZAS OT JAK KRÁVA...
aj dekuji za dotaz... spis sem to myslel ze kdybychom jako spolecnost pestitelu nejak se dohodli tak si muzem objednat seminka levnejic...a udelat nejako grower.cz banka pro cleny .... abychom platili min a meli nejnovejsi modely k testovani...
na druhou stranu capci co pracuji pro growshop.cz ci natural techno...atd jakoby to ze maji zisky z lamp ...tu muzes koupit i od ofiko distributora levnejic tak o 500kc.... v MO cene zadne VO.....to same maji i na seminkach...jasne ze pokud reknes potrebuji maximlani 2seminka abych mel matkarnu...ci 10abych si dal svuj grow... ale furt vydelavat na zzalibe ...jak rekli capci kazdy to chce hned a penize neresi...ja to chci ale penize resim...
proste pripocitej 20% minus od ceny co ti davaji...pac to dostavaji jako dealers a plus jeste DPH k tomu .... jako jasne makat zadarmo se nedela...ale zas mit na tom prehanou marzi.... se podivej ze kazdy capek co byl v groshopech v cizine vidi ten rozdil....20-40% od ceny a pritom ty growshopyu tam zijou uplne v pohode...a plateji dane...
dneska som dostal z dutch pass...zasielku 5 femin.brainstorm a bolo tam 5 uplne malickych hnedych semen ...neni to ojeb???....ja som pocul ze brainstorm ma farbu modru ci akuu.....ci je secko ako ma byt a su to origo good seeds????:....