Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mad Lion ja sem prototyp cloveka kerej by mel mit v ridicaku poznamku. musi ridit jedine pod vlivem THC. kdyz ridim strizlivej tak si nemuzu pomoct ale sem hroznej zmrd. nikomu nedam nic zadarmo, rvu, nadavam, vobcas i vybiham z auta, nekdy schvalne sprasim nekoho kdo mi prekazi, lepim se na pomaly v levim pruhu a podobne. zatimco zkourenej sem velmi ohleduplnej ridic. poustim chodce, neprojizdim cerveny, nevyblikavam pomaly auta v levim pruhu, nedelam mysky. kdyz se mi nekdo cpe pred auto reknu si ,, tak jed curaku ja se neposeru,, a podobne.
celkem rozdil....
Když se zhulím, tak víceméně ztratím komunikativnost, začínám mít velkou chuť na sex(kterou většinou nezaženu) a dost krát jsem pozitivně naladěn. Ale poslední dobou mě ty stavy nebaví.Asi to krapet omezím :-(
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
abych se priznal, me bavi az ten "den po te"
jsem takovy "orezany", vicemene nemam chut myslet, strasne me bavi rutinni veci jako uklid, nakupy a podobne k uzoufani otravne nezbytnosti
Ten sex potvrzuju a popiram zaroven, staci mit po ruce pocitac nebo nejakou narez hudbu a je mi to fuk.
Dej na to bacha nerika se snad, ze marihuana je zesilovac? Mozna proste mas na to chut porad a hulenim to jen zhorsujes, ale neresis
Hm koukám že většinu lidí marihuana slovně utlumuje, poslední dobou jsem měl celkem rušno a taky začínám řešit tenhle problém. Po ránu po špeku to ještě jde, ale odpolední špek už mě totálně umlčí, ale přitom nejsem ani dojebany, poslední dobou mě marihuana vůbec neunavuje a stav mám tak na 20 minut, jj ja vím dám si přestávku, no ale i tak mě to prostě naprosto utlumí, když už na to fakt začnu myslet a soustředím se na to mluvit, stejně mi to mozek neumožní a nic mě nenapadá. Je to fakt zajimavé.
zdarec....
docela vám některým i závidím ty stavy,........neuvěřitelné.
jemně vypálený si připadám furt ready kapku gumovej,žádný haluze,co mi dělalo problém,bylo zapomínání myšlenky,prostě non souvislá věta. no přepral jsem to.dobrá hudba,film,jaká-koli zábava nabírá jiný rozměr.
Jinak jak kdy,jak po čem,ale většinou to směřuje do stejného bodu..zmrtvená gumma
Nejezdím přímo spálený ale poznám na sobě,kdy ještě v makovici chrastí,tak mi na cestě vadí málo co,spíše naopak....
,ale vadí mi řidiči,co dělají zbytečné chyby a manévry....totok mě sere...a hlavně když někteří použijí blikač jen když o něj náhodou zavadí rukávem košile
Kámoš jak je spálený\řidič nákl.tatry\,jeho specialita je zůstat i 3x už jsem zažil,stát na červenou,to jsou kurwa manévry,jak po již druhé zelené jak on furt stojí banda začne objíždět,blikat,troubit,nadávat,skoro by zabili a on se jim směje jak piczka májová...a přímo do xichtů...týpka co mu drápal do kabiny,že ho chtěl zmydlit,sundal dveřma dolů,má to vykutěný
zastřízliva i hodinu nepromluví..
Ahoj všichni. Když si zahulím tak jsem hrozně tvořivej a pořád něco vymýšlím nebo řeším, jenže to jsou většinou samý kraviny. S kámošem jsme jednou řešily matiku, protože měl před reparátem a zasekli jsme se na druhý mocnině jak to s ní vlastně je (to jsem z matiky maturoval). Taky hrozně rád poslouchám muziku, nejradši českej nebo slovenskej hopík, vždycky v tom textu objevím nějakou novou spojitost. Zkrátka hulení je faaaajn.
no jak kdy nekdy me to naspeeduje..nekdy sem zas navopak mrte vykydlej..ale tak sranda je skoro ždycky..ale skoro dycky dyz sem napálenej tak premejšlim nad strasnejma hovnama..
Já když se zhulím fakt mega, tak se strašně rozkecám a občas ze mě padaj taky pěkný voloviny Ale jinak sem spíš vysmátej a všechno mi připadá strašně krásný a pozitivní.