Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 161

citace:
Původní příspěvek od Mad Lion
ja sem prototyp cloveka kerej by mel mit v ridicaku poznamku. musi ridit jedine pod vlivem THC. kdyz ridim strizlivej tak si nemuzu pomoct ale sem hroznej zmrd. nikomu nedam nic zadarmo, rvu, nadavam, vobcas i vybiham z auta, nekdy schvalne sprasim nekoho kdo mi prekazi, lepim se na pomaly v levim pruhu a podobne. zatimco zkourenej sem velmi ohleduplnej ridic. poustim chodce, neprojizdim cerveny, nevyblikavam pomaly auta v levim pruhu, nedelam mysky. kdyz se mi nekdo cpe pred auto reknu si ,, tak jed curaku ja se neposeru,, a podobne.
celkem rozdil....

nápodobně

Old Post 08-03-2008 v 11:21 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 162

z arogantniho namysleneho typka na.....ironickeho namysleneho arogantniho typka

Old Post 08-03-2008 v 11:52 AM
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

citace:
Dr Jekyll & Mr Hyde aneb v co se menite Vy?

...hu!...? na Jekkyla?

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 09-03-2008 v 01:46 AM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pjsky
Stálý Člen

Karma uživatele pjsky - 66% PěstitelskáKarma uživatele pjsky - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

z arogantniho mladeho nasilnika se menis na klidneho, unaveneho inteligenta?

NEZ PRODUKCE ZBRANI, LEPSI ZALESNIT SAHARU!!!

Rather Minimalistic Grow / Bubbler 250W / PowerPlant + MasterKush- SKLIZENO

2nd round 250W / Ultra Skunk dictator's cut - SKLIZENO A VYHOZENO

3nd round Sun / Shaman & Purple - SKLIZENO

Old Post 09-03-2008 v 17:18 PM
pjsky je offline   Profil uživatele pjsky   Find more posts by pjsky   Foto galerie člena pjsky   Click here to Send pjsky a Private Message   Add pjsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

podle stupně intoxikace životními aditivy to lítá mezi arogantním mladým inteligentem a klidným a unaveným násilníkem...

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 09-03-2008 v 21:43 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smoke4ever
Stálý Člen

Karma uživatele smoke4ever - 87% PěstitelskáKarma uživatele smoke4ever - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

někdy mám úsměv od ucha k uchu a všemu se jen tak nenápadně tlemím, někdy se vrátím o 15 let zpátky )

Old Post 09-03-2008 v 21:59 PM
smoke4ever je offline   Profil uživatele smoke4ever   Find more posts by smoke4ever   Foto galerie člena smoke4ever   Click here to Send smoke4ever a Private Message   Add smoke4ever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

Když se zhulím, tak víceméně ztratím komunikativnost, začínám mít velkou chuť na sex(kterou většinou nezaženu) a dost krát jsem pozitivně naladěn. Ale poslední dobou mě ty stavy nebaví.Asi to krapet omezím :-(

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 10-03-2008 v 08:58 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 168

vočas mě chytne po brku (spíš prvnim za ten den) ve společnosti slovní průjem a melu jednu sračku za druhou.... ale rychle mě to přechází..

páč jinak sem standartně mlčoch

ale výsledkem masivní intoxikace je spíše----->

Old Post 10-03-2008 v 12:43 PM
pjsky
Stálý Člen

Karma uživatele pjsky - 66% PěstitelskáKarma uživatele pjsky - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

abych se priznal, me bavi az ten "den po te"
jsem takovy "orezany", vicemene nemam chut myslet, strasne me bavi rutinni veci jako uklid, nakupy a podobne k uzoufani otravne nezbytnosti
Ten sex potvrzuju a popiram zaroven, staci mit po ruce pocitac nebo nejakou narez hudbu a je mi to fuk.
Dej na to bacha nerika se snad, ze marihuana je zesilovac? Mozna proste mas na to chut porad a hulenim to jen zhorsujes, ale neresis

NEZ PRODUKCE ZBRANI, LEPSI ZALESNIT SAHARU!!!

Rather Minimalistic Grow / Bubbler 250W / PowerPlant + MasterKush- SKLIZENO

2nd round 250W / Ultra Skunk dictator's cut - SKLIZENO A VYHOZENO

3nd round Sun / Shaman & Purple - SKLIZENO

Old Post 10-03-2008 v 12:44 PM
pjsky je offline   Profil uživatele pjsky   Find more posts by pjsky   Foto galerie člena pjsky   Click here to Send pjsky a Private Message   Add pjsky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Hm koukám že většinu lidí marihuana slovně utlumuje, poslední dobou jsem měl celkem rušno a taky začínám řešit tenhle problém. Po ránu po špeku to ještě jde, ale odpolední špek už mě totálně umlčí, ale přitom nejsem ani dojebany, poslední dobou mě marihuana vůbec neunavuje a stav mám tak na 20 minut, jj ja vím dám si přestávku, no ale i tak mě to prostě naprosto utlumí, když už na to fakt začnu myslet a soustředím se na to mluvit, stejně mi to mozek neumožní a nic mě nenapadá. Je to fakt zajimavé.

Peace

Old Post 10-03-2008 v 15:07 PM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

ja sa menim v moje druhe ja.....o nieco tolerantnejsie a imho celkovo lepsie

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 11-03-2008 v 16:24 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 172

zdarec....
docela vám některým i závidím ty stavy,........neuvěřitelné.
jemně vypálený si připadám furt ready kapku gumovej,žádný haluze,co mi dělalo problém,bylo zapomínání myšlenky,prostě non souvislá věta. no přepral jsem to.dobrá hudba,film,jaká-koli zábava nabírá jiný rozměr.

Jinak jak kdy,jak po čem,ale většinou to směřuje do stejného bodu..zmrtvená gumma
Nejezdím přímo spálený ale poznám na sobě,kdy ještě v makovici chrastí,tak mi na cestě vadí málo co,spíše naopak....
,ale vadí mi řidiči,co dělají zbytečné chyby a manévry....totok mě sere...a hlavně když někteří použijí blikač jen když o něj náhodou zavadí rukávem košile
Kámoš jak je spálený\řidič nákl.tatry\,jeho specialita je zůstat i 3x už jsem zažil,stát na červenou,to jsou kurwa manévry,jak po již druhé zelené jak on furt stojí banda začne objíždět,blikat,troubit,nadávat,skoro by zabili a on se jim směje jak piczka májová...a přímo do xichtů...týpka co mu drápal do kabiny,že ho chtěl zmydlit,sundal dveřma dolů,má to vykutěný
zastřízliva i hodinu nepromluví..

Naposledy upravil 11-03-2008 v 17:11 PM

Old Post 11-03-2008 v 17:01 PM
Defect
Stálý Člen

Karma uživatele Defect - 90% PěstitelskáKarma uživatele Defect - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Ahoj všichni. Když si zahulím tak jsem hrozně tvořivej a pořád něco vymýšlím nebo řeším, jenže to jsou většinou samý kraviny. S kámošem jsme jednou řešily matiku, protože měl před reparátem a zasekli jsme se na druhý mocnině jak to s ní vlastně je (to jsem z matiky maturoval). Taky hrozně rád poslouchám muziku, nejradši českej nebo slovenskej hopík, vždycky v tom textu objevím nějakou novou spojitost. Zkrátka hulení je faaaajn.

Old Post 18-03-2008 v 19:12 PM
Defect je offline   Profil uživatele Defect   Find more posts by Defect   Foto galerie člena Defect   Click here to Send Defect a Private Message   Add Defect to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

no jak kdy nekdy me to naspeeduje..nekdy sem zas navopak mrte vykydlej..ale tak sranda je skoro ždycky..ale skoro dycky dyz sem napálenej tak premejšlim nad strasnejma hovnama..

Old Post 18-03-2008 v 20:01 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kohy
Stálý Člen

Karma uživatele Kohy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Já když se zhulím fakt mega, tak se strašně rozkecám a občas ze mě padaj taky pěkný voloviny Ale jinak sem spíš vysmátej a všechno mi připadá strašně krásný a pozitivní.

Old Post 27-03-2008 v 10:50 AM
Kohy je offline   Profil uživatele Kohy   Find more posts by Kohy   Foto galerie člena Kohy   Click here to Send Kohy a Private Message   Add Kohy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

Já jsem jak beránek

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 27-03-2008 v 13:03 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás