Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
docela přemejšlim o rock for churchill..byl tam už některý z vás..celkem by mně zajímalo jestli to má cenu se tam vypravit..ale asi jo..dám si to jako prázdninovou tečku po žízníkově, vltavě a švihově...tak zdar teď právě najdeš v trávě --zdarec
Bude tam toho hodně k vidění a hlavně poslouchání, ale jedno uš je teť jistý, aš bude hrát Noisia, budu tam .. kdyby něco. ten v pravo vepředu v tom černym tryku a kšiltovce...
fix už-zdá se,že jsem dlouho nepřispěl do fóra žádným příspěvkem!asi je to tím,že momentálně přestavuji bytové jádro-a proč to kurwa píšu sem?no asi proto,že bych ten čas,prachy a námahu raději trávil na hip hop kempu(odpověď zní nikam!)!!!příští rok to určitě vyjde!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Kdyby dneska někdo chtěl vidět nejlepší českou gangsta hiphopovou kapelu Kabát, tak se jeďte mrknout do Vlčí Hory na gangsta hiphopový festival Letnice v severních Čechách http://www.letnice-vlcihora.cz/ :pyčo: Gangsta Kabát dnes hraje od 21:30.
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Tak v pondělí sem se vrátil z Trutnova (byl sem prvně) a byla to naprosto vydařená akce--výborná atmosféra, přátelský a tolerantní lidi, kvanta hulení a chlastu..nj, je fakt, že sem tam nechal 5 papírů, ale stálo to fakt za to..nejlepší 4 dny v roce..příště valím určitě zas, jenom doufám, že to bude opět na bojišti.
už tradičně od zejtřka na kemp do hradce, návrat asi až v pondělí (šéf měl ze mě radost, taktéž tradičně) kua jestli bude chcat...
tak se tam třeba potkáme a pokouříme
Trutnof supr, takže už jen COME TOGETHER u Mirotic 7.9. a letošní Open Airy sou pasé bych řek..
jedete někdo?
stejnej flek jako na Kruhu, můžu vřele doporučit
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.