Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo, teplota je svině obzvlášť teď v létě... Svítím přes noc ale stejně je to nic moc, když vypnu větrání teplota stoupá až na 46 stupňů Jinak s větráním se to drží na krásných 29 :-) Jenže v tom hluku se nedá spát.. Takže to pak vypínám a kytkám začíná peklo... Vypadají moc dobře, uvidíme, kdyžtak pak dám vědět) Kytky jsou 4 dny na periodě 12h světla....
Původní příspěvek od Sailes Jojo, teplota je svině obzvlášť teď v létě... Svítím přes noc ale stejně je to nic moc, když vypnu větrání teplota stoupá až na 46 stupňů Jinak s větráním se to drží na krásných 29 :-) Jenže v tom hluku se nedá spát.. Takže to pak vypínám a kytkám začíná peklo... Vypadají moc dobře, uvidíme, kdyžtak pak dám vědět) Kytky jsou 4 dny na periodě 12h světla....
Taky mi to hučí od 22 do 10 hodin, maj tak 26 stupňů, spát se u toho dá, ale zvykal jsem si docela rychle, připomíná mi to doby kdy jsem akvaristil, to mi taky dělaly čerpadla bordel v pokoji.
Původní příspěvek od Mirex
Taky mi to hučí od 22 do 10 hodin, maj tak 26 stupňů, spát se u toho dá, ale zvykal jsem si docela rychle, připomíná mi to doby kdy jsem akvaristil, to mi taky dělaly čerpadla bordel v pokoji.
Takže říkáš že je lepší nechat to hučet než tam mít třeba 40? Nevím jak to je s tou teplotou někdo píše že cokoliv přes 30 je moc a někdo zase že ve skleníku ty kytky taky rostou ve 40 - 45....
Takže říkáš že je lepší nechat to hučet než tam mít třeba 40? Nevím jak to je s tou teplotou někdo píše že cokoliv přes 30 je moc a někdo zase že ve skleníku ty kytky taky rostou ve 40 - 45....
Tak to každopádně! 45 je absolutně neůnosná hodnota.
Původní příspěvek od Dr.Gonzo zdarec já osobně mám kytky v boxu na půdě kde se teplota ve dne vyšplhá až k 35 stupnům.V noci je tam 27....v boxu je přez den 38.6....kytky sou na 48/12 a není na nich vydět žádná změna takže kde je pravda???
Což o to, ale nejspíš ti spadne výnos. Zažil jsem ale, že u kytek bylo často 34-35c a vůbec nic se na nich neprojevilo. Záleží na genetice, nětkerá je citlivější, další roste dobře i v mizerných podmínkách.
Původní příspěvek od Ruazek Je normalni, že mam uplně rozpalenou objimku ? raději se ptam a budu za hlupaka než abych si oddělal šestikilo.Děkuju co nejdřive prosim
Dobrý den, chystám se na svůj 3. grow, je možné mít box v místnosti, která by byla uzavřená?místnost má 8m2 a box 120*120*200, bez větrání této místnosti, existují způsoby jak se to dá takto pěstovat?Nebo může to takto fungovat, prostě jen cirkulace stejného vzduchu?
Původní příspěvek od cotipotom , bez větrání této místnosti, existují způsoby jak se to dá takto pěstovat?Nebo může to takto fungovat, prostě jen cirkulace stejného vzduchu?
Ne takhle to nejde , vzduch se musi vyměnit 20-30x za hodinu , celej obsah pěstírny , Hlava
Původní příspěvek od cotipotom Dobrý den, chystám se na svůj 3. grow, je možné mít box v místnosti, která by byla uzavřená?místnost má 8m2 a box 120*120*200, bez větrání této místnosti, existují způsoby jak se to dá takto pěstovat?Nebo může to takto fungovat, prostě jen cirkulace stejného vzduchu?
Rekl bych, ze nejlepsi reseni by byl aktivni pritah flexou pekne ze zdi (z te vedlejsi mistnosti) do boxu, no a silnejsi odtah zase ven z te mistnosti pres zed do dalsi mistnosti...Pritah dolu, odtah nahoru... Taky by to slo bez toho aktivniho pritahu, ale to by mel asi odtahovy ventas hodne roboty s tlakem, nez by se novy vzduch dostal pres vsechny mozne pruduchy do boxu... Urcite bych mu pomohl tim pritahovym... Pak uz jenom vyresit hluk vzduchu a ventilatoru a hotove, ne?