Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moc teplo v boxe, Vysoká teplota ve skříni : Problémy SEM
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Sailes
Nový Člen

Karma uživatele Sailes - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Jojo, teplota je svině obzvlášť teď v létě... Svítím přes noc ale stejně je to nic moc, když vypnu větrání teplota stoupá až na 46 stupňů Jinak s větráním se to drží na krásných 29 :-) Jenže v tom hluku se nedá spát.. Takže to pak vypínám a kytkám začíná peklo... Vypadají moc dobře, uvidíme, kdyžtak pak dám vědět) Kytky jsou 4 dny na periodě 12h světla....

Old Post 17-07-2011 v 19:45 PM
Sailes je offline   Profil uživatele Sailes   Find more posts by Sailes   Foto galerie člena Sailes   Click here to Send Sailes a Private Message   Add Sailes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 162

citace:
Původní příspěvek od Sailes
Jojo, teplota je svině obzvlášť teď v létě... Svítím přes noc ale stejně je to nic moc, když vypnu větrání teplota stoupá až na 46 stupňů Jinak s větráním se to drží na krásných 29 :-) Jenže v tom hluku se nedá spát.. Takže to pak vypínám a kytkám začíná peklo... Vypadají moc dobře, uvidíme, kdyžtak pak dám vědět) Kytky jsou 4 dny na periodě 12h světla....

Taky mi to hučí od 22 do 10 hodin, maj tak 26 stupňů, spát se u toho dá, ale zvykal jsem si docela rychle, připomíná mi to doby kdy jsem akvaristil, to mi taky dělaly čerpadla bordel v pokoji.

Old Post 17-07-2011 v 20:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

.. doporucim si dat na spani špuntky do uši to jiste pomuže

Old Post 18-07-2011 v 08:15 AM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sailes
Nový Člen

Příspěvek č. 164

citace:
Původní příspěvek od Mirex

Taky mi to hučí od 22 do 10 hodin, maj tak 26 stupňů, spát se u toho dá, ale zvykal jsem si docela rychle, připomíná mi to doby kdy jsem akvaristil, to mi taky dělaly čerpadla bordel v pokoji.

Takže říkáš že je lepší nechat to hučet než tam mít třeba 40? Nevím jak to je s tou teplotou někdo píše že cokoliv přes 30 je moc a někdo zase že ve skleníku ty kytky taky rostou ve 40 - 45....

Old Post 18-07-2011 v 13:22 PM
Sailes je offline   Profil uživatele Sailes   Find more posts by Sailes   Foto galerie člena Sailes   Click here to Send Sailes a Private Message   Add Sailes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sailes
Nový Člen

Příspěvek č. 165

citace:
Původní příspěvek od mysak
.. doporucim si dat na spani špuntky do uši to jiste pomuže

Taky řešení :-)

Old Post 18-07-2011 v 13:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 166

citace:
Původní příspěvek od Sailes

Takže říkáš že je lepší nechat to hučet než tam mít třeba 40? Nevím jak to je s tou teplotou někdo píše že cokoliv přes 30 je moc a někdo zase že ve skleníku ty kytky taky rostou ve 40 - 45....

Tak to každopádně! 45 je absolutně neůnosná hodnota.

Old Post 18-07-2011 v 17:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sailes
Nový Člen

Příspěvek č. 167

citace:
Původní příspěvek od Mirex

Tak to každopádně! 45 je absolutně neůnosná hodnota.

Nějak to pořeším...

Old Post 19-07-2011 v 13:07 PM
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

citace:
Původní příspěvek od Dr.Gonzo
zdarec já osobně mám kytky v boxu na půdě kde se teplota ve dne vyšplhá až k 35 stupnům.V noci je tam 27....v boxu je přez den 38.6....kytky sou na 48/12 a není na nich vydět žádná změna takže kde je pravda???

Což o to, ale nejspíš ti spadne výnos. Zažil jsem ale, že u kytek bylo často 34-35c a vůbec nic se na nich neprojevilo. Záleží na genetice, nětkerá je citlivější, další roste dobře i v mizerných podmínkách.

Old Post 20-07-2011 v 17:42 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ruazek
Stálý Člen

Karma uživatele Ruazek - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Je normalni, že mam uplně rozpalenou objimku ? raději se ptam a budu za hlupaka než abych si oddělal šestikilo.Děkuju co nejdřive prosim

Old Post 01-08-2011 v 16:00 PM
Ruazek je offline   Profil uživatele Ruazek   Find more posts by Ruazek   Foto galerie člena Ruazek   Click here to Send Ruazek a Private Message   Add Ruazek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sailes
Nový Člen

Příspěvek č. 170

citace:
Původní příspěvek od Ruazek
Je normalni, že mam uplně rozpalenou objimku ? raději se ptam a budu za hlupaka než abych si oddělal šestikilo.Děkuju co nejdřive prosim

Jojo, to mám taky tak je to normálka

Old Post 06-08-2011 v 10:04 AM
cotipotom
Stálý Člen

Karma uživatele cotipotom - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

Dobrý den, chystám se na svůj 3. grow, je možné mít box v místnosti, která by byla uzavřená?místnost má 8m2 a box 120*120*200, bez větrání této místnosti, existují způsoby jak se to dá takto pěstovat?Nebo může to takto fungovat, prostě jen cirkulace stejného vzduchu?

neřeš

Old Post 22-08-2011 v 16:40 PM
cotipotom je offline   Profil uživatele cotipotom   Find more posts by cotipotom   Foto galerie člena cotipotom   Click here to Send cotipotom a Private Message   Add cotipotom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

citace:
Původní příspěvek od cotipotom
, bez větrání této místnosti, existují způsoby jak se to dá takto pěstovat?Nebo může to takto fungovat, prostě jen cirkulace stejného vzduchu?

Ne takhle to nejde , vzduch se musi vyměnit 20-30x za hodinu , celej obsah pěstírny , Hlava

Old Post 22-08-2011 v 16:50 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Ještě lepší je výměna vzduchu 2x za minutu, aby se dostatečně využilo CO2 ze vzduchu..

Old Post 22-08-2011 v 18:11 PM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

citace:
Původní příspěvek od NORM
Ještě lepší je výměna vzduchu 2x za minutu, aby se dostatečně využilo CO2 ze vzduchu..

To znamená 120x za hodinu ??? To jsi vyčetl kde ?? To je hrozna blbost , se na mě nezlob , Hlava

Old Post 22-08-2011 v 18:27 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

např. zde, ale i na jiných stránkách, kde působí Heath
https://www.icmag.com/ic/showpost.p...9&postcount=500

Old Post 22-08-2011 v 21:00 PM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chily
Stálý Člen

Karma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

citace:
Původní příspěvek od cotipotom
Dobrý den, chystám se na svůj 3. grow, je možné mít box v místnosti, která by byla uzavřená?místnost má 8m2 a box 120*120*200, bez větrání této místnosti, existují způsoby jak se to dá takto pěstovat?Nebo může to takto fungovat, prostě jen cirkulace stejného vzduchu?

Rekl bych, ze nejlepsi reseni by byl aktivni pritah flexou pekne ze zdi (z te vedlejsi mistnosti) do boxu, no a silnejsi odtah zase ven z te mistnosti pres zed do dalsi mistnosti...Pritah dolu, odtah nahoru... Taky by to slo bez toho aktivniho pritahu, ale to by mel asi odtahovy ventas hodne roboty s tlakem, nez by se novy vzduch dostal pres vsechny mozne pruduchy do boxu... Urcite bych mu pomohl tim pritahovym... Pak uz jenom vyresit hluk vzduchu a ventilatoru a hotove, ne?

Old Post 24-08-2011 v 12:51 PM
chily je offline   Profil uživatele chily   Find more posts by chily   Foto galerie člena chily   Click here to Send chily a Private Message   Add chily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás