Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdraec lidi mam jen dotaz: koupil sem si kokosove vlakna a tet me to v kvetinacihc chytlo plisen co stym? Mam kyticky presadit nebo staci jenom plisen oskrabat?
zdravím lidi potřeboval bych poradit pěstuju poprve indoor tak skušenosti nic moc. nejak mi usychají spičky listů ale jen v horní části rostliny v dolní se mi zas špičky listů krouti dolu hledal sem na FAQ ale nic sem neoběvil nevíte někdo čím by to mohlo být???
Ahoj. Potřeboval bych helpnout. Něco mě níčí kytí, nikde jsem to tu neviděl, alespoň ne tak jak to mám já.
Minulej grow mě to skoro zníčilo, začlo to hnědnutím konečků listů, pak celé listy a nakonec se to pustilo do palic. Také se, asi po zhnědnutí půlky listu, začínají kroutit.
Pro představu přikládám new fotos.
Předem díky všem,
hnojim Bio Bizz- Bio-Bloom. 2ml na pul litru,vlkost docela malá, tka 35-45%.
Ph neupravuju.
Nevím proto se ptám, popřípadě můžu poslta foto z minulé sklizně kde už je ''rozjetá''.
zkousels jiny hnojivo nebo celou dobu hnojis BioBizzem? treba to je hnojivem, mel sem jisty problemy v hline s biobizzem-grow
samo ze to muze byt cimkoliv jinym
Hnojivem to určitě nebude,minulej grow jsem měl kristalon takže chyba bude jinde a zemina je taky jiná. Tak by mě zajímalo co to přesně je. Pls pište, je to fakt nutný.
Zdravim.Potřeboval bych poradit. Tohle je jedna z osmi kytek. Všechny mají stejný podmínky, ale tahle je nějaká divná. Hnojim to Biobizzem pro růst podle návodu.
Ahoj lidičky, nevíte někdo co trápí moje rostlinky? hledal sem ale marně Jsou to řezy od člena Aero1, pěstované v mixu Agro pro pokojové rostliny, perlit, kokos, hnojeno biobizz, 4power, harmavit (podle tabulek), odstátou vodou z vodovodu s hodně vysokým ph (8 a výš upravenou nějakym acidem ze zverimexu, měrěno "akvinem" už koukám po ph metru, jsou čtvrtý týden na růstu, trápily se již od začátku, ale toto se objevilo v třetím týdnu. Svítím 400son-t. Květníky 5,7l už sem je prolil upravenou vodou s peroxidem, ale nezlepšuje se to. Zítra dodám další fota, lepší kvality. Nejdříve se objeví pár teček, poté začne list světlat a začně se zvětšovat hnědá skvrna od prostřed listu až nakonec odumře Bojim se bojím o ně, neci je zabít, ci aby žily! Prosím pomozte.
Můj osobní tip je právě to vysoké ph a z něj vzniklý nedostatek živin/y, jelikož sem to zřejmě podcenil, nadruhou stranu dříve se takový problémy neměl.