Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co po jointu dělaté nejraději??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Pytel
Nový Člen

Karma uživatele Pytel - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

S těma hrama je to fakt prdel sme taky takhle jednou kalili u kámoše na chatě bylo nás tam asi 20 a chata byla docela velká...no atak sme kalili, pálili a někoho napadlo, že budem hrát na schovku ...byste nevěřili jaká je to prdel, když 20 lidí ve věku mezi 20 a 30 lety hraje po tmě v domě na schovávanou fakt úlet... no a jinak, nikdy nepohrdnu fotbálkem...

Old Post 17-12-2004 v 09:04 AM
Pytel je offline   Profil uživatele Pytel   Find more posts by Pytel   Foto galerie člena Pytel     Add Pytel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

pohoda Příspěvek č. 162

zacnu tim,kdyz si zapalim burtika,tak nej zazitek je jezdit po meste kolem 20km/h(pokurovat) a koukat na vsechny lidi ktery potkate u toho mit pustenej dramik ci hip hop

dalsi je:jit se podivat na nejakej kopec jak ve dne tak v noci

a na zaver dobra rada:delat to co me proste bavi,nic vic nic min.tot vse! peace for all people

Old Post 18-12-2004 v 18:56 PM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nabsterman
Nový Člen

Karma uživatele nabsterman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

po špekovi si dám cígo a pak je dobrej fodbálek nebo karty ale v poslední době mi fodbálek nejde když jsem zhulenej

Old Post 19-12-2004 v 13:10 PM
nabsterman je offline   Profil uživatele nabsterman   Find more posts by nabsterman   Foto galerie člena nabsterman   Click here to Send nabsterman a Private Message   Add nabsterman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele nabsterman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

citace:
Původní příspěvek od Bobík
já po špeku hned nabíjím sklo , prostě se střískám až do konce a to pak ani nefaram a určitě nevyhledávám přírodu, protože v ostravě moc přírody není )), takže farame třeba v nákupních střediscích. to je fakt úlet..... koupíme coca colu a sednem a sedíme a čumíme na ty blbé lidi co tam chodí, po carefouru apod..... chodí tam jen samí čuráci a to se furt jen smějem a smějem, a když potkáte náke cizince, tak to je taky dost ........ na zblbnutí, nebo taky v pohodě do čajovny, na dymec a čajdu

Jojo primo sme na tom stejne asi je to tim ze sme z owy..zrovna vcera jsme tak zewlovali v shopingu

Old Post 19-12-2004 v 13:45 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

jo to u nas je po brku na co koukat...sme sice mala obec, ale Wostra...mame tady paradni lomi, zriceninu hradu lichnice, nejaky ty nepristupny jeskyne, snehu tady mame tak vo metr vic nez vy, takze si vobcas vydu na brko treba do lesa, je to prada sledovat zachumelenou krajinu...nebo tak neco...s fotakem se taky dost vyblbnu, nebo si du zabruslit na nas malej krasnej rybnicek..vemu si neco na piti (treba rum na zahrati, speky) a to je pak ta nejlepsi jizda na ledu stejne si asi nejvic ulitavam na muzice (hlavne SKa a oi punk)-> a to pogo me vycerpa... dobrej filmek je taky hustě vyplnenej čas, ale na takovy veci zas nepotrebuju bejt zhulenej, ale vetsinou stejne sem...jo projizdka autem je taky pohodicka, pokud ti funguje topeni jinak šukat zhulenej je, tak o polovinu lepši...je to proste zabava a proste se chovam jinak...líp
PS: ted nedavno sme si dali brko a sli sme stavet takovou boudu kam ted zalejzame na speky...no nic, je nam prece jen 20, ale jako je husta, negdy sem dam foto

Old Post 20-12-2004 v 10:16 AM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marihuJanko
Nový Člen

Karma uživatele marihuJanko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

ja chodim zkureny do skoly, tam su vsetci trezvi a nechapu a to je smiesne.

Old Post 20-12-2004 v 15:11 PM
marihuJanko je offline   Profil uživatele marihuJanko   Find more posts by marihuJanko   Foto galerie člena marihuJanko   Click here to Send marihuJanko a Private Message   Add marihuJanko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

tak já když odpaluju sám tak chodím po blízkém kopci(asi 500m převýšení) a před tejdnem sem si dal dokonce místní rozhlednu...hh v teroristické kukle sem přelez plot vylez asi 20 pater a nahoře v totální mlze sem si odpálil špeka-pocit totální svobody a nádhery..

Old Post 21-12-2004 v 20:47 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fnuk
Stálý Člen

Karma uživatele fnuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

po speku jde dobre fotografovani , skutecne : J

Old Post 21-12-2004 v 21:17 PM
fnuk je offline   Profil uživatele fnuk   Find more posts by fnuk   Foto galerie člena fnuk   Click here to Send fnuk a Private Message   Add fnuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

To ja jsem zase objevila, ze je super malovat trebas na kameny. Ted jsem si jich u Berounky nasbirala celou hromadu a tvorim...

Old Post 22-12-2004 v 11:59 AM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romano
Stálý Člen

Karma uživatele Romano - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Co po jointu delam nejradeji? Kourim dalsiho jointa! :-)

Old Post 23-04-2005 v 14:03 PM
Romano je offline   Profil uživatele Romano   Find more posts by Romano   Foto galerie člena Romano   Click here to Send Romano a Private Message   Add Romano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

Záleží podle situace u které pálím.ale většinou balím dalšího joshe,co jiného?!?

Old Post 23-04-2005 v 14:07 PM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cinzano
Stálý Člen

Karma uživatele cinzano - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

Já nedávno našel novou haldu. Tak jsem si tak jednou sám zafajčil a donutil se napsat dopis kamarádce do Irska. A to jsem v životě napsal tak maximálně 20-30 dopisů. První speck a začal jsem, ruka mi jela sama a přetvářela každou mou myšlenku co mi proletěla duší, nechci říkat mozek jelikož ten automaticky při fajčení vypínám. Bylo to úžasný, popsal jsem 12 A4 stránek na 2 specky anichž bych to zaregistroval, dopis jsem si nakonec nepřečetl a rovnou poslal pod podmínkou čtení pouze ve special stavu lol. A odpověď na ten výtvor byl více než kladný asi tak že už ho četla půlka obyvatel jedné nejmenované irské vesničky. Ale jde o ten pocit při psaní, prostě HiLikeHell

Old Post 23-04-2005 v 14:47 PM
cinzano je offline   Profil uživatele cinzano   Find more posts by cinzano   Foto galerie člena cinzano   Click here to Send cinzano a Private Message   Add cinzano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
groowermann
Nový Člen

Karma uživatele groowermann - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

no,´většinou pálíme s kámošema v parku, takže deme krát hackiss nebo freesbee,to záleží na náladě.
P.S. už sme i hrály ragby

Old Post 23-04-2005 v 15:21 PM
groowermann je offline   Profil uživatele groowermann   Find more posts by groowermann   Foto galerie člena groowermann   Click here to Send groowermann a Private Message   Add groowermann to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Příspěvek č. 174

co takhle kuličky?

Old Post 23-04-2005 v 17:02 PM
Donatelo
Nový Člen

Karma uživatele Donatelo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

JO JASNĚ-jídlo. To je super. Kupte delvita cookies čokoládový. Fakt super zážitek. K tomu cherry cola. Bumba. Prostě to skuste. pak hraní her. A samozřejmě běhání po lese. HUHAHUHA

PRIMITIVE

Old Post 23-04-2005 v 20:15 PM
Donatelo je offline   Profil uživatele Donatelo   Find more posts by Donatelo   Foto galerie člena Donatelo   Click here to Send Donatelo a Private Message   Add Donatelo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BBVlada
Stálý Člen

Karma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

Zdarek...Co dělám_?Tak dobrá je hudba-tanec-breakdance....napadaji me docela prapodivny pohyby...dale me baví malovat, či něco zapisovat(ted me nejlepe bavi zapisovat si veci o Outdoor2005:-))...Pes...no třeba cvičit ho...Až zhulenej sem si uvědomil, že psi jsou vlastne strašně chytří, a mají každej svůj osobnost...takovy nemluvici lidi...heh...no a mnoho dalších věcí, ale už mě nebaví o tom psát...jdu zahult:-)peace

Old Post 23-04-2005 v 22:12 PM
BBVlada je offline   Profil uživatele BBVlada   Find more posts by BBVlada   Foto galerie člena BBVlada   Click here to Send BBVlada a Private Message   Add BBVlada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás