Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » OUTDOOR Martin4688 na Vysočině
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 161

Zdarec tak jsem se byl podívat na holky jak jich tam je pět.Tak jsem musel oba dva Pot of Goldy skosit plíseń byla tak rozšířená že bych je zachvilku mohl vyhodit ůplně celý takhle aspoň něco budesice nezralý lae nedá se prostě nic dělat tak tady jsou nějaká fotečky už ostřihaného matroše

Old Post 08-10-2008 v 19:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 162

Zdarec lidi tak jenom chci říct že to zase už odnesla ICE a ujeden PEACEMAKER šly pod jelikož plíseň se začala hafo ají na nich ukazovat tak jsem je radši sejmul .Jinak white widow a peacemaker na jiným místě zdárně bojují a plýseň se na nich oběvila jenom na jedný paličce tak tam je to zatim oka

Old Post 11-10-2008 v 15:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 163

Zdarec tak jsem tady zase.dneska šly další dvě holky pod nůža to jeden Peacemaker a jedna White widow už se na nich taky oběvila plíseň ale nedá se nic dělat.Jinak mi ještě zůstává venku ty nejlepší holky který nechám co nejdýl jen to půjde a je to 2 Peacemaker a 1 White widowstěma to skusím dotáhnout co nejdýl jestly to počasí dovolý tady jsou nějaký fotky z dnešný stříhačky holek

Old Post 12-10-2008 v 22:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 164

A tady ještě na ukázku ICe co se doma válí na parapetu tak doufám že zní aspoň něco dobrýho bude.A ještě bylo opylováno pár větviček pylem Hashberry tak uvydíme když se to nepovedlo venku tak doufám že aspoň doma se to povede

Old Post 12-10-2008 v 22:09 PM
Host
Host

Příspěvek č. 165

Zdarec groweři tak dneska padly poslední holky této sezóny.Tak tady jsou fotečky více se nebudu rozepisovat .Rozepíšu se až to bude všechno suchý tak podám smoke report.Jinka můžu říct že tyhle poslední holky co padly pod kudlutak budou asi nejlepší v tomto roce.Salámky pěkně tvrdý a kor u pana PEACEMAKERA ten je fakt luxusní škoda těch co byly brzy skosený ale plíseň byla a vždycky bude sviňěpořát sní budem bojovat.Tak a tady jsou nějaký fotečkyv:ban
ana:

Old Post 19-10-2008 v 00:09 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás