Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek lidi,je to fakt svinstvo ta novela zákon,a jak uz bylo rečeno dříve,že na reflexu je možno stáhnout petici adresovanou přimo p.prezidentovi,tak doufam že se tu nahromadí hodně a hodně podpisů,protože už nikdy více zpátky do dob dříve minulých!!!!!!!!
-freedom-
...kteri chteli vedet neco o predavkovani THC link na report je: http://www.rockreport.cz vice o tom je v cislech 9/99 a 6/99. Pokud dockate casu pokusim se to hodit na Grower.
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Neplkejme, neplkejme ale raději shánějme podpisy. Čím víc jich bude, tím spíš proti tomu můžeme něco dělat. Když každý z Groweru seženeme 300 až 500 podpisů tak..... . Je to lehká matematika.
Sun in your minds.
Dnes som sa po veeelmi dlhom case bola pozriet na svoju staru emeilovu adresu a nasla som tan ten mail o novele...to som v soku,to co ma byt?To predsa nemozu..to to ...
Ale velmi ma mrzi ze som sa o tom nedozvedela skorej..ja sa ospravedlnujem...
všechno co bude v mých silách ale co se dá dělat když je mi jen 16,5? Ale určitě seženu co nejvíc podpisů a půjdu do všeho co bude třeba, protože tak to NEMUŽE ZUSTAT!!!Jo já jsem se o té petici dozvěděl taky trochu pozďejc ale udělám
Zatím jsem sehnal tři podpisy, tedy včetně mého. Při shánění podpisů na petici z hrůzou zjišťuji, že se lidi bojí něco podepsat. Fakt, si připadám jak za bejvalýho režimu ! Zasloužíme si vůbec tu demokracii !?
REPRESE, třeba sebetvrdší, nikdy žádný problém s drogami nevyřeší!!! To se ty hlavy nahoře nemůžou podívat někam do ciziny? Co Amerika? V Thajsku se za to střílí a pomohlo to něčemu? Leda hovno. To, kolik se vyrábí a distribuje určuje JEN a JEN poptávka. Když to u nás nebude nikdo shánět, tak to sem ani nebude nikdo vozit. Když se to nebude shánět nikde, tak bude vystaráno. Je jasné, že se to nikdy nestane, že policie potřebuje účinou zbraň proti mafiím a dealerům. Ale TOHLE? CENZURA? CENZURA? To je naprosto zásadní útok na SVOBODU SLOVA! A způsob jakým se zákon odhlasoval! Normálně to propašovali!! Několik poslanců přiznalo, že ani nevěděli o čem hlasují. Nevím jestli chci v takové zemi vůbec žít. Nejdřív ROXY a teď tohle.
KOCOURKOV? TO BYLI ALE AMATÉŘI!!!!!!!!!!!!!!!!
To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!
Včera jsem četl na legalizace.cz, že je ta 188 celkem k ničemu, že jen definuje způsoby šíření toxikomanie, které byly postihivatelné už předtím. Snad se to prosím nebude zneužívat proti umělcům a .... nám.
To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!
Nezdá se vám trochu divný adresovat tu petici člověku, který ten zákon "odklepnul" a tudíž nese svůj díl odpovědnosti za celou věc a její následky.To jako že by ú Ústavního soudu napadl svoje vlastní rozhodnutí.A jak by to asi zdůvodnil ?"Sorry chlapi, já sem si to rozmyslel.Von je ten zákon vlastně úplně na h.Tak tady předkládám ústavní stížnost a ňák to zrušte.Vy už si ňák poradíte ehm, že.
to GaneshBaba:
Tak s tím příspěvkem jsi mě opravdu pobavil, tady se člověk opravdu nenudí. Úplně jsem si tam Vencu živě představil . Bohužel nevím, jak ti odpovědět. Třeba, že nikdo není dokonalý, každý má právo udělat chybu, ale přiznat jí je frajeřina. A jestli jí Venca přizná, tak je u mě frajer a zase si ho budu vážit.
jo presne jak to pises. Taky moc dobre nechapu, proc je to adresovany Havlovi. Vzdyt on si nechal udelat odbornou analyzu tohoto paragrafu a ta ho prej neshledala nicim zvlastni !!!! Zkusim nekde zjistit, kdo vsechno muze ten zakon napadnout.
samozrejme sem nemyslel, ze to budu ja, kdo to napadne ja jako radovy obcan na to pravo nemam. Mel sem na mysli nakyho poslance, kterej hlasoval proti tomuto zakonu, anebo je proti nemu.
BTW tu novelu navrhl ministr spravedlnosti Bures. On sam v rozhovoru oznamil, ze pomoci ni bude policie konecne moci na specializovane internet. servery zabyvajici se vyrobou drog.
nechapu o co ti jde... nechtel sem prepisovat celej clanek. Tady http://www.reflex.cz/Clanek20056.htm si ho muzes precist celej. Proc se porad ohanis pravnim vzdelanim ? Po precteni toho clanku si kazdej udela usudek sam, myslim, ze je tam jasne receno proc je ta novela spatna a ukazuje snahu nekterych politiku (hlavne z CSSD) o vetsi represi nez tady doposud je.
Co se tyce problemu vyroby drog, tak naprosto souhlasim s tvym nazorem, ze je ohavny aby byli na Internetu dostupny recepty treba na pernik.... ale pomoci budouci 188 bude moct policie i na takovej server, jakym je Grower ! Na tom nevidis nic spatnyho ?
24-04-2002 v 13:02 PM
hh-top Čestný Člen 2001 - 2004
Zdá se, Homolko, že ten paragraf 188 byl poslední věcí, která ti scházela ke štěstí.
Dovolím si luxus K negativ, neboť mě zase pro změnu děsně štve. Jinak nutno poznamenat, že faktograficky to máš jako obvykle zcela správně. Přesto, či snad právě proto, vzbuzuje to dojem buď naprosté chladnosti, nebo dokonce špatně zastíraného uspokojení. Buď zdráv a pivo si dělej z čeho chceš.