Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky pridavam obrazeky kde jdou videt v jednom kvetinaci 3 krasne prorostle stejne velke asi samice a v druhem kvetinaci extremne vytahly samec. Vse sazeno ve stejny cas stejne semena.
Uvazuju jestli by nebylo nejlepsi uz tu vytahlou kytku slikvidovat ponevac mi tam stini potencialni samici.
Letos zkouším BB a WW vše fem. Co jsem se dočetl, tak pohlavní stabilita u těchto fem. je kolem 70%.
Můj dotaz zní: Jsou u fem. i jiné faktory, které podněcují vznik hemáčů, než jen pohlavní stabilita? Něco jako u nefem. třeba ph?
Zdar ice13. Důležitá je taky dobrá genetika, pže některý odrůdy více inklinují k hermatyzmu. Další podstatnou věcí je míra způsobených šoků, který hrajou důležitou roly obzvláště u feminizovaných semen. Ale to už asi víš.. hoj
Tak dneska jeste vyzjkousim fintu malinu kde se zakriji spodni patra aby v tom miste kytka vykvetla a pak tady soupnu obrazky jak to pak vypada a jak dobre to funguje a jestli to pak bude jasne tak ho smiknu.
Tak finta malina nevysla, mel sem par dni zakryte jedno patro neprusvitnym sackem ale prepl sem uz vsechny kytky na kvet a zatim se neukazalo co zni bude.
Nasel sem ale samce jinde. Byla to jedna z nejmensich kytek (viz. foto (Foim fakt shitkovym fotackem tak snad to jde poznat)) na kterou moc nesvitilo svetlo byla takova chaba a na to jak byla mala mela velke rozestupy mezi patry. A po par dnech zkoumani mi uz doslo ze ty kulicky nebudou nove vyhonky listu ale koule no skoda snad se udrzi ten zbytek. Skancik zatim vypada good
Tak zjistuju jak obtizne je rozeznat samce jeste pred kvetem ponevac uz dneska vim ze vsechny rostlinky sou holky i ta silene prerostla a mozna i ta co je na obrazku nad timto prispevkem protoze presne takove kulicky jak na tom obrazku maji i ostatni akorad z tech kulicek vylezly bile nitky takze vpoho. Rozhodne je jasne ze ne vzdycky urcuje vyska a vetveni samce nebo samici lovu zdar
mam jednoduchy dotaz.. samec nebo samice? v odkazu obrazek.. na jednom detailu jdou videt zkrizene vyrostky... na druhem detailu taky ale zaroven nejake zarodky neceho snad listu, uprostred je videt jak je kiti vysoka. bojim se aby se z toho nevyklubal samec snad ne,, co vy zkuseni troufnete si odhadnout co z toho bude? tady ten pic http://www.badongo.com/pic/233048
jinak taky to nevim na 100pero ale mam dve kyti a jedna v rustu smrdi a druha ne....samozrejme mi to uz zacina kvest a ta co smrdi je samo samicka a ta co nesmrdi je samec....nevim zda to ma taky vliv ale od zacatku kdfy sem cuchal taxem si toho vsim nevim esi dochazi k nejakemu uvolnovani ty pryskyrice nebo co ale voni nadherne