Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rozmyslal som nad sposobom v jednej skrini rast aj kvet vysral som sa nato presne koli zlozitosti a spravil som si ju inde,mal som presne navrhnuty nakres ako by to bolo a aby to bolo maximalne efektivne,ak si nato spomeniem zajtra ho pofotim,ventilacia bola vymyslena cez rozdvojku Y vsade 125 potrubie
NAPÍš ROZMERY SKRINE!
použi na prifuk ODHLUCNENY sonoflex 125 a nie nejake ,treba vykonny vetrak,regulaciu, a tlmice na oboch stranach ak chces tichost,ja to mam spravene momentalne genialne
na odfuk tiez sonoflex a reglaciu a tlmic na konci,na druhom pachac,neni pocut ani na krok a vykon paradny v priestore 1m2 mam zatial iba 250w ale idem pridat dalsiu lebo som v pokrocilejsiej faze kvetu.a je tam stale zima,a to mam podlahove kurenie 200W...
sprav rozdelenie skrine cez dosky na 2 podlazia prifuky cez Y rozdvojku odfuk zo spodnej casti skrine iba cez PC vetrak nejakym potrubim alebo len tak navolno do priestoru pachaca o poschodie vyssie...DOKLADNE sprav aby neslo svetlo z jedneho podlazia do druheho....mal som tak spravenu aj chladnicku,...skoda ze sa mi nechcelo zakladat thready...
Pan teeny
Je to jednoduchý. Spočítej si oběm skříně VxŠxD a vzduch se musí vymněnit tak 20-30 krát tak si to spočítej. To máš nějakejch 92. Jelikož potřebuješ regulovat teplotu tak musíš mít silnější no a musíš započítat ještě ztráty.
zdravim....
chci si postavim svoji prvni skrin a řesim zrovna odtah
mám větrák 190m3/h s tlakem 60pa
zvládne to když křín má 1m3 a pude to ještě přez metr nebo dva sonoflexu a přez pacháč 170m3/h ??
Zdravím, mám menší dotaz.
Koupil jsem si homebox 120w ale bohužel má jen vývod na jednu trubku, proto se ptám jestli můžu zapojit ventilace podle tohodle schámatu Děkuji
--> V boxu: Ventilátor (tt 100 - (187 m3/h)) nasavá přes pacháč puch z boxu a na konci je napichnutý na cooltube a z druhého konce teprve pryč z boxu... myslíte že to tak půjde nebo to nebude mít správný efekt ?
čauwes všem mam takové dylema mam mitnost 120x130x220 a nemužu se rozhodnout mezi ventilatorem Ruck RK 160 (450 m3/h)
nebo PRIMA KLIMA 2-rychlostní (420/800 m3/hod), průměr 160 mm (150 mm) .odtah bude rovnou ven ze zdi,Tak bych potřeboval poradit jaký by byl lepší a jaké máte zkušenosti z hlučností. popřípadě návrhy jakej by stačil na tuto mistnos. svítit se bude 600w. diky za odpovědi
mam ventilatory od obou vyrobcu a supr jsou oba hlucnost bude podobna. Ja bych koupil ten 800m3 vzdycky se hodi mit rezervu, bohate by ti stacilo okolo 300m3 za normalnich podminek
Tak rozdiel v hlucnosti ked si zoberes 450m3/h a 800m3/h urcite bude. Ale iez by som bral ten PRIMA KLIMA 2-rychlostní (420/800 m3/hod). Vzdy radsej viac.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
a co ten Prima Klima ventilátor se zabudovaným regulátorem teploty a minimální rychlosti.
- Ø 125/100 mm, 360m³/h
- příkon 100W /230V /0,3/0,5A.
byl by dobrej ne když by mě 300 stačilo a ještě má ten regulátor,ale zase víc by bylo dobrý fakt nevím