Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ChristineX: na mliko dobrej ... ale at ti neoprca ostatni samicky ...
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
White:no jasně.....newím....ale otrháwání mi připadne docela na chowno......bych f tom pařeníku musela chrápact.No nic....bude se muset rozloučit s jednou kyti......já klony wošukaný necuuu...beeeee
pls co toto rastie na tejto svini? lebo hore to ma sisky jasnu ako a dole pri listoch taketo gule piceee, ak je to hybrid ma jebne.. nechcem to sekat ak by mi to neopelilo rastliny.
Tak tak.. Loni sem měl lehkýho hermáče, celkově asi 30 poupat na rostlině, svědomitě sem je otrhával a nakonec měla (nebo měl) zhruba 20 semen na 20g!! Mno a bouralo tolidi jak prase hehe
No s opelenim si nerob starosti ja mam cca 1km od domu za hradzou pole technickeho konope a opelilo my fsetko tak ze na siske ani snad nebude siska ale iba semiacka
Ta kytka má zajímavý listy, strašně teňoučký cípy (hlavně ten list v popředí). Já mám Afghani Hindu Kush a jeden cíp je jako dva prsty, co to je za vzor?? Možná je to blbost ale znám lidi co vytrhaj kytky protože se jim nelíbí že maj blbou stavbu těla (tenký nebo povadlý lístky, tenkej stonek apod.)
no me se tay na jedny kytce ukazaly aj koule.. zatim jenom tri.. tag sem ho dal kousek stranou..(asi jenom pr dobrey pocit) a utrhl sem ty koule.. ale urcie s ebudou delat dalsi.. tg budu svedomite "kastrovat".... no a snad to vyje.. btw.. neexistuje nejaka jina varianta.. jak nekdo psal igelitovej pytel? nebo neco?..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
.... jednoduse- hermous ven! ... je tolik pochutin na ktery ho vyuzit ....
Ne, zalezi na tom do jaky miry se ti tvorej samci kvety.
Ja mam kytku (docela slusnej ker) a ta ma na dvou spodnich vetvickach hermafroditni kvetenstvi, ale ja bych rek, ze vuci celi kytce je to zanedbatelny mnozstvi a jesi z toho bude par seminek, tak nevadi, jinak 99,9% kytky je uplne normalni zdrava samice jen ty 2 spodni vetivky....no