Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pekna kvietka potom ju nezabudni asi presadit lebo ten kvetinac sa mi zda byt maly ... a nevies co je to za druh? ci len tak noname? aj tie su samozrejme v pohode
lidi, me to jakoze asi roste ale ted nejak pomalu.. nemuze vyburit 2he patro.. zdalo se mi ze je prelita.. zacala od konecnu mirne zloutnout a konecky asi 1mm jsou bile, ale jinak v pohode, na vecer svesi listy a jak sviti tak je zas hodi nahoru, nevim v cem je problem.. nemate s tim nekdo zkusenosti.. myslel jsem ze je to prelito, zallival jsem hodne kazdy den.. ale ted nejak neroste.. nevim cim to, uz jsem 3 dny nezalil a kvetinacek je nahore sice suchy ale myslim ze uvnitr ma jeste hafo vlhko
pěkný kýtí. co myslíte:když to má blizny, ale zastavil se květ a jen roste???
nevíte pls kolik je teďky perioda venku???Aby se mi tohle nestlo taky s dalšíma kytiz, páč sem teď hodil ven 2x pure power plant z periody 16/8 a nahodilo mi to taky blizny.
„Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." – Bob Marley
„Nejhorší ze všech tragédií není zemřít mladý, nýbrž žít do pětasedmdesáti, a přece nikdy nežít doopravdy“. – Martin Luther King
cavte groweri tak som tu opet s novymi fotkami su trocha tmave ale ta ja sa asi tak skoro fotit nenaucim ... takze z lava SVIKEBARA, samec BLACK DOMINA (skoda ze je to samec) a velkomozny pan ERDBER rovnako stary ako B.D ...ocividne pozadu ...
stala sa nam mala nehoda pri zlej manipulacii sa nalomila cast stonky medzi dvoma hlavnymi vetvami ... tak sme to zviazali so snurkou ... dufam ze to bude stacit ... nema niekto s tym nejake skusenosti ?