Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaudy breedere,s tou pylovou alergií si mě dostal jinak mám jí taky ale že bych jí lečil hulením,to mě nenapadlo (teda aspoň ne takovým množství jako ty ) jinak K+
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
2 Budvar: S tou alergií to je fakt, mám ji taky s reakcemi na pyl, jídlo, zvířata, prach, bodnutí hmyzem, atd. Mám jednoduchý pokus (pro alergiky, samočebně): Vadí vám sekání trávy (ne ganji ) sekačkou, kdy ste čím tál tím víc dušní, až nemůžete skoro dejchat? (dělaj to rostlinný pryskyřice, který sou ve vzduchu ve formě aerosolu, jako to ta sekačka rozseká) tak si umotejte brčko, stačí 3, 4 prdy a hned se dejchá z plných plic: no fakt to léčí!!!!!!!!!!!!!
YOU ARE NO PROBLEM MAN.
Tak to je fakt turbo mazec.K+.Jo když se člověk snaží a slunce paří pak kytíčkám se daří.
Breeder you are BigGrower.
Jo a jestě něco nemohl bych tě prosimtě požádat o nějaký ten řízek?pleas.