Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to z coho najradsej hulime zalezi dost na tom kolko mame materialu... keed vela tak si v klude usulame blanta, jointa... ked pomenej tak zvarime vodne..... ael vzdy je to v klude..
Mě strašně oslovilo hulit přes ovoce. Vyjet na kole někam do hor,sednout na pařez,vytáhnout třeba jabko,propíchnout hřebíkem,vytvořit kotlík,při vyšší vlhkosti vysušit kotlík papírovým kapesníkem,nabít,přiložit dokonale anatomický tvar jabka k ůstům,dát si přenádherné prdy jemně dochucené a ochlazené ovocem ......a pak už jen koukat na co se člověku zlíbí a sníst hulící prostředek......jooo to je moje
Myslel som, že vodné je najlepšie, kým som nebol pozrieť môjho bratranca na Moravu Samá sklenka Fakt dobrá vec, lebo sa to dá pridržať a ani kúsok neunikne Proste sklo je asi najlepšie
No tak já to tak různě kombinuju. Doma je nejlepší bongo, popřípadě šlukovka na prda před spaním. Když du někam ven do společnosti tak jointík, nebo občas blunt je luxus.
tak ja najcastejsie hulim cez usta, niekedy si dam shota do nosnej dierky... pocul som o ludoch ktori si dym strielaju plynovymi buchackami do zadku...
samo ze fajfa, vodne ala Finlandia, a vodna bublacka s ladom je tiez luxus
WP
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Volcano... bez diskuze, nejlepsi "dymka" k mani podle mne. Shuluje krute ale bez toxickych prisad takze clovek neusina vubec.. thc energizuje, toxicky vypary pomalu zabijeji.
P.