Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jelen, jelito, jeliman, jelibrk, džoš, brkoslav a raketa.....atd.
Drsnejmuzik.....nebo výrazy: Marťo nepař to, aby si se z toho neposral, mno tos mi tam moc nenechal, už balit nebudu, na osoboně ti nedám......Kamenice
Naposledy upravil Děkujivřele 16-12-2004 v 16:59 PM
heh minule sme vymysleli názov : brčmen ...
inak ray padla hustá hláška - kamoš(jozef) doniesol, ďalší(martin) ubalil, a potom prišiel tretí a pýta sa : čo máte... odpoveď: Martinov Jonatán z Jozefa
no, dost me vyvedlo z rovnovahy, kdyz me znami pobidli at neco udelam s tou "kockou"... jal jsem kolem sebe hledat zviratko, ale oni rikaj "kocka" zbytku speqa...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
ja toho mam taky dost,ale podlo toho kde jsme..když jsme z jednou bandou v jiném meste u bratrnce tak tam se říká :"dáme falaku (prda)..jinak špek je :mrkev,raketa,moták,rohlík,brčko,switch,a dál...
když faja tak fajka,kotel,šlukna,ale poslední dobou jsem si oblíbil slovíčko TURBÍNA..popsal jsem tim jednou moji fajku kterou jsem vyrábel a je v ní videt jak v ní proudí kouř(je ze skla)..takže turbína je universální slovo pro silný model,pekelnou fajku a když je venku sněhová vánice tak je to taky turbína
v praze obcas slysiim (béro džouk nebo dami si brčales jinak tady asi vsechno je no ono je tady i tohle ale ja to necetl cely heh este me napadlo kruťák ale to sem si vymyslel ale vsechny tyhle slova nekdo vymyslel takze je to fuk
Love And Peace For All a Tekk23no do hlavy tem co tomu rozumi jinak receno inteligentni lidi sem tak dokazu zlepsit naladu lip nez trava a taky se umim chlubit TribalGrimReaper dobra trava je lepsi nez skunk muj nazor
spousta názvů... špek, špíček, brko nebo bérko, špíz, špona, špóro (zajímavá složenina z "póro" ), trubička, brčál, joint nebo jenom jont, josh, buřt, larva, mrkev, žilka a žiletka, popřípadě speciální názvy jako hovaďák, zabiják, vrahoun..atd..( "cos to zas vyrobil za dělo???" )
z fajky hulíme málokdy (poslední dobou je tento libý zvyk u nás na ústupu) ale rozlišujem jenom na skleněnky (ze skla) , bonga (s vodou), vodárny a všechny ostatní jsou fajfky, šlukovky, dýmky....
čeština ,moravština a slovenština jsou tak vynalézavé řeči, takže se nám často stane, když pojmenujem jointa podle momentální nálady a situace třeba "Ubal pořádnýho laďáka(ladiče) (=joint na podiu když zvučíme nástroje)"
na zapadnom slovensku mame klasicke fajky
2 zrezane flase = vodne
1 flasa s dierkou dole = finske
vodny bong = bublacka
joint = džon
kotol na vodnom = čivas
Vaporizer - cajnik, sopka
a mnoho inych.
a pre pozehnany stav mame tiez par vydarenych vyrazov...
"som v pici ako gaťky"
"...vypaleny ako poistka"
"mas oci ako cinsky zvarac"
"zlomeny ako sip"
"...pekne rozsekany"
je toho fakt vela...
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.