Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Haha, tak to je síla.
Nějak mi "kořeny vzhůru" unikly, tak jsem si je prohlíd pěkně najednou a nemusel čekat až to celý doroste.
Jahůdka, Ty jsi opravdu fanoušek, jak jsi celý téma od začátku uchopil a podával se zaujetím sobě vlastním. Na tu dýlku a sraní na veškerý háčky čárky je to i slušný počteníčko, člověk se nenudí a není zpruzlej samotnym textem.
Tož takovym growerum jako Ty zdar a sílu, možná bys mohl přednášet na vysoký zemědělce nebo přinejmenším v Receptáři "Pěstování marihuany nevšedním způsobem aneb Inovacím pšenka kvete".
neměl si problémy se zalíváním těch obrácených kytek ? voda musela stíkat po stoncích dolů nebo ne? v každým případě K+ pro tvou chut experimentovat ,RESPEKT
Che guevera - Bylo to vcelku v pohode,jen to chtelo ziskat ten spravnej grif a moc to neprelevat aby voda nestejkala po kvetinkach dolu coz bylo nebezpecny kvuli plisni.Kdyz bych jel vzhuru koreny na ostro,pouzil bych jako zavlazovani tropf blumat (zavlazovaci koliky) a pak by vubec takove nebezpeci nehrozilo.
dobrej napad......si to skusim taki w dalsi gr.. ....mas to moc peknyale nebudu prechwalowat....prej wseho moc skodi...
mam dotaz kterej sem sice nepatri...ale widim ze ses skusenejsi jak ja..... bude wadit kiticka kdyz budou mit za zacatku jen 400w a pak se pridaj dalsi waty???bud dalsich 400w nebo 250..timhle sice disponuju ale nescu to tolik palit..el.p prece neco stoji....dikec za pomoc..a wodpowed..
sqott - Vadit to urcite nebude.Dalsi waty navic bych pridal okolo 15-20 dne kvetu.Pozdeji uz to nebude mit tak velkej vliv.Vypozoroval jsem,ze rozhodujici je hlavne prvni tretina - polovina kvetu.Kdyz pridas wataz pozdejc,uz se vliv dalsiho svetla az tak moc neprojevi.Pokavad chces mit jistotu,zvedni wataz soucasne s prepnutim na kvet.Samozrejme bude lepsi pridat dalsich 400w,ale kdyz pridas 250w,kyticky se na tebe urcite zlobit nebudou)))