Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky přispěju do mlýna máme chatu v Krkonoších takže v zimě lyže snoub. Lyže spíš a mám moc rád když jsou mrtě lidí na svahu a vy si kolem prohučíte položený v zatáčce. mohu osobě řích že jsem dohodně dobrej lyžař. Na prkně začínám takl zatím nic moc. v létě jezdím na kole pořádný tratičky a pak šmajdám a šmejdím po houbách. Když jsem doma tak chodím zkákat do bazénu a ladit šťávy na bazén jeto taky sport????????? Sporten ku zdraví že ?
Zkusili ste se mekdo projet na mašine?? Gdyž už se to rozjede, je to f poho. Ale bojim se strasne ze me na prejezdu srazi vlak, tag se vzdycky rozhlizim 10 minut.. Ale dost good
Klasika - stolní fotbálek (ten snad ani jinak nejde), hack (taky by to jinak neslo)
Normal sporty - fotbal, hokej (vzdycky se stanou nejaky haluze, vetsinou ve prospech zhulence - ostatni se nestaci divit..)
No, onehdy jsem se zkousel zhulit na trening. Hraju fotbal a ted pres zimu mame pripravu v hale. Mno zezacatku jsem mel pocit, ze mne to pomohlo rozhybat se, snadneji rozehrat svaly atd.. ale jak jsem pak zacal hrat, tak jsem prestal stihat s dechem a nejak me aji bolely nohy, coz se mne norm. moc nestava. Hra me celkove nejak moc nebavila, takze uz to delat nebudu. Neprijde mne to vhodny hulit a hrat fotbal.
Neco jinyho je ale stolni fotbalek, i kdyz vzdycky kdyz se zhulim a hraju, tak mam pocit, ze jen tezim z toho, co jsem se naucil v normalnim stavu, takze pokud o neco jde, radsi hraju nezhulenej. Vim, ze spousta lidi muze podotknout, ze jim huleni pomaha lip se na hru soustredit. S tim castecne souhlasim, ale pokud se clovek snazi i za strizliva, treba se o neco vsadi, aby se motivoval, tak pak hra muze dostat zcela necekanej naboj a clovek se pak soustredi snadno i bez huleni. No kazdopadne, ale fotbalek hraju zhulenej rad
No dalsi sport, kterej jsem zkousel zhulenej bylo judo. Driv jsem se mu trochu venoval. zhulil jsem se v dobe, kdy uz me prestavalo bavit. Docela me to pomohlo, abych to neflakal, plne jsem se na to soustredil
zkousel jsem jednou palit do fitka, kde jsem se totalne dojebal(jen kdyz zacali hrat eye of tiger z rockyho tak jsem si pripadal jako nejvetsi vazba to jedine bylo v poho)
pak pohodka je fotbalek(nejradeji mam jen tak si kopat a nenechat spadnout balon na zem nebo max 1x)
nebo v i telaku normalka skok do vysky nebo atletiska abeceda
taky jsem zkousel boxovat.....hrozny bal jsem se jak cip a jeste jsem u toho musel vypadat jako kokot..u juda to bylo vice v klidu moc jsem se nezadychal a dobre jsem si zakutil nez se mnou kamos praskl i zem ze jsem myslel ze jsem uz po smrti
nakonec vyplyva z toho ze je nejlepsi tak jak si to kutime my:proste si pronajmeme na noc hernu nanostime dovnitr skunk a hrajem v 10++lidech counter strike a je pohodka...hodne jidla piti zadna zatez...
sjezdové lyžování (s walkmanem, Bjork a Emotional Landscapes)
zkusil jsem to jednou na horském kole - v zimě na sněhu - a měl jsem pocit, že mám překřížené ruce - tak jsem je narovnal - aspoň to nebylo až tak tvrdé přistání ...
Nazdar bukvice!
Tak to ja si po dzontiku zasporutju moc rad.Nebo zadzontuju pri sportu?No, nevadi...Tak nejlepci je to pri snowboardingu, delam pak hezky obloucky, ladnejsi skoky,prozitek je asi o 300%lepci.Dobra je taky narkoturistika,splhani na kopce a vkradani se do historickych sidel za ucelem inhalace marihuany, nadhera.Sachy taky nejsou spatny i kdyz vetsinou vypalenej zapominam ze sem na tahu.Hokej a fotbal taky pohoda, jen ty plice to moc nedavaj...,Stolni fotbal-bez problemu.hackysack.Jizda na byciklu-no nadhera obzvlast z kopce.Terenni motorka taky super
Po jointu nedoporucuju:sqash,box,beh na deset km,kolmy steny,vrh ostepem