Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Orange Sword
Nový Člen

Karma uživatele Orange Sword - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Jo stolní fotbálek je hustej vždycky když sme s kámošem zvejcený tak to ostatním nandáme o dost víc než když nejsme.

Old Post 12-01-2005 v 15:40 PM
Orange Sword je offline   Profil uživatele Orange Sword   Find more posts by Orange Sword   Foto galerie člena Orange Sword   Click here to Send Orange Sword a Private Message   Add Orange Sword to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjaboss
Stálý Člen

Karma uživatele ganjaboss - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

jo stolní fotbal je best !! A co potom lyže nebo sáňkování to je teprv mazec !

kdyby blbost nadnášela tak je tady hodně kosmonautů

Moje skříň 250w - první pokus

Old Post 12-01-2005 v 19:42 PM
ganjaboss je offline   Profil uživatele ganjaboss   Find more posts by ganjaboss   Foto galerie člena ganjaboss   Click here to Send ganjaboss a Private Message   Add ganjaboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hugowentyl
Nový Člen

Karma uživatele Hugowentyl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Taky přispěju do mlýna máme chatu v Krkonoších takže v zimě lyže snoub. Lyže spíš a mám moc rád když jsou mrtě lidí na svahu a vy si kolem prohučíte položený v zatáčce. mohu osobě řích že jsem dohodně dobrej lyžař. Na prkně začínám takl zatím nic moc. v létě jezdím na kole pořádný tratičky a pak šmajdám a šmejdím po houbách. Když jsem doma tak chodím zkákat do bazénu a ladit šťávy na bazén jeto taky sport????????? Sporten ku zdraví že ?

Old Post 12-01-2005 v 19:59 PM
Hugowentyl je offline   Profil uživatele Hugowentyl   Find more posts by Hugowentyl   Foto galerie člena Hugowentyl   Click here to Send Hugowentyl a Private Message   Add Hugowentyl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tančící Lemur
Nový Člen

Karma uživatele Tančící Lemur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

skvělej je minigolf. doporučuju!!!
jinak dost rád provozuju narkoturistiku. když zmáslenej člověk vyleze na milešovku, úplně jinak mu to maká.

Old Post 13-01-2005 v 10:02 AM
Tančící Lemur je offline   Profil uživatele Tančící Lemur   Find more posts by Tančící Lemur   Foto galerie člena Tančící Lemur   Click here to Send Tančící Lemur a Private Message   Add Tančící Lemur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_morbid fancy-
Nový Člen

Karma uživatele _morbid fancy- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

ach ano haky,potom čumenie do neba, prekažkovz beh pred chlpatými (treba kondičku)

Old Post 13-01-2005 v 10:06 AM
_morbid fancy- je offline   Profil uživatele _morbid fancy-   Find more posts by _morbid fancy-   Foto galerie člena _morbid fancy-   Click here to Send _morbid fancy- a Private Message   Add _morbid fancy- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 166

Tančící Lemur: ano, narkoturistika je dobrá, ale když má člověk líný kamarády, to je potom těžký

Old Post 13-01-2005 v 10:14 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tančící Lemur
Nový Člen

Karma uživatele Tančící Lemur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

Ramon: znám to. jsou to líný vytuhlý prasata. a přitom venku je daleko líp než u bedny nebo v knajpe u focusu.

Old Post 13-01-2005 v 10:22 AM
Tančící Lemur je offline   Profil uživatele Tančící Lemur   Find more posts by Tančící Lemur   Foto galerie člena Tančící Lemur   Click here to Send Tančící Lemur a Private Message   Add Tančící Lemur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastafarianska
Nový Člen

Karma uživatele rastafarianska - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

šipky

Old Post 13-01-2005 v 15:49 PM
rastafarianska je offline   Profil uživatele rastafarianska   Find more posts by rastafarianska   Foto galerie člena rastafarianska   Click here to Send rastafarianska a Private Message   Add rastafarianska to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJLanga
Nový Člen

Karma uživatele DJLanga - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

Zkusili ste se mekdo projet na mašine?? Gdyž už se to rozjede, je to f poho. Ale bojim se strasne ze me na prejezdu srazi vlak, tag se vzdycky rozhlizim 10 minut.. Ale dost good

Old Post 13-01-2005 v 16:24 PM
DJLanga je offline   Profil uživatele DJLanga   Find more posts by DJLanga   Foto galerie člena DJLanga   Click here to Send DJLanga a Private Message   Add DJLanga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
recol
Stálý Člen

Karma uživatele recol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

stolny futbalek (nenormalne :frog

\_recol___/

Old Post 13-01-2005 v 18:29 PM
recol je offline   Profil uživatele recol   Find more posts by recol   Foto galerie člena recol   Click here to Send recol a Private Message   Add recol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele recol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ritxie
Nový Člen

Karma uživatele Ritxie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

Klasika - stolní fotbálek (ten snad ani jinak nejde), hack (taky by to jinak neslo)
Normal sporty - fotbal, hokej (vzdycky se stanou nejaky haluze, vetsinou ve prospech zhulence - ostatni se nestaci divit..)

Old Post 14-01-2005 v 12:42 PM
Ritxie je offline   Profil uživatele Ritxie   Find more posts by Ritxie   Foto galerie člena Ritxie   Click here to Send Ritxie a Private Message   Add Ritxie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 172

No, onehdy jsem se zkousel zhulit na trening. Hraju fotbal a ted pres zimu mame pripravu v hale. Mno zezacatku jsem mel pocit, ze mne to pomohlo rozhybat se, snadneji rozehrat svaly atd.. ale jak jsem pak zacal hrat, tak jsem prestal stihat s dechem a nejak me aji bolely nohy, coz se mne norm. moc nestava. Hra me celkove nejak moc nebavila, takze uz to delat nebudu. Neprijde mne to vhodny hulit a hrat fotbal.
Neco jinyho je ale stolni fotbalek, i kdyz vzdycky kdyz se zhulim a hraju, tak mam pocit, ze jen tezim z toho, co jsem se naucil v normalnim stavu, takze pokud o neco jde, radsi hraju nezhulenej. Vim, ze spousta lidi muze podotknout, ze jim huleni pomaha lip se na hru soustredit. S tim castecne souhlasim, ale pokud se clovek snazi i za strizliva, treba se o neco vsadi, aby se motivoval, tak pak hra muze dostat zcela necekanej naboj a clovek se pak soustredi snadno i bez huleni. No kazdopadne, ale fotbalek hraju zhulenej rad
No dalsi sport, kterej jsem zkousel zhulenej bylo judo. Driv jsem se mu trochu venoval. zhulil jsem se v dobe, kdy uz me prestavalo bavit. Docela me to pomohlo, abych to neflakal, plne jsem se na to soustredil

Old Post 22-01-2005 v 23:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladin
Nový Člen

Karma uživatele Ladin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

zkousel jsem jednou palit do fitka, kde jsem se totalne dojebal(jen kdyz zacali hrat eye of tiger z rockyho tak jsem si pripadal jako nejvetsi vazba to jedine bylo v poho)
pak pohodka je fotbalek(nejradeji mam jen tak si kopat a nenechat spadnout balon na zem nebo max 1x)
nebo v i telaku normalka skok do vysky nebo atletiska abeceda
taky jsem zkousel boxovat.....hrozny bal jsem se jak cip a jeste jsem u toho musel vypadat jako kokot..u juda to bylo vice v klidu moc jsem se nezadychal a dobre jsem si zakutil nez se mnou kamos praskl i zem ze jsem myslel ze jsem uz po smrti
nakonec vyplyva z toho ze je nejlepsi tak jak si to kutime my:proste si pronajmeme na noc hernu nanostime dovnitr skunk a hrajem v 10++lidech counter strike a je pohodka...hodne jidla piti zadna zatez...

Old Post 23-01-2005 v 15:21 PM
Ladin je offline   Profil uživatele Ladin   Find more posts by Ladin   Foto galerie člena Ladin   Click here to Send Ladin a Private Message   Add Ladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hansen
Stálý Člen

Karma uživatele hansen - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

sjezdové lyžování (s walkmanem, Bjork a Emotional Landscapes)

zkusil jsem to jednou na horském kole - v zimě na sněhu - a měl jsem pocit, že mám překřížené ruce - tak jsem je narovnal - aspoň to nebylo až tak tvrdé přistání ...

Old Post 23-01-2005 v 20:55 PM
hansen je offline   Profil uživatele hansen   Find more posts by hansen   Foto galerie člena hansen   Click here to Send hansen a Private Message   Add hansen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Kedze mne sa do toho sportu moc nechce tak uprednostnujem stolny futbal ) a obcas nejaky ten sach... )

Tajomstvo voňavého šatníka

Old Post 23-01-2005 v 23:44 PM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jozin
Nový Člen

Karma uživatele jozin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

Nazdar bukvice!
Tak to ja si po dzontiku zasporutju moc rad.Nebo zadzontuju pri sportu?No, nevadi...Tak nejlepci je to pri snowboardingu, delam pak hezky obloucky, ladnejsi skoky,prozitek je asi o 300%lepci.Dobra je taky narkoturistika,splhani na kopce a vkradani se do historickych sidel za ucelem inhalace marihuany, nadhera.Sachy taky nejsou spatny i kdyz vetsinou vypalenej zapominam ze sem na tahu.Hokej a fotbal taky pohoda, jen ty plice to moc nedavaj...,Stolni fotbal-bez problemu.hackysack.Jizda na byciklu-no nadhera obzvlast z kopce.Terenni motorka taky super
Po jointu nedoporucuju:sqash,box,beh na deset km,kolmy steny,vrh ostepem

Old Post 27-01-2005 v 19:05 PM
jozin je offline   Profil uživatele jozin   Find more posts by jozin   Foto galerie člena jozin   Click here to Send jozin a Private Message   Add jozin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-05-2009 - Ganja a net - 17 odpovědí
02-04-2006 - Ganja a tmel - 43 odpovědí
01-03-2018 - Ganja a filmy ??? - 121 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás