Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím . suším na půdě cca 14 dnů a pořád není usušeno. Myslíte že tomu pohohl nějaký ofuk bezeztrát kvality ? V té zimě co tam je,to ne a ne schnout .(je to jediné možné místo)
Taky suším každoročně na půďě, a když mi to nechce schnout, pootevřením okna tam udělám průvan ať může vzduch hezky cirkulovat. A schne to jedna radost
Já to letos měl vedle v baráku, ale dělal sem taky pokus ve sklepě, kdy to chytne plíseň -- když je někde zima (okolo 10 stupňů, spíš míň), necirkuluje tam vzduch a když je tam vlhkost mezi 80 - 85 % tak to na 100 % chytne plíseň, tak si na to dávejte bacha. A taky si myslim, že by to na tom místě, který sem popsal větrák nespravil, ale jenom a jenom jedině přímotop. A jinak v teplotě kolem 20 a 50 % vlhka sem měl sucho za 10 dní tak ať se to suší!
Ahoj, mám možnost sušit na dvou místech
1/ box tam je standart teplota 28C a vlhkost 35 (dala by se samozřejmě zvednout na nějakých 50hadrama, vodou atd)
2/půda teplota 28C a vlhkost 25 půda by byla pro mě lepší, ale nevím co ta vlhkost která je moc malá, nerad bych nějakého škrábáka
Ahojte
Tento rok ak mi bude dopriate niečo sušiť (budem sa za to modliť ) plánujem najprv týždeň sušiť v podkroví a potom to dosušiť v špajze. Tu sa dostávame k mojej otázke... zápach bude pravdepodobne dosť veľký a preto by som sa chcel opýtať či má niekto skúsenosti s týmto produktom pri sušení. Či sa mi vôbec oplatí do toho investovať tých 20 €. Ďakujem za každú reakciu http://www.growland.sk/sk/detail/ona-gel-linenn-1-kg
Mě čeká brzý sklizeň, autofloweru, ale bohužel je na půdě takové horko, že by to asi nešlo.. Můžete mi někdo poradit místo, kde v letě sušit? les mám daleko