Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
egypt má v sobě zřejmě ruderalis genetiku...je to konopa, jež prostě začne kvést bez ohledu na fotoperiodu už do 3 měsíců od zasazení semínka.....toto je opřeno o cca 30 rostlin egyptu, jež jsem měl tu čest během svých dnů na Zemi pozorovat během celé vegetace...patří k modelům s výraznou chutí, jež je opravdu neopakovatelná..
dnes jsme téměř všechny květiny podsadily..ok je to moc dobré, když květinky mají v květu ještě nějaký prostor pro kořeny
na ukázku pár kořenových valů..na 5 květináčů padlo 100 litrů hlíny
hnojím masivně na květ
Bio Bizz Bio Grow 2ml/l
Bio Bizz Bio Bloom 4ml/l
PK 13, 14 1,5 ml/l
do každého květníku 5 l roztoku...1-2 týdně
ok principem indoor pěstování je příbllížit se outdorovým podmínkám, opačně to letos zkouším..tj. inspirace indoorem je jasná..už při výběru hlíny, hnojiv atd...koneckonců tento příběh začal rozsvícením tří 70 w výbojek
to bBoOrReE
mezi náma já s nima ani moc mluvit nechci...a jestli to dotáhnu-no to nezávisí až tak na mně...asi víš o čem mluvím howgh
* egypt x boggle gumm
veci ktore nam vyprodukovala matka zem su v tieni nezmyselnej politiky nasej spolocnosti
enzo
RESPEKT ENZOVI A JEHO BRATŘÍM NA SLOVENSKU......
*vstupní brána uranových koncentračních táborů 50 léta...dneska tě na uran nepošlou, jen brousit autodíly či sázet stromky..
opylovat bude boggle gum a fialka...což je model fialující tvořící pevné kuličky původem z jedné swiss banky /ze semínka samička x egypt samec/....egypt má už 4 generace křížení mezi sebou -řekl bych, že je třeba dát novou krev, vzpomeňme na habsburky a jejich neustálé vzájemné křížení a kolik tam nakonec bylo dementů......