Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
akoze dost brutal thread ,,som zo slovenska takze sa mi to tu trochu miesa ! .
ale urcite pojdem do holandska a pekne si to uzijem ,,:P
ale autom or autobusom ..
Ked som isiel na dovolenku k moru toto leto tak sem 2 pytle natlacil do 500g nutelii uplne naspodok ...ziadni problem nebol iba to dostanie von ,celi som bol sladky s toho ale stalo to za to ,ziaden pach atd ...aj psi mozu ist dopce .. gl a have fuun
cau hele nevite jak to nastavit na tom jizdnim radu?nejak mi to nejde ukazuje mi to 400eu pro 5lidi z zittau do emmerichu(bahnhof) tak kde jste to vzali tech 30eu?
Kolik stojí v holandsku semena ? !!!! v přepočtu na naše ! myslím ty nejlevnější , pak ty průměrný , a ty nejdražší ! (ale stačí mi vědět cenu tech nejlevnějších)
cest, ja byl v holandu loni a bral jsem takovy indoor mix od firmy GROWI seeds a byl tom 20 seminek ...ctyry druhy:Orange Bud,Master Kush,Northern Light a jeste neco ted si nemuzu vzpomenout.... a vyslo me to na 50 eur... wsechny feminizovane...
Tak to jsem myslel že je to ješte levnější ! 1500Kč za 20 semen ! to je celkem dos ,i málo , jak se to vezme ! bych bral kdyby bylo jedno semínko tak za 10- 50 kč to by bylo super !
Zdravim..zajimalo by mne jestli toto leto se nechystate do amstru chtelo by to vykutit nejakej spolecnej zajezd...co vy na to?nevim jestli uz nekde v nejakem threadu se neco takoveho planuje tak se omlouvam..
Holandsko?Amsterdam?Growery wed tam podme spolu!žiadne mená ale tričko so znakom grower a nickom...Wed ked zaplnime jeden bus tak sa dá dohonuť s nejakým podnikatelom co ma bus a mozeme tam ist na buse a usetrime aj nervi aj peniaze...Hm?Taka tyzdnovka!a jedlo a ostatne nam bus bude vozit.No proste parada.