Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Odposlech , odposlechy mobilů - Sledovanie , odpočúvanie apod.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13
Autor
Téma 
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

bull:

Nevím, zdálo se mi že se ten člověk stýká s lidma prohlášenýma za huliče a třeba bylo všechno jinak. Byl to člověk z mého okolí, tak sem měl lehkou vizi co by tak mohl dělat. Každopádně mě je to celkem fuk a nepodporuju černý trh a podobně

A to s těma vietnamcema. Kámošce zase volal chlápek že ji zabije dokud nezaplatí to výpalné. Tak 3x za rok. A pak sme mu zavolali a po dlouhých minutách se dal přesvědčit, že fakt kámoška není nějaká ženská z Pardubic.
Zvláštní bylo, že kámoška tu simku měla téměr odjakživa a je málo pravděpodobné, že by ji přidělili nějaké zrušené číslo.. Tak sme to nechápali.

A přesně tohle se stalo dalšímu člověku,ale už nevím komu. Zase volal borec, že bude rozbíjet držky kvůli nevěře přítelkyně. Číslo měl určitě dobré, protože volal celý týden a pak už se omlouval, když se dovolal tomu kámošovi.

Určitě se dějou různé chyby v síti a lidský faktor tam může lecos odstartovat. Třeba jak na slovensku celý den nešly nouzové čísla, taky docela brutus.

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 22-02-2011 v 23:08 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Pro všechny chytraky aby bylo jasno muhehe

http://www.novinky.cz/domaci/229402...zhodl-soud.html

Old Post 31-03-2011 v 11:34 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 163

citace:
Původní příspěvek od MDe_

Řekl bych že toto je jak dobré ale i tak špatné. Jako odposlech bych řekl že je to dobré , ale když člověk potřebuje třeba nějaký důkaz (třeba na soudě) že udělal to a ono tak bych dal jen pravomoce soudci aby si to poslechl

No tady jde o to že vlastně jsme byli odposlouchavaný všichni a pořád , když se neco stalo policajti si vyžadali odposlechy a operatori je musel archivovat a pak vydat , takhle policajti nejdriv musej mít nejaky důkazy že "neco" děláš , když to projde u soudce tak pak teprve operátor monitoruje a pak teprve . Když to bylo takto tak jsme vlastně byli všichni potencionálni teroristi . Nesmysl.

Old Post 31-03-2011 v 12:07 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Asocial
Stálý Člen

Karma uživatele Asocial - 98% PěstitelskáKarma uživatele Asocial - 98% PěstitelskáKarma uživatele Asocial - 98% PěstitelskáKarma uživatele Asocial - 98% PěstitelskáKarma uživatele Asocial - 98% PěstitelskáKarma uživatele Asocial - 98% PěstitelskáKarma uživatele Asocial - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

tohle nemelo s odpolechem imo co delat. Uchovavali akorat ze xx.xx.xxxx v xx:xx volalo cislo A cislu B x minut .... tyhle data si budou stejne podle me tak jak tak porad drzet kuli nakejm statistikam

Boredom Generator Powered by Irritation

Old Post 31-03-2011 v 15:11 PM
Asocial je offline   Profil uživatele Asocial   Find more posts by Asocial   Foto galerie člena Asocial   Click here to Send Asocial a Private Message   Add Asocial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 165

Pardon tedy , sledovaný jsme byli všichni a pořád , zapoměl jsi ješte polohu (gps) odkud kdo volal a polohu komu volal , v pripade sms to same a k tomu aby u tehle udaju byl zbytek ( obsah ) stači fakt málo , sms v txt , zvuk zkomprimovanej na mptrosku . Ana BigBrother se nekouká neslyši a necejtí

Old Post 31-03-2011 v 15:39 PM
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

Hlava:
namátkou mě napadaj ještě mýtný brány, CCTV s rozpoznáním osob podle chůze, nebo plánovaný občanský průkazy ve formě čipovky. Čipová totalita, překračující Orwellovu fantazii...

Jen si nemyslete, ten o koho se bezpečnostní složky zajímaj, o tom vědí všechno podstatný. Ale běžnýho growera se to příliš netýká, tyhle prostředky jsou určený k získávání informací pro lobbistický skupiny prorostlý strukturami organizovanýho zločinu ( ikdyž tenkrát langer tvrdil že kriminalita policie klesá:-) )

Chci tim říct, sice je to narušování soukromí občanů, ale riziko pro jednotlivce neni veliký. Ikdyž šifrováním citlivejch informací nikdy nikdo nic nezkazí...

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 31-03-2011 v 18:45 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Nobody
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% Pěstitelská

ups Příspěvek č. 167

nechtěl bych

Horrorování
Seed Finder
Trocha kultury
5.indoor 3x Hashberry

Old Post 02-04-2011 v 09:01 AM
Mr.Nobody je offline   Profil uživatele Mr.Nobody   Find more posts by Mr.Nobody   Foto galerie člena Mr.Nobody   Click here to Send Mr.Nobody a Private Message   Add Mr.Nobody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Re: ups Příspěvek č. 168

citace:
Původní příspěvek od Mr.Nobody
nechtěl bych

To video je pouhej bulvár s mizivou informační hodnotou, ale vpodstatě tam opatrně sdělujou že vláda USA má kontrolu nad řadou certifikačních autorit.

Nechci znít moc paranoidně, ale zlý jazykové tvrdí, že bezpečný šifry nejsou veřejně dostupný. Když by byl šifrovací algoritmus, kterej nedokáže rozlousknout NSA v konečným čase, tak se ten algoritmus mezi lidi prostě nedostane. Řekněte mi, kolik programátorů z tisíce dokáže odhalit dobře zašitej backdoor v nějaký trochu rozsáhlejší aplikaci, i když má přístup ke zdrojovýmu kódu? (můj soukromej nekvalifikovanej odhad je tak 1:10000)

Nicméně možnosti PČR v získávání zašifrovaných dat jsou značně omezené. Leda že by se jednalo o velkou rybu (v daném teritoriu nežádoucí). To by se pravděpodobně řešilo ve spolupráci s interpolem.

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Naposledy upravil Erixon 03-04-2011 v 19:46 PM

Old Post 02-04-2011 v 23:31 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FeSTeR
Stálý Člen

Karma uživatele FeSTeR - 22% PěstitelskáKarma uživatele FeSTeR - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

5cisel obvolam ked dojde material a uz pocujem prepajanie a dlchsie to vytaca..

Old Post 24-06-2011 v 10:28 AM
FeSTeR je offline   Profil uživatele FeSTeR   Find more posts by FeSTeR   Foto galerie člena FeSTeR   Click here to Send FeSTeR a Private Message   Add FeSTeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

citace:
Původní příspěvek od FeSTeR

Tak ten telefon zanes do opravny

Oběti komunismu 1948 - 1989:

- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo

Old Post 24-06-2011 v 13:52 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

citace:
Původní příspěvek od FeSTeR

Jak píše Macho, neh si to opravit. Ozvěny a jíné podobné věci určitě nejsou od odposlechu, to si myslej jen pitomci.

Old Post 24-06-2011 v 14:54 PM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

: miluju tahle frajery,za 1 odposlechy fakají to vám garantuju ,sám jsem měl mnohokrát napíchlí mobil a možná mám i ted,ale když má člověk známosti na těch správným místechale to má jen málo kdo.hodněkrát mě třeba týden sledovalo jedno auto ,pak druhé,atd psal jsem si poznavačky ,vaše informace,zjistí v okamžiku,stačí jim pár dní a ví o vás všechno,a kdyby cpaly odposlechy jen do mobilu,ale je to mnohem horší,zjistí si kdy nejste doma a krásně se vám vloupají do bytu rozmístí šten. a vy si mislíte jak nejste v bezpečí doma prostě v těchle věcech člověk musí umět chodit a neumí to každý.drogy beru od dětství,tak o tom něco vím.znám.spousta vašich známích sami donášítřeba i hodně dobrých známých ,ani by jste tomu nevěřily,může to být i vaše holka s kterou žijete pár let a milujete ji,(tvrdá realita)musíte vlastně v jednom kuse vymíšlet nové nápady jak s nima vyjebat,měnit si často čísla například ,hesla u int,učtu,třeba facebook to největší píčovina na světě!!!!!!!!!!!!! to vůbec,to je horší než napíchlí mobil!!!!icq atd to všechno si krásně zjistí,co si myslíte?jsou to poliši,oni můžou všechno,tajní,proč si myslíte že jmenujou tajní?????a právě ti co říkají tyhle věci,jako že je to nemožné a že to nejde,to jsou právě ti,kteří nám dělají problémy a kvuli kterým zavírají kámoše atd,jen neznalí hlupáci,kteří si dali dva prdy z trávy,jednou si chystli kobru a hned si myslí že jsou něací mafianí a ví všechno o tom jakto v tomhle jobu funguje. je jedno že si vypnete mobil,nebo ho vůbec nemáte,pokud kutíte s větším počtem lidí co se v těchhle věcech pohybuji a ještě s takovými co mají tyhle keci,ví o vas švestky během chvilky paranoia?ty vole paranoia,je uplně něco jiného,to že se trošku vystihuješ po jiontu,není paranoia,stihovat je naprosto přirizené,je to pud sebezáchovy,to co ti říká pozor,mohlo by to nebo ono,co když a co když ne atd. je lépe stihovat nežli pozděli litovat moje krédo a funguje na 100 % tak čau lidi,jo a zjistit na groweru nečí identitu nebo udaje nebudte najivní,anonimní to je ,možná do jisté míri,ale stačí když si zjistí ip adresu vašeho compu,stačí odeslat sms z netu a všechno co na compu děláte vidí.třeba zrovna čumí na to jak vám to tu píšu a hlava je vždycky známa nejdřív,ale nejhůř se dá lapit ,čus chytrolíni.

Old Post 24-06-2011 v 15:28 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FeSTeR
Stálý Člen

Karma uživatele FeSTeR - 22% PěstitelskáKarma uživatele FeSTeR - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

citace:
Původní příspěvek od MDe_

Kdyby tě někdo odposlouchával, tak by ses tam slyšel. Další věc je, že policie nemuže to dělat, další věc je že ani nemužou si vyžadat komu si volal jim to zakazaly

http://www.novinky.cz/domaci/229402...zhodl-soud.html

Unas sa moze odpocuvat jeden rok tusim.. Ak sa nic nezisti musia ta nahat uz tak ..

Old Post 24-06-2011 v 16:07 PM
FeSTeR je offline   Profil uživatele FeSTeR   Find more posts by FeSTeR   Foto galerie člena FeSTeR   Click here to Send FeSTeR a Private Message   Add FeSTeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

citace:
Původní příspěvek od undergroundman
machoman-já mám 3 děcka kámo,nevěř všemu co čteš,jenom ty a pár dalších debilů,tady napíšou o sobě pravdivé informace.když já jsem tahal kačera ,tak ty si ještě tahalsegru za kozy u taty v kulách!!zlosin-mám dobrou náladu,ale už mě unavujou pičusové co tady prostě melou nepravdy a takové hovna a ještě něaký pičus z grower týmu,mi tu bude vyhrožovat,já jsem na tom veletrhu v praze a jak jsem viděl ty pičusi ,bože to jsou dementi.jedna věc je pěstovat kytky,ale být v jedné komunitě s kryplama ,co ví piču a budou se hádat,to je na mě moc.hej vymažte měw odsud do piče nebo to udělám sám!!!!!!!a vratte mi kilo za registraci vy zmrdi spičení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o.k kilo ti pošlu, napiš adresu

No a nechám tě tady, at se pobaví ostatní jako já

Oběti komunismu 1948 - 1989:

- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo

Old Post 24-06-2011 v 18:05 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 175

Teda já mám ozvěnu v telefonu¨docela dlouho už a že by mě tak moc chtěli kvůli těch mým pěti kytkám to se mi nezdá...

Old Post 11-08-2011 v 14:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ruazek
Stálý Člen

Karma uživatele Ruazek - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

chci se optat je to pravda o tomto čisle #31#0017604330002 ?

Old Post 11-08-2011 v 17:24 PM
Ruazek je offline   Profil uživatele Ruazek   Find more posts by Ruazek   Foto galerie člena Ruazek   Click here to Send Ruazek a Private Message   Add Ruazek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás