Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím, zdálo se mi že se ten člověk stýká s lidma prohlášenýma za huliče a třeba bylo všechno jinak. Byl to člověk z mého okolí, tak sem měl lehkou vizi co by tak mohl dělat. Každopádně mě je to celkem fuk a nepodporuju černý trh a podobně
A to s těma vietnamcema. Kámošce zase volal chlápek že ji zabije dokud nezaplatí to výpalné. Tak 3x za rok. A pak sme mu zavolali a po dlouhých minutách se dal přesvědčit, že fakt kámoška není nějaká ženská z Pardubic.
Zvláštní bylo, že kámoška tu simku měla téměr odjakživa a je málo pravděpodobné, že by ji přidělili nějaké zrušené číslo.. Tak sme to nechápali.
A přesně tohle se stalo dalšímu člověku,ale už nevím komu. Zase volal borec, že bude rozbíjet držky kvůli nevěře přítelkyně. Číslo měl určitě dobré, protože volal celý týden a pak už se omlouval, když se dovolal tomu kámošovi.
Určitě se dějou různé chyby v síti a lidský faktor tam může lecos odstartovat. Třeba jak na slovensku celý den nešly nouzové čísla, taky docela brutus.
Řekl bych že toto je jak dobré ale i tak špatné. Jako odposlech bych řekl že je to dobré , ale když člověk potřebuje třeba nějaký důkaz (třeba na soudě) že udělal to a ono tak bych dal jen pravomoce soudci aby si to poslechl
No tady jde o to že vlastně jsme byli odposlouchavaný všichni a pořád , když se neco stalo policajti si vyžadali odposlechy a operatori je musel archivovat a pak vydat , takhle policajti nejdriv musej mít nejaky důkazy že "neco" děláš , když to projde u soudce tak pak teprve operátor monitoruje a pak teprve . Když to bylo takto tak jsme vlastně byli všichni potencionálni teroristi . Nesmysl.
tohle nemelo s odpolechem imo co delat. Uchovavali akorat ze xx.xx.xxxx v xx:xx volalo cislo A cislu B x minut .... tyhle data si budou stejne podle me tak jak tak porad drzet kuli nakejm statistikam
Pardon tedy , sledovaný jsme byli všichni a pořád , zapoměl jsi ješte polohu (gps) odkud kdo volal a polohu komu volal , v pripade sms to same a k tomu aby u tehle udaju byl zbytek ( obsah ) stači fakt málo , sms v txt , zvuk zkomprimovanej na mptrosku . Ana BigBrother se nekouká neslyši a necejtí
Hlava:
namátkou mě napadaj ještě mýtný brány, CCTV s rozpoznáním osob podle chůze, nebo plánovaný občanský průkazy ve formě čipovky. Čipová totalita, překračující Orwellovu fantazii...
Jen si nemyslete, ten o koho se bezpečnostní složky zajímaj, o tom vědí všechno podstatný. Ale běžnýho growera se to příliš netýká, tyhle prostředky jsou určený k získávání informací pro lobbistický skupiny prorostlý strukturami organizovanýho zločinu ( ikdyž tenkrát langer tvrdil že kriminalita policie klesá:-) )
Chci tim říct, sice je to narušování soukromí občanů, ale riziko pro jednotlivce neni veliký. Ikdyž šifrováním citlivejch informací nikdy nikdo nic nezkazí...
To video je pouhej bulvár s mizivou informační hodnotou, ale vpodstatě tam opatrně sdělujou že vláda USA má kontrolu nad řadou certifikačních autorit.
Nechci znít moc paranoidně, ale zlý jazykové tvrdí, že bezpečný šifry nejsou veřejně dostupný. Když by byl šifrovací algoritmus, kterej nedokáže rozlousknout NSA v konečným čase, tak se ten algoritmus mezi lidi prostě nedostane. Řekněte mi, kolik programátorů z tisíce dokáže odhalit dobře zašitej backdoor v nějaký trochu rozsáhlejší aplikaci, i když má přístup ke zdrojovýmu kódu? (můj soukromej nekvalifikovanej odhad je tak 1:10000)
Nicméně možnosti PČR v získávání zašifrovaných dat jsou značně omezené. Leda že by se jednalo o velkou rybu (v daném teritoriu nežádoucí). To by se pravděpodobně řešilo ve spolupráci s interpolem.
: miluju tahle frajery,za 1 odposlechy fakají to vám garantuju ,sám jsem měl mnohokrát napíchlí mobil a možná mám i ted,ale když má člověk známosti na těch správným místechale to má jen málo kdo.hodněkrát mě třeba týden sledovalo jedno auto ,pak druhé,atd psal jsem si poznavačky ,vaše informace,zjistí v okamžiku,stačí jim pár dní a ví o vás všechno,a kdyby cpaly odposlechy jen do mobilu,ale je to mnohem horší,zjistí si kdy nejste doma a krásně se vám vloupají do bytu rozmístí šten. a vy si mislíte jak nejste v bezpečí doma prostě v těchle věcech člověk musí umět chodit a neumí to každý.drogy beru od dětství,tak o tom něco vím.znám.spousta vašich známích sami donášítřeba i hodně dobrých známých ,ani by jste tomu nevěřily,může to být i vaše holka s kterou žijete pár let a milujete ji,(tvrdá realita)musíte vlastně v jednom kuse vymíšlet nové nápady jak s nima vyjebat,měnit si často čísla například ,hesla u int,učtu,třeba facebook to největší píčovina na světě!!!!!!!!!!!!! to vůbec,to je horší než napíchlí mobil!!!!icq atd to všechno si krásně zjistí,co si myslíte?jsou to poliši,oni můžou všechno,tajní,proč si myslíte že jmenujou tajní?????a právě ti co říkají tyhle věci,jako že je to nemožné a že to nejde,to jsou právě ti,kteří nám dělají problémy a kvuli kterým zavírají kámoše atd,jen neznalí hlupáci,kteří si dali dva prdy z trávy,jednou si chystli kobru a hned si myslí že jsou něací mafianí a ví všechno o tom jakto v tomhle jobu funguje. je jedno že si vypnete mobil,nebo ho vůbec nemáte,pokud kutíte s větším počtem lidí co se v těchhle věcech pohybuji a ještě s takovými co mají tyhle keci,ví o vas švestky během chvilky paranoia?ty vole paranoia,je uplně něco jiného,to že se trošku vystihuješ po jiontu,není paranoia,stihovat je naprosto přirizené,je to pud sebezáchovy,to co ti říká pozor,mohlo by to nebo ono,co když a co když ne atd. je lépe stihovat nežli pozděli litovat moje krédo a funguje na 100 % tak čau lidi,jo a zjistit na groweru nečí identitu nebo udaje nebudte najivní,anonimní to je ,možná do jisté míri,ale stačí když si zjistí ip adresu vašeho compu,stačí odeslat sms z netu a všechno co na compu děláte vidí.třeba zrovna čumí na to jak vám to tu píšu a hlava je vždycky známa nejdřív,ale nejhůř se dá lapit ,čus chytrolíni.
Kdyby tě někdo odposlouchával, tak by ses tam slyšel. Další věc je, že policie nemuže to dělat, další věc je že ani nemužou si vyžadat komu si volal jim to zakazaly
Původní příspěvek od undergroundman machoman-já mám 3 děcka kámo,nevěř všemu co čteš,jenom ty a pár dalších debilů,tady napíšou o sobě pravdivé informace.když já jsem tahal kačera ,tak ty si ještě tahalsegru za kozy u taty v kulách!!zlosin-mám dobrou náladu,ale už mě unavujou pičusové co tady prostě melou nepravdy a takové hovna a ještě něaký pičus z grower týmu,mi tu bude vyhrožovat,já jsem na tom veletrhu v praze a jak jsem viděl ty pičusi ,bože to jsou dementi.jedna věc je pěstovat kytky,ale být v jedné komunitě s kryplama ,co ví piču a budou se hádat,to je na mě moc.hej vymažte měw odsud do piče nebo to udělám sám!!!!!!!a vratte mi kilo za registraci vy zmrdi spičení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o.k kilo ti pošlu, napiš adresu
No a nechám tě tady, at se pobaví ostatní jako já
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo