Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem hulil letos v Paříži na tom velkým autosalonu. Hulo sem neměl sebou, tak sem vyhlížel jestli neuvidím nějakou podezřelou osobu. Nakonec sem uviděl týpka jak balí špeka, tak sem přišel k němu a anglicky na něj vybalil jestli nesmění travku za cigára. On byl z lucemburska a říkal že anglicky moc neumí nicméně zhulili sme brko na půlky, všude kotel lidí a my sme si tam seděl a tahali jointa. ON pohodově potahoval jak cigáro JÁ počesku tlačil do hlavy jak to jen šlo(a taky sem pak tak vypadal). Ještě určitě na hodně místech ale tohle je tak nejzajímavější
P.S měl sem výhled na eifelovku
A co takhle Brno z Vyhlídky v noci,taky parádička. ale jinak dobrý bylo v tanečních přímo v sále když ostatní stáli do kola a poslouchali ty strašný kecy.pár lidí se otočilo když uslyšeli škrkat zapalovač ale instruktoři byli uplně slepí a dutí
Nekdo uz to tady psal, ze hulil na ruskym kole a tak se pridavam. Huleni na pouti a to nejlepe na nejaky pohodovy atrakci, mam vyzkousene labute a pak treba zajit do domu hruzy je neskutecna prdel. Ale jinak ty rozhledny sou taky bomba, takze jestli se nekdy znova dostanu na eiffelovku, tak bych tam nahore chtel odpalit...
Zdrawyme všecki Brňenský frňáky,
já asi nejkurióznější(kurňa to slovo) místo kde sem hulil byla nebo je ale teď už se tam nedostane chladírenská věž v krpoli u kociánky.Je to tam fakt úlet a když ještě vypouští páru tak je dublovanej výplach.Všechno začne syčet a hafo hučet no prostě sekecmazec.Je to takowej jakoby komín , kterej je zevnitř napuštenej vodou.Chodí se tam po takových dřevěných lávkách.Jednou sme tam vlezli a bouchly se za náma dveře ale to už je jinej příběh.............................
na zachode v tanecnich D pred zapasem, o velky prestavce, ve vlakovym depu. v pulce svahu v zime na lyzich... a je toho jiste dost, ale fuckt uz si nefzpomenu.
V hodine schovany za aktovkou,na WC v budapesti na letisti,kde vedle sral nejaky typos a ty mracky stesti sly primo k nemu,na hajzliku v kauflandu kde hned vedle brali benga nejake ozrale typky..jo a jednou jsme sedeli vypaleni u jednoho drsneho pamatniku sovetskych osvoboditelu a ja jsem rekl ze kdo tam vyleze(ten pomnik byl takovy vysoky spicaty monolit)tak mu tam nahoru poslu posledni brcko..tak nejurputnejsi kamos to po ctvrt hodine pokusu dokazal..celkem psycho..jo a jeste huste to bylo v recku na hradbach nejake psycho pevnosti..bylo jich vice ale fakt si nevzpomenu,,,
na vlastnei stuzkovei pocas programu som bol skryty v jednej casti opony... a ked prislo moje cislo... vstupil som na podium, a za mnou sa este potiahol taky kuuudol dymu , secia mysleli ze je to cast programu
V Berlíně na hajzlíku Sony Center - luxusní turistický středisko, hypermoderní kavaárny a prodejny a já na záchodě luxusní restaurace s bluntem. Docela koukali, když jsem vylez ven a se mnou se vyvalilo 20 kg dýmu
No tak třeba na zakázaný terase ve škole, na vysílači Oskar, na střeše vojenskýho objektu a jinejch střechách nákupáků, na skále.. no prostě všude, kde to šlo nebo stálo za to...
ve statech kdyz za mnou prijel kamos z cech na navstevu tak sme si dali za ukol vylizt k napisu HOLLYWOOD a tam zahulit, podruhy uz bych tam nelez, dlouhej vyslap a na vrcholu plot?!nastesti sme v nem nasli diru takze jsme se dostali az k vysnenymu napisu, dale v komine opusteny tovarny v bushi australskyho Queenslandu a nejlepsi to bylo z domorodcema na lodi pri ceste mezi jednotlivejma ostrovama na Fiji nadhera jak se tyhle lidicky dokazou zmasakrovat.Na fiji je nelegalni nejenom indicky konopi ale i prumyslovy :-) a hulice tam zaviraj do blazince:-))))), ale huli tam skoro kazdej koho sem potkal, anebo s tim ma zkusenost