Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja si zas moc dobre vzpominam treba na tenhle stav....mam tu smulu ze mam jak se tomu rika proste malej tlak ...no a kdyz je nekde docela dost zahulino a teplo..tak to se mnou dokaze slusne zamavat...
tak treba tohle...probehlo par brk na jedny akcicce tady u nas v okoli...no pak tak nak cekam s kamosema az se uvolni fotbalek a my si taky zahrajem...cekame cekame...najednou cejtim uz dobre zname tlaky v hlave..dale pribiva lehka ozvena od kazdeho zvuku v okoli...tezke nohy...pomalu se mi zacina obraz zbarvovat do cervena...jak od z hora tak z dola oci...docela je to haluz..no uz dobre vim ze mi akorat staci si dojit na par min na cerstvej vzduch kde je ticho a klid...takze pohudka ..jdu si ven sednout vedle dveri...zacina se mi ulevovat....ale nedej boze...najednou se tam objevi kamoska...a uz to jede...co ti je...proc tu sedis...vstavej ne..hej co ti je...ted vy nedokazete poradne ani mluvit jak vam z toho zacina bejt uplne na zblazneni...ty ozveny jejiho hlasityho hlasu..tak se teda postavite..a jdete to radsi pretrpet k tomu fotbalku za dvermi....tak teda par sekund se snazim koukat na hru ...a pak to prijde...uz cejtim ze sebou seknu na zem ) snazim se dostat ven...ke dverim je to tak 5 m...pomalu jdu jdu....a pak to prijde...prestanu videt,nohy se zastavej ale moje telo jak chtelo jit ven tak neee ee ) prasknu sebou hlavou o ty velky vrata ven....to me odpali zpet na nohy...ale jak je neovladam tak me to prevahava do zadu..a paadaaam...pripominam ze nic nevidim nemuzu ovladat ruce ani nohy ))) prsote nic krome mysleni a sluchu ) neco jako totalne slepej a nepohyblivej...no a jak tak padam dozadu me nastesti zachytej kamosi protoze nemohli preslechnout tu obri ranu krerou jsem zpusobil prasknutim celem o vrata ))...takze pri tom padu me chytnou za ruce a tahnou ven....ja jen vim jak jsem cejtil jak tahnu nohy za sebou...presne jak v nakym filmu kdyz nekoho tahnou nekam pryc....)) proste nohy za vama a vy nic nemuzete delat...pak jen vim ze me dotahly ven...a tam me nechali lezet na zemi...a to byla slat...zacalo se mi delat okej postupne jsem zacal cejti telo ale jeste jsem nic nevidel ) pouze slysel )...ted ten zmatek jak tam ty holky kricej co se stalo..a kluci jen dobry nech te hooo ) no malinko jsem tam byl stredem pozornosti...pak nekoho napadlo me z ty zeme jako zvednout..ale to byla picovina..jak me postavili tak se mi totalne rozproudila krev..a ja jen sebou seknul na zem v totalnim chaosu v tele )) to si pak chvili nic nepamatuju )) no a pak kdyz me teda nechali nakych par sekund lezet ja se zacal probirat..a uz jsem se mohl postavit na nohy...no a bylo mi naprosto okej.. ) dosli jsme par metru domu...a ja v klidku uvaril hranolky a uz se bastilo a tlemilo dale ))
nastesti se mi tohle dlouho nestalo...je to jen obcasne podle pocasi v mistnosti )) pripominam to jsem nebyl nak nasracku..se mi stalo po jednom brcku !! ne ze bych byl total rosekanej po ix brkach jako jindy.proste jen momentalni smula meho organizmu )
nedavno se mi to stalo taky..ale to jsem radsi sel domu..ale tim stylem ze kdyz jsem usel cca 10m tak jsem si musel sednout na zem a par sekund pockat az zas zacnu dobre videt a ovladat nohy ) no a tak to pokracovalo az domu cca 1 KM ))))))) byla to moc hezka cesta..jeste ze bala tma a me nikdo nevidel ))
rad na to vzpominam je to vzdy prdel..ale teda ten stav kdyz zrovna prijde tak to je des..jeste ze uz to znam a vim co mam vzdy delat ))
jo taky jednou takhle kourim s holkou na balkone...vid mam ruce normos kolem ni ja stojim za ni pokurujem si ..a najednou jen vidim jak sedi podemnou a kouka na me vyvalenyma ocima co se to stalo )))
jahpisin hmmm fakt maš huste zažitky ale asi někdy moc přijemne nebyvají ale pak jak už si OK tak se tomu bestak tlemiš teš bych chtěl mit tak trošičku nižší tlak
jednou davno na lyzaku jsme s kamosem meli takovej malej pokojicek s okynkem kde jsme spali. jsme si tam prizvali dalsi 2 kamose a ze posledni vecer tak ze dohulime zbytky. udelalo se 15cm brcko a kazdej rikal "to bude stat za hovno z tech zbytku." tak jsme teda vyhulili a furt se rikalo "to stoji za hovno! nic to nedela" no tak jsme dohulili, sedli na postele a jen tak blbe cumeli. najednou kamos zmenenym hlasem rekl ze jde na hajzl, zvedl se z postele a v zapeti na ni opet spadl a kricel "ja nemuzu chodit!!" to jsme dostali brutalni vytlem a najednou prisel zastupce reditele a prej "co se to tu deje?" a kamos mu do xichtu "nemuzu chodit vole!" zastupce se zasmal a rekl "no to je problem! haha" a odesel. my uplne posrany ze dostanem vyhazov ale pak se dostavili ucinky a ze zbytku vecera si moc nepamatuju. rano jsme se dozvedeli ze se zastupce vozral jak prase a poblil pulku hotelu a na nas zapomel uffff zlata leta
Tak treba jednou to sme takhle davali nakej modylek z vodnice no ale znate to. Toho je malo dej tam jeste! A uz to jelo! Na cokoliv sem se podival tak se zacalo zoomovat do jednoho mista a rozkladalo se to na maly sestihrany a porad dal az k nejmensim casticim! S tema casticema sem telepaticky komunikoval a podobny pekla. Pak sem si dal prasky z naky fajfky a uz to bylo v pohode ale jinak fakt moc!
Pvell: no toš to je brutalni.... jen abys ho tam někdy nezapoměl !!! jak ja sem zapoměl na jednoho kluka!!!
V podstatě se to odehravalo takto: ja jak sem byl o trochu mladši tak sme jezdili se školu na plavani ...no a my sme dostali prvaky na starost a ja sem zrovna dostal mentalně postiženeho .. on byl cosi 10 min bez vzduchu a mu to trochu vyjebalo mozek!!! no a všechno probíhalo dobře enom sem na něho trošku zapoměl !!!! a vzpoměl sem si až sme byli v autobuse no a tak učitelky se museli vratit !!! no a on sa teprve sprchoval a pro jistotu aj s ručnikem !!!! takže sme ho naložili a spokojeně sme odjeli !!! pak mě trošku učitelky vynadaly ale jinnak v poho !!!!
No, tak som sa zapalil, net mi odpajaju o mesiac neskor...a dnes som mal supovy haluzny zazitok.
Bol som v izbe rano, mal som plny kybel vody a dvojlitrovku s len otvormi. Natiahol som ju plnu, no nemam take pluca, tak som ju ztahoval na 2x. Potom zvova a pri prvej polke si hovorim(pri pohlade na moju macku v obyvacke) ze to idem dychnut na nu, teda jej do huby, nech sa nafajci, mlada. Stiahol som teda druhu polku, lenze... Mal som ist s triedou do mesta-zhodou okolnosti na koncert proti drogam- a tak som rozmyslal, ze pojdem s MHD a jake tam budu haluze a ludia, ze na mna budu cumet a podobne. A jak som dal tu druhu cast, tak ma zacalo triast, vydychol som, no ajtak si hovorim, ze idem to vydychnut na macku, pritom uz nebolo co, pozeram na nu....zrazu som narazil...rozmyslam o tom, jak sa trasiem v trolejbuse, v MHD...ztrhnem sa a lezim pod stolom v obyvacke, obrus stiahnuty, veci popadane, macka utiekla...hovorim: ,,Pardon." a zacal som sa nehorazne smiat. Napravil som vsetko namiesto a hulil dalej.
Ked som si to tak premyslel, tak to bolo asi tak, ze som vydychol, odtriasol sa do obyvacky ako velky vibrator, kde som vrazil do stola- mam aj jazvy a modriny- a tam ma jeblo o zem. Nemohlo to vsak trvat dlho, lebo som mal, ako vzdy, pustenu hudbu a podla nej som zistil, ze to bol rychle.
Bola to maximalna pecka!!
mettatron: jo, dik, lenze teraz ma boli obe kolena, zapastie na ruke, prava ruka a aj pravy hrudnik- to vsetko ten stol...
net neplatim ja, tak to nejde odomna...
to Skaff : tak tohle se mi taky stalo, minulje rok vlétě, bylo strašný vedro, jel jsem takovou polní cestou a zastavil ve stínu vedle lesíka - občas ze ozval nějakej ptáček , tak jsem napodoboval jeho zvuky a on fakt začal odpovídat, tak sem začal přihusťovat, a vydával jsem všelijaký šílený zvuky a normálně za chvíli už se z lesa ozejvalo strašně moc ptáků a upúlně se to tam rozjelo musel sem se tomu smát...taky to trvalo asi pul hodky :-))
z toho isteho makaku, z ktoreho som dostal ten prvy flash, som dostal pri kazdom huleni dalsi, no mensi. Raz som sa zase dotriasol do obyvacky, lebo som chcel nafajcit znova macku, no v polke cesty som sa zviezol k zemi, ale na taburetku a dalsikrat som sedel na stolicke v izbe a nejak som sa oprel nabok na stol a operadlo a o par sec som sa aj prebral, to nic nebolo, tan prvy bola sleha!