Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
byli sme včera na pice, po brčku že zaexperimentujem a dáme nakou palivou..KURVA TAKOVA CHYBA!!!už když sme si ji davali, baba se na nas podivala jako ze ví co nás čeká ale nic neřekla..no my sme si dávali a najednou hryznu do něčeho šíleně ale fakt šíleně ostrého, stříklo mi to na jazyk a bylo to to nejostřejší co sem kdy jed..skoro mi opuchla huba a tak že půjdu na vzduch..přisel sem ven a bylo to eště horší..zjistil sem, že to mín pálí když nadechuju a když vydechuju je to peklo..tak sem chodil asi 15 minut dokola v zastávce, (pak už mě to nebavilo a tak sem dělal osmičky..) a vychytával nádechy..po té čtvrthocce prisel kámoš jako jesi sem OK, eště sem nebyl uplne zdráv ale sel sem dovnitr..tam sedeli zbylí 2 kámoši a dusili se stejně jako já..s tim borcem so byl pro me venku sme se jim chlámali jak prase,protože já už byl vlastně v poho a ten druhy tu papriku asi netrefil nebo co..no a ti dva byli uplně hotoví tak sem jim vysvětlil mou techniku nádechů a jeden okamžitě vyběh ven,že se de nažrat sněhu nebo co..asi to mos nepomohlo a tak se vrátil trpět zpatky dovnitř.zbylou picu už nikdo nechtěl ani vidět a tak sme hecovali kamoče ktery to nezažil at to doji (mysleli sme že by moh eventuelne taky skousnout neco neklidného) on to sned a nic..tak si rikame ze je mastný a že je železný a tak..pak si nekdo všim maleko kousku co zbyl a rikali sme neco jako: "zkus to,treba je to zrovna v tom kousku" no a ten borec to rozkous,jenom se tak podivne podival na vsechny a my už věděli...hehehe
Ja si jednou pred skolou a nez sem stacil prijit do tridy tak se mi zacla tocit siska a byl sem fuck mimo i uca prej co mi je a ja nic nic a poslal sem ji do prdele ze ji po tom nic neni a hle dostal sem 2 z chovani ale ja si nic nepamatoval DOCELA NAREZ takze uz nikdy nehulim nez du do skoly
Včera jsem si zašel na filmeček z projektu 100. Znělo to nevině, ale při sedkání s káme jsme si dali 1g orange, aby filmeček byl lepší . No moc muto nepomohlo. S kina jsme vyrazili do hospůdky si dát ještě nějakej modílek. Dali jsme si jejich holadskou specialitu(moc hezká palička skunku neznámeho původu) . No bylo by to hezký kdybi se to nekonalo na prázdej žaludek a po půl gramu tí dobroty bi jsem si neobjednal malou 10s blodínu. Během deseti minut jsem musel jít navzduch. No a tam jsem svalil na zem a trvalo mě chvilku neš jsem si vůbec utřídil jestli to není jen halucinace . Hlavně když se mi podařilo zase postavit tak jsem šel projít do parku abych se dal do kupi . No takovej stávek jsem měl naposledy ze skukovýho mlíka . No každýmu doporučuju tihle komatický stawi blízký nirváně
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
kua tet sem tu měl rozepsany přiběh jak prase ale jaxi se mi to smazlo do řiti už se mi to nechce psat znova!možna jindy!nebo zkraceně byl sem skuřeny se stariu a v 1hodině sme potkali asi tak 10X Cajty fakt maras nešlo se už ani nesmat! to se mi nikdy nestalo kaj sme se hnuli tam cajt jak by nas sledovali
no to by ma tiez zaujimal ten hitler s technom ze co to je, ak mozes tak mi to posli na mail.
inac teraz mi kamos hovoril drsny pribeh ze co sa mu stalo ked bol high heh, sedel si v parku uz vypeceny a zrazu k parku vletelo policajne auto, zrazu za zapli majaky a z auta vyskocili dvaja fizli obehli okolo auta so smiechom a nasadli do auta a isli prec strasna haluz
Možná trochu slabší zážitek.Ale včera jsem byl s kámošema na kalbě,a kámoši šli do herny(automaty atd.) a já jsem zůstal venku protože sem se chtěl spálit Tak si zahulím,schovám sklo,eště vytáhnu fix a udělám nějaké to tago.Tak schovám fix a vyšel kámoš a čekali jsme tam sním na dalšího kámoše co byl ještě v herně.A tak koukáme tak k nám jdou pangle.(benga) Že prý co to tu děláme před tou hernou,tak sem stihoval,a chtěl občanku,v tu chvíli mě polel pot,protože sem myslel že mě vidí jak hulím a taguju Tak říkám že je to v piči.Ještě si něco ověřoval vysílačkou,tak sem myslel že si pro mě přijedou.
A oni řekli.Co děláte před tou hernou když vám není 18 ? (to myslel na mojeho 17 letého kámoše,protože já 18 mám ) a on že tam je zákaz vstupu nezletilím osobám a tak.
Tak si nás opsali a šli otravovat dál a já jsem si oddechl.
V tom stavu sem byl fakt vystihovaný hulit a tagovat dohromady
Sem holt moc velký stihař