Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sice to neni zas až tak brutální, ale mě to přišlo úsměvný. jakožto holka, sem mívala tělák s holkama. a tam se dělaj různý věci. vzpoměla sem si, jak sem s kámoškou přišla do školy úspěšně zkouřená, a šly sme cvičit. mno. skákaly sme na míčích takový ty velký nafukovací. každou chvíli sme se skácely na zem, a ty výbuchy smíchu byly fakt neúnosný. křeče v břichu, skoro sme brečely. a kol jenom střízlivý dámy, který vrhaly ošklivý pohledy... no peckový
Já jsem to nemyslel tak, že by to teklo vzduchem vždy, ale pouze za vhodných podmínek.
Pokud to ale bylo v místnosti, byla tam určitě gumová podlaha, takže to bylo bezpečné
Mám takový hodně slabší zážitek.Sekal jsem dřevo,a bylo toho kvantum,když uprostřed práce pro mě přišli kámoši ať dáme špeka
Tak se vrátím za půlhoďky značně spálený
A musel jsem to dosekat.Tak jsem hodinu sekal dřevo vypálený jak sova.
No nic prsty to přežili.
Ale dával jsem si hodně pozor
ja som mal raz taku haluz , ze som siel s kamosom nafajceny po ulici a macka k nam dobehla a hodinu s nami behala a mi sme sa s nou bavili.proste a uplne sa mi zdalo akokeby nam rozumela proste prechdzali sme cez cestu zastala , povedali sme ze pod a dig macka zanami . dali sme jej aj meno ŠTRONZI proste kvalitka , alebo mame na ulici aj taku macku kera strazi bongo , a ked si varis tak sa snazis viliest na bongo lenze je moc vysoko tak moze bafat kar )))
Taketo veci s mackou sme zazili aj my s kamosom nafajceni! Kukali sme na nu a ja som sepkal, nech ide k nam. Ona najprv nic a ked som povedal: ,,Macka..." Pozrela na nas....to bolo nieco. a tak to islo asi desat minut. Potom sa k nam aj vydala, ale odplasil ju jebo cyklista....
jo tááák:-D taky sem koumal co je to macka:-Djo my sme jednou zhulili psa a on zapomnel chodit předníma nohama..proste sel a ty predni mel jen tak položene na zemi a tlačil to zadnímacelkem sranda a jeho to podle očividného "úsměvu" na rtech bavilo taky...hech
Původní příspěvek od Maximiq No mě se nedávno po mlíku stalo toto:
šel jsem s přítelkyní Petrou na nádraží přivítat její kamarádku. Při čekání na vlak jsme si povídali. Ale Petra se na mě celou dobu nějak divně dívala. Po 15 minutovém rozhovoru jsem si uvědomil, že se sice dívám na Petru, ale odpovídám na otázky který dávala jiná holka svýmu klukovi co stáli 3m od nás.
Jo a televize je pěkná svině! Na ní se dá nechutně zaseknout. Tuhle jsem "sledoval" politickou diskuzi na STV! Jen si nemůžu vybavit o čem tehdy debatovali .
Ou tak to je v pohodě,.,to se mi taky stalo,.akorát,, že sem vodpovídal, nějaký duchodkyni,. jak má zavařovat nebo co ani newim,,,,a kámoš na mě čuměll,.,jak zjara
heheeei, fuckt nářez
my nejbrutálnější zážitek byl na intru,,, nás wedoucí nasral že nám nechtěl wotevřít a pustiti nás downitř, tak sme si z nudy daly s kamikem mainkatýho brčálníčka :-P no jako nic mi nebylo ale pak když nám wedoucí wotewřel a já wešel downitř tak to na mně lehlo ;-)
sem wyšel schody a užř sem byl na sráč, wedoucí si ničeho nefšiml (komanč jeden ) mno a pak čekáme před jeho kanclem až nám dá klíče wod pokoje atd... mno mně bylo děěsný horko,, sem ze sebe sundawal woblečení pomalu, furt sem seděl na schodech abych se wochladil,, mno a pak mi bylo uz fakt desne blbje, tak sem šel za kámíkem co už byl v kanclu > sem mu chtěl říct že mi je blbje a najednou sem šel k zemi jako hustota,,, tam v tom kamrdlíku bylo wíc lidí a já sem hodil rybu k zemi tam za nima takže ten komanč to newiděl noo aleee,,, hodil sem tam woprať a pak už jen wim jak sem se wzbudil na zemi, bolela mně hlawa jaxwině a ty blbci se mně snažili probudit tim že mi šťouchali do pupku 8-) lol .:. mno a pak už mi bylo jenom best celej zbytek wečera wychechtanej jak sluníčko, pže sem nechápal co se mnou ten brčálník prowedl a že ten komunista si mně ani nefšimnul
héé - menší slowní průjem