Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
i kdyz tommy udelal krasnej navod a neni uz co vysvetlovat tak svuj kreslenej navod co sem ted tvoril sem hodim taky takze popis v prispevku tommyboye je presnej!
hele a ted trosicku offtopic myslite ze ma switch oproti normalnimu baleni nejaky vyhody?ze kouris min papirku mi nepride zas tak velky toho papirku kdyz balim prumerny backrollbrko otrhnu stejne minimalne takze je to dobry asi akorat na fakt mailnakty zilky ale to je stejne lepsi hulit z skla
takze jakej na to mate nazor poznate se zavrenejma ocima co je na back a co ne?
PUNX NOT DEATH AND WON'T NEVER DIE OUT & LONG LIVE TO 23
la_gata:
... tve prispevky se nejspise mnozi delenim - poprve 1x, podruhe 2x, kdy se dockame pokracovani?
a tenhle "navod" jsem uz kdysi taky parkrat cetl...
Jo, taky tak nesmrdí tim papírem a samozřrjmě je v něm míň dehtu.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
sice to neni moc o balení na switch ale s balenim to souvisí a než bych zakládal nový téma tak to hodim sem.
Možná to někdo znáte možná ne... určitě se vám už někdy stalo, že došli pejpry a fája taky nebyla po ruce... z čeho pak balíte? kámoš mě naučil dobrej fígl... (je to teda trošku humáč ale neni to tak hrozný jak se na první pohled může zdát )
stčí mít u sebe cíga nebo najít prázdnou krabičku vemete ten stříbrnej papír a tam kde to neni stříbrný to navlhčíte (zlehýnka... nejlíp to jde když to připlácnete na vorosený pifko ) necháte ten papírek nacucat a pak od sebe opatrně oddělíte stříbro od papírku. papírek je hodně jemnej podobnej cigaretovýmu. no a pak to trochu vofouknete aby to uschlo a ubalíte brčko... sice je to bez lepidla, ale když to pořádně nablemzáte tak to drží ok ;-)
neni to tak těžký jak to vypadá :-)))
ps... backroll jsem slyšel poprvé tady my řikáme taky na switch
pss... k tomu povytaženýmu filtru... dobrý je to udělat takže ti filtr čouhá z papírku ale uvnitř je s matrošem na doraz a teprve před koncem filtr povytáhneš abys tam měl mezeru. výhoda je ta, že nehrozí že ti džoše při předávání někdo nechtíc zlomí. a taky je dobrý to v místě mezeri otožit o 180 stupňů, tim to přiškrtíš a nevlítne ti žhavý do huby ;-))
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
Mě backroll přijde docela přitažlivej Vyžaduje trošku víc dovednosti (aspoň mě to chvilku trvalo, než jsem to jakž takž začal vychytávat) a ten pocit, že hulíš míň toho svinstva je taky dobrej...
lobotomi: no, nevím jaký jsou poslední trendy, ale pamatuju si, že před několika lety se backrollem balilo mnohem míň... a dneska je naopak nezvyk potkat někoho, kdo takhle nebalí...
Tak mě tak napadá neviděl jste někdo balení v jedný ruce???Kámoš mi to řikal a je to prej docela mazec.Tak kdybyste někdo věděl něco víc tak to napište.
jak se plati kreditni kartou atd.
nakupoval jste tam uz nekdo?
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
BY MANOWAR
nECHÁPU jak někdo kdo hulí delší dobu neumí uábalit ani špeka a musí si kupovat baličku (o které jsem aninikdy neslyšel) za 2 kila!!!trochu zbytečné když se to dá naučit za pár minut a dalšími a dalšími pokusy a špečky jsou lepší a lepší!!!Teď už umím ubalit brko jak z víc jak gramu (třeba 30cm brko z ROLL papírků!!!) a nebo třba na půl skla (mistralos 3mm v průměru a TAHÁ!!!) je top jen otázka času a PRAXE!!!
Ale nebalit JOINTY sám bych s kámošema nemohl!!!vždycky se ještě hádáme kdo smotne A teď jsme začali praktikovat kámen, nůžky, papír!!! Tak često a BALTE SAMI A RUČNĚ!!!
ja preferuju backroll ale uz kolikrat se mi stalo ze se to roztrhlo, vysypalo, atd atd ta balicka se hodi... ale je dost draha takze se na ni asi vykaslu a zustanu u sluknicky
Brothers everywhere - raise your hands into the air
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
BY MANOWAR
tak to ja kdys sem driv s kamosema potreboval zahulit tak sme klidne vzali obal od cokolady a z neho sme udelali takovej patvar-roura......, jen ten plamen byl takovej nazelenalej, no asi to sem nepatri ale zpusob to je, ne?
zdravotni???u nas se tomu rika na switch!a moc to nemusim.ani tak nebalim.ubalim si klasicky vetsinou normos cigarko!ale nekdy je zapotrebi i poradna mrkfa!!he!