Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska a včera sem kouřil AK47. Stavem popsat moc nejde, ledaže : High stav, mírná zasekanost, pocit brnění v těle. Má hodně pomalej nájezd takže klidně dáte 3 bongy a nic, a při 4. to najednou stoupne do hlavy
Struktura palic mě mírně překvapila. Jsou to desítky minipaliček v jednom! Skoro to vypadalo jak oprc na první pohled
Z palice padá ohromné množství skuffu (občas i 0,2g na 0,5g skéra )
Palice sou kamenné a malé, ale po nadrcení je toho fůra.
Stav je hodně silnej, a po rannim přehulu se mi do školy opravdu moc nechtělo.
Kouř skéra je v bongu s tabákem jemnej, nedráždivej.Zato skuff to je jinačí kafe. Silnej mohutnej dým, dávyvej jenom svojí konzistencí. Doporučuju Blunt.
9/10
Rozhodně El Alquimista nebo Sweet Black Angel od SAMSARA SEEDS. Co se týče psychedelických účinků (sativy) asi Royal Moby (royal queen seeds). Peace out
nejsilnější co jsem měl, byla a je a ještě nějakej čas bude - MALAWI od Ace . naprostá většina dnešní genetický špičky na ni prostě nemá Potom byla hoodně silná správně vytuněná Columbia (nevím přesně který geny, ale prostě sativa z Kolumbie) - samozřejmě hodně záleží na pěstiteli
tak asi nejsilnejsi,co sem kdy hulil byla Nebula "z Holandu", jeden green aaa neskutecnej trip :P ... ale je to uz par let...ted asi Jack Herrer, Blueberry, White Widow (asi the best of, co se ke mě poslední dobou dostalo..)a teď je to asi moje AK-47 (za dva dny de pod kosu a ochutnávka zatím wauww - tedy co se týče stavu vážně odstřel, ale suprový high...