Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tiez som mal strasne vela pokusov a neuspešných... dôvod prečo som chcel prestat bol taký ze uz som z ganje nemal také haluzky ako kedysi.. čím viac som hulil tym to bolo horšie az som dosiahol ten level ked som si povedal dosť!!!! uz nejaku tu dobu nehulim a je mi tak lepšie ako za čias huličstva..
Mam za sebou toxickou psychozu z huleni, je to tak deset let, taky jsem rikal, kdyz jsem se po trech mesicich vratil z blazince ze uz nikdy a stejne si obcas zahulim, ne uz troje plice jak driv, ale prdika do naladicky uplne v pohode.
tak moje bejvalka dělala praxi v nějakym toxiko...bla bla...no a tam říkal jeden chlápek že sice málo ale mejvaj i drsný pacienty z hulení...průměrně tak 2-3 za rok...
ale to co se jim děje ztracený asociace . nenávratný ! ale to je extrem
ale je
Nevadi! Byl to masakr, byli jsme v blazinci 4, 3 s toxickou psychozou a jednomu to huleni nakoplo schyzofrenii. Nevim co chcete konkretne vedet, kazdopadne hulit a mit depky, nebo stihomamy neni dobry.
Já sem to postupně cca rok omezoval a ted nemám problém přece jen je to lepší mít čistou hlavu, než bejt furt zhulenej. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale plnohodnotnej život s hulením vést nejde...Samozřejmě nelze aplikovat paušálně, kvůli rozdílnejm hodnotám.
Původní příspěvek od loeX Já sem to postupně cca rok omezoval a ted nemám problém přece jen je to lepší mít čistou hlavu, než bejt furt zhulenej. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale plnohodnotnej život s hulením vést nejde...Samozřejmě nelze aplikovat paušálně, kvůli rozdílnejm hodnotám.