Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Par palic jsou strašný balvany tvl ale s hlavou dole přiznávám ze je tam mraky takzvaných nicek (taková ta Větvička kde je na špičce 0,5g) jak to prerostlo tak se to navzájem krylo až moc no
listí proti crtical+2.0 trochu víc ale jinak bych řekl ze tak klasicky nic co by bylo jen listí ..
Vůně v posledních dnech byla 100% mandarinka což se ted za tmu změnilo v něco jako ananas a nějaký ovoce jako broskev maličko no něco takového
Je to čerstvé takže to se bude určitě menit
Rozhodne co se tyče vůně přidávám na svůj Seznam kvalitních věci ..
Od začátku byla vidět rozdílnost obou Phenotipů a na výsledku je to vidět taky
Pheno jedna ( moje označení) na kurva dlouhý a velký palice s lehce narůžovělou barvou jakoby takový film přes celou Šišku
Strukturou hodně blízká hydrověcem nadychana ..
Druhé pheno
Poloviční tloušťka palic ale kamení oproti jedničce
Maličko víc výrazně barevná a vůně je tužší
Jinak jsou si opravdu velmi podobně jen jsou i znatelně rozdíly mezi pheno..
No ted maličko k celkovému pohledu na tohle kolo..
Od začátku velmi dlouho rozmýšlený strain, zda ano nebo ne kde v jak velkém atd atd
Nakonec jsem se rozhodl a udelal měl jsem od začátku velké očekávání a radost
Postupně jsem zjistil (ne od matkare) ze jsou klony z více matek
I tak se to celkem dalo formovat takže ok ale byl to první moment nasrání
Pak havěť zasraná... bez komentáře
Potom pruser s novou lampou která spadla a nerozsvítila se ani jednou 🤦🏻♀
Ok (reklamace proběhla nakonec v pohodě..)
Pak zřejmě teplem od lampy jsem roztavil hodiny a svítilo se cca 14-20 dnu nonstop
To byl další úlet pro řešení tvl 😂😂😂
Každopádně i to se nějak polámalo a ohnulo
Každopádně výsledek je spousta oněch NICEK o kterých jsem psal výš
Taky vrchy některé vykazují premiru světla a tepla
Každopádně je to hotové a jsem rad ze už to mám z krku.. další věc je ze se to tvari fakt dobře tak uvidíme za par dnu
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
jj tusim som ti pisal ze to neni moc vhodny model na scrog
ked maju priestor tak pekne dojdu aj spodky lebo to nema moc listov, take sativove je to stavbou a listami. Ale mas zato pevne stonky to pheno co mam ja sa ku koncu lamu pada cela rastlina
Rozloučim se 289.3 g plus nedojete pórky asi 90 g
Už jsem ji samozřejmě ochutnal a je to skvělí zážitek pro chuťové buňky
tripical se silou slona na to ze je to sativa je stav slušný těžký a přítom stále aktivní a pracovní
Zajímavá kytka 😉
Super pro me jako pro upřednostňovatele indica stavu, mít tohle ve skříňce na ony příležitosti 😃😅
Těch 5%indici je v tom neuvěřitelně znát
Díky všem co napsali nebo dali kačko
I těm ostatním .. téma uzavřeno
Pestu zdar
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Původní příspěvek od Carllito Další den
Hned se zvedají takže je hned posílám zase zpět
Udelal jsem fotky před a po ohýbání
Ahoj. Prosím tě. Četl jsem pár příspěvků ohledně tutěch sítí a nejsem z toho moc moudrý. Jak to vlastně funguje. Pochopil jsem, že to je způsob ohýbání. Listy zůstávají pod sítí a lezou ven jen květy? Můžeš to popsat jako blbečkovi? Díky