Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tech 40 je minimum u me,a ja mam slabsi vercu,tak to zvedni vic 45-50cm a az pak snizuj,takle neuvis zlepseni ani do 10dni....growoli ti to taky spal.....tak proc se nas ptas kdyz si to pak robis po svym.....
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Grow nema ale vero ale činu...četl jsem to pravé u tebe ze to pak postupně snizujes ze když je dole tak bývají různé deficity...jo dam to na 45-50...já to zvedal v neděli včera jsem nebyl doma...dneska to hodím vys a snad ok...dík
Ja ti to nepsal,protoze mam vero,tudiz z vlastni zkusenosti,ale protoze ctu prispevky a vlakna ostatnich a uz to nekolikrat resili,tak vim ze by to melo bejt na tech 50cm
9/12 Rosteme,kveteme,ohybame,hnojime,obirame...na kytkach pod pod čipy ve středu které se zapínáji jen u kvetu se objevilo na par listech par teček přidám na calmagu aspoň temhle na 1,5ml/l jinak dávám po 1ml/l vím v zadu jsou o něco výši ale to budu rovnat až později včera se mi tam podařila zlomit jedna vetvicka tak snad se chytne
10/12 dneska jsem jen ohybal a zalival enzymem a přidal více calmagu fotka za světla...ty ve středu jsou více svetle to dělají čočky a červené diody co jsou na středu
Původní příspěvek od Madical-Strains Taky to mivam na prostredku nejvic presviceny a okraje nedosviceny.
Doufam ze me to ta nova optika o neco malo zlepsi.
Jsem zvědav kdyz tak taky prehodim optiky když budeš spokojený ! A já pak taky
18/12 kvete to pěkné a už naštěstí moc neroste spodky jsou oholene jediné ak vzadu celkem vyletelo povedla se mi zlomit větev tak jsem ji zalepil a už je netrapim a neohybam jinak na domu uprostřed si všimněte na listech co mě trápí vypadá t na deficit draslíku a je pravda ze v cocos a+b je ho málo...a já idiot daval pk jen 1ml tam ho je dostatek včera jsem to prolil ty dvě tak uvidime vím staré listy nezachranim ale je to moje druhé kolo stále se učím
22/12 včera dostaly první dávku gs a royal tak uvidime zda to bude nafukovat palice ale ještě je předemnou min 34 dni Jedna ze dvou co měly deficit se už dala do kupy druhá snad pomalu a jiste taky(aladin,pitr) dík za SOS rady u jedné jsem celkem neuhlídala výšku...akacko nějak moc rostlo uvidime jak dopadne tohle druhé kolo zítra půjdou do vody nové seminka na další kolo tak snad bude každé kolo lepší a lepší
24/12 všímnul jsem si ze jsem tady nedal foto celku tak tady je jinak ta uprostřed hned první to byla ta co měla největší problémy a hned za ni je ta druhá vypadá ze se dostávají do formy já nějakých jsou přepalene špičky a dneska jsem kalibroval metr konečně došel roztok a byl o 0,2 + 🤢 spadl mi totiž cely do vody musel jsem ho sušit a došel mi roztok tak holky místo 6.0 dostávaly 6,2...už jsem vysadil pk a enzym a začal jsem dávat gs a royal sugar...snad se začnou nafukovat moc to tu teď nežije co není fikus a madic se stáhl....jinak dneska jsem zasadil nové holky po 24 hodinové lázni ve vodě 5x bigbud xxl 5x dark dominu a 1 x fast africa a 1x wild super 07. Ty poslední dvě jsem tam dal jen tak ať je někde upotrebim když bylo místo