Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja som to nechcel seknut , len som tak nahodou pozrel mikroskopom a zdalo sa mi divne co vidim .. do toho 50. dna to necham .. ved s tym nic netreba robit, len zalievat cistou vodou a cakat tak cakajme .. nech sa vam dari priatelia
zdravicko zahradkari .. herecky su ususene .. palicky vizeraju riedko ale su pekne tvrde a krasne sladko vonaju .. jedna mala 42 g a druha 32 g ..
..ako som spominal budem sa teraz stahovat a nebudem mat moznost tam pestovat vobec .. ale dufam , ze do buducnosti sa to zmeni a ja sa potom urcite ozvem s niecim novym .. tak sa majte krasne a nech vam to rastie ..