Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc pěkně ti to nasazuje
Žádné větší výtahy mezi patry po přepnutí gratulace
Ohledně těch popálenin mě se u Vero 29 povedlo to dát omylem pod 20 cm při růstu a bylo znát hnedka na vrších zvadnutí
Oprava k normálu trvala max 3 hodiny po zvednutí LED čipu nad optimální vzdálenost
Budu se těšit na výsledek
Misto hnojek ghe jsem zacal davat hesi complet nejak sem snema nebyl spokojen a kytky se me nezdaly . Holky furt rostou i kdyz uz kvetou znovu si chvalim genetiku mirne rozestupy mezi patry. Sem zvedav jak to bude v zaveru vypadat uz se tesim na finalni vysledek takhle nadseny sem nebyl dlouho z pestu.
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Původní příspěvek od otoxy Ahoj, je nějaké led světlo které by jste přidali k 400wsodiku.
Říkal jsem si že bych to dál na strany skříně aby to prosvěcování dolní patra
Špatně jsem to přečet.Ty hledáš něco k přisvicení. Tak otevři ebay nebo amazon napiš led grow a vyjede ti tam tisíc odkazu.Na přisvícení ti stačí nějaký čínský šunt.