Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud mas pristup ke kompostu, tak urcite ano. Jen se to nesmi prehnat. Na outdoor urcite idealni, ale nevhodny k indooru. Navic kazdy nema k nemu pristup.
Jak nemá,máš zahradu,sekas trávu ,kompostujes,taky píšu jednou za 2 roky 😉 jedou bomby,mít tam klasiky,tak mi to rozerve foliak,zbourá Dům a sežere auto😁😁
No tak v bytě asi nebudeš mít foliak skleník atd,tam už je to horší, každopádně každej kdo má zahrádku a záhonky a pěstuje cokoliv tak má kvalitní hlinuz😉
Původní příspěvek od mejzy Hele ta hlína je tam 30 let, normální černozem s pískem a každý 2 roky se přidává kompost,zarejt na podzim a prerejt na jaře,roste v tom všechno jako blázen,mít tam fotoperiody tak si asi dokážeš představit jak vypadají 😁😁,důležitý je u automatů neposrat start, naklíčit na tamponech a hned do země, každej to dává do jiff,rockwolu atd atd a pak píšou jak to nevyklíčilo,nevyrostlo atd, blbost,už jsem zasel víc jak 100 automatů a až na jednu kterou jsem zabil sám nechtěně vždy 100% , během spousty let ,různé banky atd,vždyť to znáš 😁😁😁
Tak hlavně vidím výsledky a to je pro mě priorita,to druhý kolo bude mega bio z toho kompostu pak pošlu foto..místo písku tam prdnu perlit,Mejzy hnojíš to něčím?já zkusil ze začátku krystalon na růst-kterej se stejně nekonal 😁 a jak píšeš hned do hlíny..to jsem taky neudelal,presazoval jsem to (chyba🤦takže budu chytřejší cca za týden
Původní příspěvek od GrowPlace Pokud mas pristup ke kompostu, tak urcite ano. Jen se to nesmi prehnat. Na outdoor urcite idealni, ale nevhodny k indooru. Navic kazdy nema k nemu pristup.
Souhlasím do boxu bych prdnul ten light mix.. podle toho jak sleduju dlouho pěst v indooru a moc mě to nadchlo,a po druhým kole do toho půjdu..jsou tu borci který jsem kontaktoval a pomalu nakupuji,ale nechci předbíhat 🙊
Původní příspěvek od GrowPlace Urcite zkus, podle tvych outdoor vysledku ti zajiste pujde i indoor. Mas pro indoor vsechny predpoklady
No jako pochvala to je pěkná..ALE vidíš sám že to není tak jak to má být..ale za to si můžu sám..měl jsem více číst než jsem zasadil,teď jsem hodně zažranej do indooru.. problém bude na konci vlakna.. jelikož nemůžu psát o chuti modelů a kouři 😁 páč jednou za pár let si dávám "detox" a ten už jedu 20dni a zbývá mi 345 dní..držím ho pevně celej rok!mám v plánu ten můj first pěst někomu na půl cesty přivést tady klukům z groweru a oni napíšou za mě konec vlákna..doufám že tu najdu někoho z ústeckého kraje a okolí..zatím se mi nabízí za pomoc a podporu Mejzy a SMOLA33 ale podle nářečí je smolla hodně daleko 😂😂
Smoke report urcite neni to nejdulezitejsi. Hlavni je radost z pestovani a ze to cloveka bavi. Muzes si to nechat na konec detoxu. Kazdy dela chyby, bez nich to nejde
Máš recht..ale i tak to někomu dovezu zajímá mě to..nebude toho moc ale snad udělám někomu radost..😁 na konci detoxikace si nechám na sklo z auťáku a snad bude z nového projektu na kterej se mega těším
Tak první palička ustrizena kvůli plísni,to to pěkně začíná, nejhorší na tom je že takovou jungli nejspíš neuhlidam,poďle seedbanky bych měl sklízet po 10 týdnech, takže příští úterý, ale vidím to ještě tak na měsíc