Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Byl jsem v growshopu a je opravdu rozbitej, tak ho poslali na reklamaci.
Koupil jsem si teda novej... ten nejlevnější za 1500kč.
A i když je tam nakreslený zapojení jak pro idioty... prohodil jsem L,E a předradník je v hajzlu. Tak třeba zejtra se poštěstí. Tentokrát ale půjdu do jinýho obchodu, nebo se mi vysměje.
Aha, tak neni vypálenej, jenom špatně zapojenej a funguje :p
Třeba půjde i ten starej tyjo.
Stejně mám ale pocit, že ta růstová zářivka mi teď pomohla, hmm, uvidíme.
Jo, super, 1320kč tyjo...
Už mám ale 2 jiný a možná mi i opravěj třetí :p (co se taky nemusí zapojovat)
Takže o předřadníky je zatim postaráno.
(momentálně pojede asi ten s teplotní pojistkou... ten mám rád)
Zalejvám vodou s pH asi 6,3 a na odtoku jsou pořád podobný hodnoty.
pH 7,6
EC 2,8
To je divný.
Kytky jsou zelený skoro akorát.
Přiště to ale vypadá zas jen na vodu.
neni mozny jen vodou srazit pH substratu, pred lety jsm zkousel, upravit nove koupenej Royal mix od Plagronu co mel pH 7,5... a i kdyz sem tam lil vodu s pH 3, tak se to prakticky nehlo....zkousej tam delsi dobu pravidelene lejt aspon pH 4 treba i s zivinama, ty pomohou vode aspon trchu srazit to pH.. bylo by fajn kdyby jsi se dostal na hodnoty aspon kolem pH7 na vytoku, ale bude te to stat hodne vody a to radsi destovky nez tvrde vody z vodovodu....drzim palce
Kazimír:
Tvůj názor se od ostatních celkem liší.
Mě přijde jako magořina tam lejt pH 4.
To se mi zdá jako když je ti zima a exneš si na to čaj co má 80 stupňů.
Šok jako prase a výsledek neuspokojivej.
jak myslis.....s tim pHckem v hline tak jako tak moc nehnes (hlavne smerem dolu a neco jinyho je treba i kokos), takze to fakt moc smysl nema... ale sok by neutrpely (odzkouseno v praxi), ta zalivka se okamzite prispusobi pH substratu, takze by jsi je neposkodil, ale jen velice nepatrne snizil pH, treba by jsi to dostal ze 7,5 na 7,4-7,3, ale niz asi sotva) ale to neres, jako , ze sem nic nerekl... GL
Aha, ok.
Spíš by mě zajímalo jestli je možnost, aby kytky trpěli na nedostatek hnojiva, když je EC na odtoku třeba pres 2.
Nevim jestli přiště zase zalejt vodou, nebo dát nějakej ten Alga bloom. Podívám se pak prostě na listy a uvidim.
Tak jsem přidal trochu hnojiva. Na odtoku už to nevypadá tak tmavý.
EC je tam ale 3 ?!
Asi pouvažuju, že bych to propláchnul pořádně vodou z hadice a nakonec přidal dávku hnojiva se správnym pH.
to ale snad ještě chvíli vydrží se solit.
Nic neproplachuj a poradne je nahnoj. Ec s alga radou vubec nemer , je to zavadejici a nepresny.
Jedes bio radu.
Ja kdyz jedu organiku tak mi tece ec prez 5.5. A no problem.
To v podstate ani nevyplachnes ty ziviny , zaklad je ke konci doprat jim cistou upravenou vodu cca dva tydny a pak to nechat uplne vyschnout pred kosou.
Ted je mas nedohnojeny a chybi jim nejaky stopovy prvky.
Ok, tak přiště přidám 4ml Alga bloomu na litr. (To bych pak ale měl dát ještě pH up)
Nebo možná jen uprvavim pH tim hnojivem na 6,2 To by tam bylo ale tak 1,5ml na litr a to se mi zdá málo.
A myslíš jako nechat je nakonec úplně vyschnout až tak, že jsou svěšený v tom květináči ? Dřív jsem je zalil jako prase a pak další den sklidil. Zdálo se mi, že je to chyba.