Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jakmile bude čas ,tak to sestříhám a hodím na youtube.Mám asi 100 fotek ,tak by s toho něco mohlo být.Kytky jsem dnes ráno hodil ke kámošovi co má udělanou domácí sušárnu.Tak tipuji do týdne by to mělo být O.k
Foto nejmenší rostliny pod HPS.
Bohužel manželka nemá pochopení pro můj koníček,tak budu muset skončit. Video už asi nestihnu a ani nemám chuť.Jsem s toho dost rozhozený.
Ještě foto největší rostliny pod HPS.
Ještě foto celkově urody pod HPS.
Chtěl bych poděkovat všem co mě sledovali a hodinařovi za dobrý nápad s tím NFT.
Dále bych chtěl poděkovat growshopu do Berouna a growshopujamaika do Polska.
Jakmile to bude suché, tak hned nahodim a zároveň udělám ten sestřih na YouTube. Dival jsem se do foťáku a mám tam 124 fotek, tak by to melo být dostačující.
Vidim spravne ze ty ledky maj ve sve podstate uplne bily koreny a to HPSko to ma jako bys to prolil tabakovym vyluhem? To je nejaky divny ne? To musi m it nejaky jiny duvod nez HPS vs LED
Taky jsem nad tím kutil. Nevím čím to je. Přitom EC a pH jsem držel stejně. Ty kořeny začaly hnědou až poslední 3 dny. Jak jsem dělal proplach s čistou vodou.
Pak jedině, že bych tam lil vodu s hajzlu
Teplota roztoku stejná od 18 do 23 stupňů. Svítit na to nemohlo. Ta obrazová fólie je 100% nepropustná. Já jedu NFT poprvé, takže nevím. Poslední týden jsem dával jen čistou vodu a i přes to jsem naměřil v kalfasu EC 13.
To je extrémně vysoká hodnota na čistou vodu, od kud si ji měl? z kohoutku je bežně 0,6. Každopádně asi teda nemá smysl to řešit když už další kolo nepojedeš, ach ty ženy...
Já mám EC s kohoutku kolem 3. Bohužel teď nebudu mít kde postavit stan, ale určitě jakmile si najdu nové bydlení, tak si pořídím aspoň 80x80. Po 8 letech manželství, je to v prd...
Je zajímavé, že ji to nikdy nevadilo. A teď na mě chce volat benga. Každopádně konopi je můj život a nikdo mi nebude říkat, jestli mám skončit s inhalovanim této léčivé byliny.
Ať to roste.
Tak to si skalibruj měřák, to není možný protože pokud máš EC z kohoutku 3 tak to bych ani nepil, tím je škoda i splachovat hajzl nebo jednoduše zjistíš jestl je ten EC metr v pohodě když třebeba změříš dešťovku, věteinou mívá od 0,05-0,2
Původní příspěvek od fikus37 Já mám EC s kohoutku kolem 3. Bohužel teď nebudu mít kde postavit stan, ale určitě jakmile si najdu nové bydlení, tak si pořídím aspoň 80x80. Po 8 letech manželství, je to v prd...
Je zajímavé, že ji to nikdy nevadilo. A teď na mě chce volat benga. Každopádně konopi je můj život a nikdo mi nebude říkat, jestli mám skončit s inhalovanim této léčivé byliny.
Ať to roste.
To je kruté, na to pozor. Na svk jeden chlapík takto na niečo podobné nabehol a teraz sedí. Mal síce plnú povalu materiálu v obrovskom množstve (na svk je to ajtak skoro jedno koľko toho nájdu) ale echo dostali policajti od jeho milej. EC 3,0 sa mi nezdá, ako píše Fruddy, kalibruj.
Původní příspěvek od fikus37 Já mám EC s kohoutku kolem 3. Bohužel teď nebudu mít kde postavit stan, ale určitě jakmile si najdu nové bydlení, tak si pořídím aspoň 80x80. Po 8 letech manželství, je to v prd...
Ať to roste.
To je pešek kámo... s nima je to těžký, bez nich ještě težší. Snad tý mojí takhle nikdy nehrábne (nehulí).
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik