Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Keď ultimate výbava tak musí byť na stopéro . Pekné. Výškové rozdiely vychytáš v ďalšom kole zhodným modelom, teraz to síce trochu pripomína "kopřivy" na brehu potoka no niečo tam bude. Sledujem a držím palec.
na další kolečko bude už grow-systém 1.2 s pořádnýma tryskama na aero. + růstová výbojka gib 400w. Klima už mi bude držet GSE regulátor a odtah a přítah bude normálně venku. + Koupím tu CO2 v tabletách do roztoku a CO2 v flašce. Teď jdu počíst něco o hnojkách na aero.
Hele nechci dělat chytrýho ale Amnezia od RQ jsem jel a má hroozně dlouho dobu květu takže by ses celkem o dost připravil... Na stránkách sami uváděj 12 týdnů ... Já to seknul po 10 týdnů protože už pestíky byli tak na 70% hnědý a trichodemy mléčné... Jinak první sekni asi Critical, ty jdou vždycky brzo, potom Bubble , pak ty no name a na konec bych vzal Amnezia... Stím že critical bys podle doby květu seknout už za 7 dní , ale mrkni se na pestíky Já měl teda Bubble kush a ten šel po 7,5 týdne a byl tak akorát
Zdravím Tě Broote, vím o délce květu květu ale i přesto děkuji za upřesnění. Mám tam ještě big budy který mám seknou mezo 50 - 60 dnem, pestíky jsou krásně hnědý ale "pryskyřice" je pořád bílá ;-) Jsem nedočkavý, ale to byl každý u prvního indoru