Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, jsem začátečník a před pár dny jsem to rozjel z řízků. Na listech mam bílé až našedlé tečky viz. foto, poradí mi někdo co to může být? popřípadě co té kytce chybí? Ocenim každou radu. Děkuji Vám a ať to roste
Původní příspěvek od javol Ahoj, jsem začátečník a před pár dny jsem to rozjel z řízků. Na listech mam bílé až našedlé tečky viz. foto, poradí mi někdo co to může být? popřípadě co té kytce chybí? Ocenim každou radu. Děkuji Vám a ať to roste
To vypadá na svilušky Je něco naspodu poškozených listů?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Na takhle mladý kytky klidně použiji i chemii. Já to spolehlivě likviduji pomocí Vertimec 1.8, kytky tím stříknu i preventivně, když v okolí něco najdu. Je to v každém hobby marketu.
Původní příspěvek od javol Ahoj, moc děkuji za rady, stačí postříkat shora nebo musím i ze zdola?
Mighty neem je olej, takže skrz listy neprostupuje a musíš stříkat z obou stran listu, zejména však ze spodní strany, která těm potvorám dle mého soudu více chutná. Nové listy jsou bez olejového povlaku - je třeba stříkat opakovaně.
Chemka Vertimec je translaminární, takže projde sama přes list, tudíž stačí postříkat jen z jedné strany. Nové listy jsou ještě nějakou dobu chráněny - není potřeba stříkat opakovaně.
No ve tmě bych se blbě na kytku trefoval postřikovačem
Pro příště doporučuji si přečíst návod! Postřik těsně před zhasnutím.
Resp: zhasnout velkou lampu a posvítit si na práci něčím, co nehrozí roztříštěním při náhodném zasažení tekutinou z postřikovače.
Mighty neem je olej, takže skrz listy neprostupuje a musíš stříkat z obou stran listu, zejména však ze spodní strany, která těm potvorám dle mého soudu více chutná. Nové listy jsou bez olejového povlaku - je třeba stříkat opakovaně.
Chemka Vertimec je translaminární, takže projde sama přes list, tudíž stačí postříkat jen z jedné strany. Nové listy jsou ještě nějakou dobu chráněny - není potřeba stříkat opakovaně.
Práve že sa musí opakovať postrek vertimecom... vyhubíš síce dospelce ale vajíčka prežijú, takže opakovať je nutné po cca 5-7 dňoch. Druhým postrekom sejmeš čerstvo vyliahnuté kundy& a je kľud.. tuším to tak píšu
Práve že sa musí opakovať postrek vertimecom... vyhubíš síce dospelce ale vajíčka prežijú, takže opakovať je nutné po cca 5-7 dňoch. Druhým postrekom sejmeš čerstvo vyliahnuté kundy& a je kľud.. tuším to tak píšu
Doporučuji přečíst poznámku č. 1 na str. 3. (Chmel je příbuzný s konopím). A ochranná lhůta proti sviluškám je 28 dní a osobně mám vyzkoušeno že zhruba po tuto dobu není kytka opět napadena sviluškami ani když je těsně vedle kvetoucí kytky plné svilušek.
Ochranna lehota sa vztahuje na konzumáciu.. a doporucujem prč. poz. č. 2 a dalej --- Abamectin má omezené
systemické působení, avšak vyznačuje se translaminárním pohybem.---
Tiež píšem z vlastnej skusenosti že po aplikácii sa za nejakú dobu objavili znovu a je dost možne že si grower takto vypestuje generáciu odolnú voči účinnej látke..takže v matkárni celkom pohroma..ale necham na každom, nech si uváži sám.
Ahoj prosím žloutnou mi listy a trochu se mi krouti je divné že kytek mám 8 vsechny mají stejné podmínky a 6 jsou krásné a 2 zloutnou pořadí mi někdo co zkusit děkuji