Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus....zbezne sem nakouknul,
prvni zkusebni pestovani indoor sem hnojil
"trus od zizal" a ke konci jsem zalejval odstatou vodou ve ktery jsem postupne zvysoval davkovani hnojiva krystalon (davky si bohuzel nepamatuju)
druhe pesteni inddor hnojime
B'cuzz A+B davkovani dle pribaloveho letaku
zvysovani od 1ml az na 6ml/litr
v posledni fazi pridavame do tohohle roztoku (15litru kybl) 5ml wuxalu
ad_mereni pH v hline....
takze lakmus do hliny je dost neefektivni mereni...
vam jde o to zmerit pH hliny a ne povrchu zano...
takze "pry" nejlepsi je prolejt nekolikrat kvetinac vodou (ktera nutne zacne spodem vytekat...tuhle vodu zachytit 10hodin nechat odstat a pak teprve merit lakmusem...
PS: ja zatim nestiham do toho merit pH takze holt pridame tuhle featuru az na dalsi beh
No ja hnojim podle kitek.
Jestli začínaš hnojenim tak je nejlepší davat menší koncentraci hnojiva,ať si kitky zvykaji na hnojivo,po 1tydně už hnoj normalně!!!
To je jednoduchý.Musíš vzít slepičí hovno rozmíchat ho ve vodě potom používat doporučené esence ve správném dávkování co nejvíc světla nějakou tu páru,ale ne moc.To hnojivo by mělo bejt čerstvější,musí patřičně smrdět(chápete) nepřelejvat aby nezhnila.půdu hodně nakypřit a přidávat ůrodnej humus s nějakejma vákalama domácích zvířat do tří tejdnů je na světě
Tsusss
Toz sem koupil taky ten kristalon ale marne sem na obalu hledal jak casto se hnoji travicka:-))))
Takze lidi kdyz budu davkovat to hnojivo dle navodu jak casto to mam lejt do kytek?S kazdou zalivkou tzn.Kazdy tri-ctyri dny???
2 Marigator: Postupně zvyšuj dávky od doporučené až tak na 4-5 násobek,,, zalívej podle toho, kolik kytka vypije,, poznáš to,,, když začnou žloutnout listy zalíváš hodně.,,
Na to příjdeš,,,
Osc111:
no listecky sou zluty jedna basen zalivam asi az moc...mam s tim dost problemy psal sem vo tom uz v galerii zloutne to furt a cim dal vic...no nic
No takze muzu ten kristalon cpat teda do kazdy zalivky jo?ne jako ze jednou zalejt s hnojivem a za ctyri dny zase cistou vodou a pak zase s hnojivem....skratka do kazdy zalivky hnojit?No snad to prezije nez to vychytam:-)....ja hnojiva nerad s tim je silenyho crcani....
2 Marigator: Když mi kytka kvetla, zalíval jsem i 3x denně 1L+0,5 odměrky Kristalonu plak (plod a květ) a kytce se to hoodně líbilo,,, ale musíš ji na takový dávky naučit,,, něco jako rodiče,,
Prostě pomalu zvyšuj dávky,, zalívej třeba jenom do misky,, co tři dny 1L + 1/3 odměrky Krist. rst. a zvyšuj postupně na 1/2 odměrky,, pak začni zalívat čatěji,,,
Jo diky tohle sem chtel presne slyset...takze huraaa do hnojeni;-)
Jo este ja vim ze to sem moc nepatri ale este bych se zeptal na jedno.....sehnal sem si ze spitalu:-)takovy ty papirky na mocku jak zmerej i PH a tak se chcu tedka zeptat jak to zmerit mam ho nak zastrcit do hliny ten papirek a pak zalejt nebo ho mam namocit do misky az voda protece kvetnikem po zalivce?jak to merite vy?
Jinak diky moc s tim hnojenim ste mi hooodne pomohli
cus Marigus
Jo tak to prubnu...ale asi mam naky vyseptaly papirkypac sem ted laboroval a strkal to do vody z vodovoda teply i studeny a i vodstaty i mejdlovy i vodctovy a PH furt stejnya to je kravina ne?(udajne stale PH 5)no ale zkusim to schvalne....doufam ze to zloutne kvuli tomu ph jinac sem totac nasranej:-)Takze thanx jeste jednou......co ja bych si bez Groweru pocal to fakt nevim
Ty papírky budou na hovno,, páč ukazujou ve velkým rozmezí,, kup si v Aqaristice pH metr (4,7-7,4). Tím to změříš celkem přesně,, ale není nad elektroniku (taky bych chtěl )