Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sombl*pios1*
nebula je dobra volba,rychle to kvete-vybornej vzor, potvrzujou zkusenosti z lonskyho roku. AK_47 uz je horsi, minule me nedozralo - nemuzu doporucit s cistym svedomim - nevim, mozna primo na jih + zatemnovani..??? a s WW zadny zkusenosti nemam, ale dost se tady o ni pise
bych se chtěl zeptat, když tu píšete, že nebula je dobrá na ven, neměl by pro mě někdo pár dobrejch klonů (2 by bohatě stačily) nebo semínka nebuly??? v sobotu budu v praze na MMM, tak bych to mohl vyzvednout , pokud se někdo najde, tak mi napište PMko, díky
to fasmos: myslim, že teď je venku něco přes 14h světla, když to dáš ven, kytky sice trochu kvést začnou, ale postupně během léta v klidu porostou, spíš budeš mít problém aby to na konci léta pořádně dokvetlo, bez zatemňování to venku nikdy nevykvete jako ve skříni, ale že by z toho nebylo dobrý hůlo se bát nemusíš, já měl loni venku mazara a durgu matu a obě dokvetly, měli sice řidší palice než ve skříni, ale kvalitou zhulení se to rovnalo skříňovkám (a ta chuť mazaru je prostě nepřekonatelná ), prostě nebyl jen tak velkej výnos jako pod lampou, což je jasný
cicmon* v poho, to je proste jenom moje lonska zkusenost- nebula se uz susila(krasny, tvrdy zraly palky) a AK jeste 14 dnu potom ani poradne nedozralo, prisly mrazy ...a plisne... a predcasna sklizen - a kvest zacaly obe zacatek zari.
No, abych to uvedl s tou nebulou na pravou miru...sice jsem ji jeste nezkousel, ale mam ji na ven pripravenou spolecne s belladonou...uvidime jak pojede
Je uvedena jako in/out , ale to si stejne kazda seed company pise dle vlastniho uvazeni a neni uvedeno na jake rovnobezce to venku zkouseli...
Ale muze klidne zkoncit driv nez AK 47 - nezalezi totiz jen na dobe kvetu, ale i na delce dne, kdy kytka de do palic...to muzeme urychlit samozrejmne nejen zatemnovani ale i prohnojovani na kvet...
sativy dou ramcove tak o tyden pozdeji do kvetu nez indosi, ale zase vetsinou kvetou delsi dobu-jenze kazda kytka to ma hozene jinak (i podle velikosti vasi kytky)....dalsi dulezita vec je odolnost proti plisnim a vzdusnost palic....mimo to se podle teploty a mnozstvi slunka muze kvet protahnout
to: Cicmon, to platilo i pro ostatní ať napíšou osvědčené IN modely co pěstovali venku a dobře dokvetly, chápeš? aby víc lidí potvrdilo určitej model, jinak to dopadne jak s tebou, že napíšeš, jak se určitej model hodí a druhej hned napíše, že se moc nehodí, to pak pro lidi asi není moc dobrý vodítko!
Tak ja konecne zacnu s tim co jsem tu puvodne doufal, ze najdu...
Tento rok jsem kouril cinderellu 99 a purple (uz nevim co) od khamyka...v poho mu venku dosla a byla v poho...stihl to prej i skunk 1, ale tam uz to bylo horsi...i kdyz zmastoval straasneee ukrutne, byli to ty freebeans od nirvosky k objednavce regular seeds...
Osobni zkusenosti mam s Kholou, shivas joy a bush menem...ale to sou i greenhousy popr. vemkovky...takze no problem
muj prbni out byl orange bud... ale nebylo to uplne to prave orechove...taky sem to jeste moc neumel
Slysel a cetl jsem na overgrowu ( info o 50 rovnob. jako u nas), ze oukej je sweet tooth-ale trochu problem s plisni, pac ma tvrde palice
Dale bogglegum...kvete kratce a dobra uroda...
Leda uno je take oukej...to potvrzuji zkuseni groweri ze zahranici
Apolla 11 sou prej fajn take...ale kvuli plisni od jednoho clena groweru si je tendle rok uz asi nevyzkousim :-( pac sou dead
Kamos minulej rok zvladl i blueberry na balkone...mensi paldy ale byla dobra...tu ja bych ale osobne nedoporucil...moc dlouho kvete
Mazar i durga matta je ozkousena uz od vice lidi...
Chronic by to pry stihat take mel...zkusim ho letos
zkusim asi 10 odrud a pak napisu report....
Osobne mam vyzkouseno, ze nejlepsi sou kytky, ktere dozrajou max. do konce zari...nejlepe v prvni polovine...vychytaj si to nejlepsi pocasi na padly a je to nejvetsi siiila....i muj early vykrizenec puvodne ze smokalotove genetiky krizeny s kholou atd...byl ready na zacatku zari a zmastoval lepe nez znackovky, ktere skoncili pozdeji :-)
I kdyz to je pouze moje zkusenost