Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
todle je na pytel. nevím jak na takové kytičky ale mě to nefungovalo a to jsem to použíl na chodbě. Nejlepší je ta elektrická voňavka co stříka podle toho jak nastavíš a vuně pomeranč nebo citrón. máš to krásné od začátku jsem koukal a jde vidět jak se postupně tlačíš kupředu ! jen tak dále. Ps: odkuď jsi ?
takže dneska rano sem byl mile překvapen po baraku se nelinul žadnej smrad ganjy.ale krasne vonava avivaž nebo něco takoveho.takže každemu kdo ma takovej mini indor jako ja tak doporučuji.a tosem vaportek otevřel jen napul.tak zatim se měj myli deničku.
Zdravím, tento problém taky řeším, trochu většího rázu, celej dům zamořenej nehorázně sladkym skérem, myslíš si že by to stačilo i na řekněme 20 kytek na 60x60 ?
Jinak budu muset koupit pácháč, i když to už taky není tak zásadní rozdíl nejslabší kompet je za 1800,-
kuci pachac je zaklad pestovania bez vacsieho rizika odhalenia. Mas par wattov ale smrad na 3 bloky okolo, takze ti tam na udanie vleti URNA a mozes vysvetlovat par kytiek, ktore sotva stacia na vlastnu spotrebu...
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!