Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar biobizzmane, otázka, ty hnojiva cos vytočil na kole štěstí nejsou bio co? jinak přeju hodně zdaru s padlím. jednou sem prožil a už nikdy více. pro příště to preventivně stíkej zámkem a klíčem od ata a ještě osobní postřech co se týká peroxidu tak sem to stříkl 5ti% a spálil sem kytky , tak bacha taky sem zkoušel něco od agrobio opava ale taky to nepomohlo tak sem to radši ukončil dřív pač se mi sekli v 30 dnu , žužo... kámoš to vyřešil polyversem a úspěšně..., ale rozhodně bych chytlé lupeny odstranil... držim palec
sweetweed jsou to hnojiva od AN které jede kolega a nedá na ně dopustit myslim že všecko to je bio ale ruku do ohně bych za to nedal samozřejmě že listy jsem odstranil prostříhal a ten peroxid určitě pomáhá mam to otestované , kluci co mam s tou hlavní stránkou??? jak jsem dával na foto čislo 4 ???????
ZDar ver mu to ph chce zmerit hned bude lepsi vynos jinak pekny popr. experimentuj s hnojivy a to nejlepsi vyber nezustavej u stejnyho a az usoudis ktery je nejlepsi tak ho ber ale je to na tobe zatim at se dari
IP už to má za sebou palice krásně tvrdé olepené se zajímavou ovocnou vuní , za pár dní pujde rus a pak vyhlásím typovačku o nějaké ceny díky za sledováni a karmu