Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

Hej to neni tak špatný!!!ale já ctim mrtvý!Trochu úcty wole,ale neni to špatný!!!!!

Old Post 29-02-2004 v 17:51 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan_Ho
Stálý Člen

Karma uživatele Pan_Ho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Byl to jen napad.Taky ctim mrtvi.Nemusis to taky sadit hned na hrobe.Ale treba nekde pekne v rozku.Pred tim nasim je jeste asi 30m placek.Byl bych jen rad kdyby nekdy nademnou rostla nejaka kyti.Ja teda budu sadit u babci (ma gigantickou zahradu),takze na hrbitov kaslu.

Old Post 29-02-2004 v 21:07 PM
Pan_Ho je offline   Profil uživatele Pan_Ho   Find more posts by Pan_Ho   Foto galerie člena Pan_Ho   Click here to Send Pan_Ho a Private Message   Add Pan_Ho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 147

No dneska sem se ptal máti jestli si můžu pěstovat "technický (ze zverimexu) konopí" a vona,že se zeptá fotra,tagže možná mi to budou zalejvat,až budu pryč !U nás na chalupě máme krásnou slunou zahrádku,ale zkurvený sousedy!!!Snad to vyjde!jinak du do stromů!!!

Old Post 02-03-2004 v 20:19 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zbyx
Nový Člen

Karma uživatele Zbyx - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

zdaR lidi !!
já sem měl loni taky smůlu, vzali mi asi 80% úrody (takové krásné kytičky to byly). sadím už nějaký ten pátek a vyplatily se mi sloupy v poli (to jdu od sloupu ke sloupu a u každého tři, čtyrí kytky - ale ne minulý rok, to mi čorkli), dále jsem minulý rok zkoušel sadit v lese s vlastní hlínou a taky v poho (ty mi právě nevzali), v kopřivách je to vůbec nejlepší (jen najít kopřivový ráj). a stará skládka ------- tak to je super (pořádně toxické brko).

A s těma čorkařama je to fakt na cipa - je to čím dál horší ...... atomovky na ně !!!!!!!!

Old Post 03-03-2004 v 14:24 PM
Zbyx je offline   Profil uživatele Zbyx   Find more posts by Zbyx   Foto galerie člena Zbyx   Click here to Send Zbyx a Private Message   Add Zbyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zbyx
Nový Člen

Karma uživatele Zbyx - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

jak je to s těma stromama. máte někdo nějaké zkušenosti. mám kupit lana a horolezeckou výbavu ??? :-]]

Old Post 03-03-2004 v 14:30 PM
Zbyx je offline   Profil uživatele Zbyx   Find more posts by Zbyx   Foto galerie člena Zbyx   Click here to Send Zbyx a Private Message   Add Zbyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan_Ho
Stálý Člen

Příspěvek č. 150

2 zbyx

zkus hledat,o pesteni na stromech je toho tady hodne

Old Post 03-03-2004 v 20:18 PM
Pan_Ho je offline   Profil uživatele Pan_Ho   Find more posts by Pan_Ho   Foto galerie člena Pan_Ho   Click here to Send Pan_Ho a Private Message   Add Pan_Ho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Příspěvek č. 151

Je tam toho hafooooooooo!!!Na horolezeckiu výbavu se vys*r!Přečti si těch 30 stránek jako já a budeš mít jasno

Old Post 03-03-2004 v 20:28 PM
blablabla
Host

Upozornění huleni Příspěvek č. 152

nejlepsi je pestovat na balkone v poslednim patre panelaku. protoze nektery lidi sou zvedavy a nakouknou.. reknou si copak se to tam tak hezky zelena .. a uz to ví pul mesta .nebo na zahrade ...ale dobre ukryty. ..... a hlavne se nikdy ,nikde a nikomu onicem nezminovat.

Old Post 08-03-2004 v 15:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

Letos du prvne do skutecnyho outdooru. Predloni mi to zalivala babka na zahradce, ale vzhledem k sousedum to nebudu opakovat.
Hledat dobry mistecko je koukam docela nesnadny, hlavne co se bezpecnosti tyce. Zkusim projit lesiky okolo a uvidim. Nemam strach z corkaru, pac planuju asi tak 5 polo po 10-20 kyti, ale spis z bengosu.
Jak muzou benga dokazat, ze du zrovna na pole? Nebo tak...

Old Post 09-03-2004 v 20:01 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan_Ho
Stálý Člen

Příspěvek č. 154

Myslim,ze nijak.Strach z toho mit nemusis.Pochybuju ze objizdeji lesiky a hledaji policka(znicili by si na polnackach auta).A i kdyby muzes klidne rict, ze jdes nahodou okolo(I s dvou litrovou flaskou plnou vody na zalevani?).Horsi je to doma.Tam to totiz nahodou mit asi nebudes.

Old Post 10-03-2004 v 20:13 PM
Lucishka
Nový Člen

Karma uživatele Lucishka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

No jak to tady sleduju, tak taky ňák už začínám přemějšlet kam potom s nima. Vůbec to neni špatnej nápad ty maliny nebo ostružiny k lesu na paseku. Docela jste mi vnukli dobrej nápad. Hustý hustý! Já vyzkoušet a dát za dlouho vědět

Old Post 11-03-2004 v 09:33 AM
Lucishka je offline   Profil uživatele Lucishka   Find more posts by Lucishka   Foto galerie člena Lucishka   Click here to Send Lucishka a Private Message   Add Lucishka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bob Saint-Clair
Nový Člen

Karma uživatele Bob Saint-Clair - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

Já jsem to měl vychytlý, moh jsem pěstovat doma na zahradě. Předminulej rok se mi ale holky nějak vytáhly, máti začla stresovat a taky kvůli sousedce... Na kamufláž jsem využil mazaného umístění holek vedle květinového záhonu. Stálo mě to chvilku času a jedno zničený umělý kvítko (viz fota), ale máti v klidu (což bylo hlavní, protože tohle přesazovat..) a sousedka taky. Sklízeče bych nezmátl, ale účel to splnilo. Teď už na zahradě nepěstuju, v přírodě mi to loni našli místní důchodci a chodili se tam na etapy kochat, sice mi to nesklidili, ale fakt na infarkt, když tam načapáš maníky v rádiovkách jak čmuchají k vrcholovkám a chechtají se. Takže se seznamuju s panem sodíkem. Mějte se

Old Post 16-03-2004 v 01:12 AM
Bob Saint-Clair je offline   Profil uživatele Bob Saint-Clair   Find more posts by Bob Saint-Clair   Foto galerie člena Bob Saint-Clair   Click here to Send Bob Saint-Clair a Private Message   Add Bob Saint-Clair to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

U nas je to tak, ze kam to das, tam ti to ukradou.

No ne az tak vsude...

Old Post 23-03-2004 v 09:29 AM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

koukam že je to fšude samá čorka

a proto nejrači sázim na zahrádce, taky se trochu bojim sosedu, hlavně jedný takový tý typický babizny drbny, co fšude čuchá, ale jinak soused v poho, tan dycky nahlídne přes plot : "Koukam že se jim pěkně daří" a přitom jemu přes 40 ))

Old Post 24-03-2004 v 17:32 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sombl
Stálý Člen

Karma uživatele Sombl - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

nejlepšejší jsou křoviny hned za městem(čkem),srnky tam neběhal,protože je to blízko lidí,ale dá to práce jako svině,vysekat to překopat to a natahat tam ńáký ty hovínka

Old Post 02-04-2004 v 11:07 AM
Sombl je offline   Profil uživatele Sombl   Find more posts by Sombl   Foto galerie člena Sombl   Click here to Send Sombl a Private Message   Add Sombl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MOZO
Stálý Člen

Karma uživatele MOZO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

KDYBY SI VŠICHNI ZASADILI SVOJE KYTKY TAK BY SI JE NIKDO NEMUSEL KRAST KDYBY TI ZLODĚJI NEBYLI TAK LINI

Old Post 04-04-2004 v 21:09 PM
MOZO je offline   Profil uživatele MOZO   Find more posts by MOZO   Foto galerie člena MOZO   Click here to Send MOZO a Private Message   Add MOZO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás