Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Byl to jen napad.Taky ctim mrtvi.Nemusis to taky sadit hned na hrobe.Ale treba nekde pekne v rozku.Pred tim nasim je jeste asi 30m placek.Byl bych jen rad kdyby nekdy nademnou rostla nejaka kyti.Ja teda budu sadit u babci (ma gigantickou zahradu),takze na hrbitov kaslu.
No dneska sem se ptal máti jestli si můžu pěstovat "technický (ze zverimexu) konopí" a vona,že se zeptá fotra,tagže možná mi to budou zalejvat,až budu pryč !U nás na chalupě máme krásnou slunou zahrádku,ale zkurvený sousedy!!!Snad to vyjde!jinak du do stromů!!!
zdaR lidi !!
já sem měl loni taky smůlu, vzali mi asi 80% úrody (takové krásné kytičky to byly). sadím už nějaký ten pátek a vyplatily se mi sloupy v poli (to jdu od sloupu ke sloupu a u každého tři, čtyrí kytky - ale ne minulý rok, to mi čorkli), dále jsem minulý rok zkoušel sadit v lese s vlastní hlínou a taky v poho (ty mi právě nevzali), v kopřivách je to vůbec nejlepší (jen najít kopřivový ráj). a stará skládka ------- tak to je super (pořádně toxické brko).
A s těma čorkařama je to fakt na cipa - je to čím dál horší ...... atomovky na ně !!!!!!!!
nejlepsi je pestovat na balkone v poslednim patre panelaku. protoze nektery lidi sou zvedavy a nakouknou.. reknou si copak se to tam tak hezky zelena .. a uz to ví pul mesta .nebo na zahrade ...ale dobre ukryty. ..... a hlavne se nikdy ,nikde a nikomu onicem nezminovat.
Letos du prvne do skutecnyho outdooru. Predloni mi to zalivala babka na zahradce, ale vzhledem k sousedum to nebudu opakovat.
Hledat dobry mistecko je koukam docela nesnadny, hlavne co se bezpecnosti tyce. Zkusim projit lesiky okolo a uvidim. Nemam strach z corkaru, pac planuju asi tak 5 polo po 10-20 kyti, ale spis z bengosu.
Jak muzou benga dokazat, ze du zrovna na pole? Nebo tak...
Myslim,ze nijak.Strach z toho mit nemusis.Pochybuju ze objizdeji lesiky a hledaji policka(znicili by si na polnackach auta).A i kdyby muzes klidne rict, ze jdes nahodou okolo(I s dvou litrovou flaskou plnou vody na zalevani?).Horsi je to doma.Tam to totiz nahodou mit asi nebudes.
No jak to tady sleduju, tak taky ňák už začínám přemějšlet kam potom s nima. Vůbec to neni špatnej nápad ty maliny nebo ostružiny k lesu na paseku. Docela jste mi vnukli dobrej nápad. Hustý hustý! Já vyzkoušet a dát za dlouho vědět
Já jsem to měl vychytlý, moh jsem pěstovat doma na zahradě. Předminulej rok se mi ale holky nějak vytáhly, máti začla stresovat a taky kvůli sousedce... Na kamufláž jsem využil mazaného umístění holek vedle květinového záhonu. Stálo mě to chvilku času a jedno zničený umělý kvítko (viz fota), ale máti v klidu (což bylo hlavní, protože tohle přesazovat..) a sousedka taky. Sklízeče bych nezmátl, ale účel to splnilo. Teď už na zahradě nepěstuju, v přírodě mi to loni našli místní důchodci a chodili se tam na etapy kochat, sice mi to nesklidili, ale fakt na infarkt, když tam načapáš maníky v rádiovkách jak čmuchají k vrcholovkám a chechtají se. Takže se seznamuju s panem sodíkem. Mějte se
a proto nejrači sázim na zahrádce, taky se trochu bojim sosedu, hlavně jedný takový tý typický babizny drbny, co fšude čuchá, ale jinak soused v poho, tan dycky nahlídne přes plot : "Koukam že se jim pěkně daří" a přitom jemu přes 40 ))
nejlepšejší jsou křoviny hned za městem(čkem),srnky tam neběhal,protože je to blízko lidí,ale dá to práce jako svině,vysekat to překopat to a natahat tam ńáký ty hovínka