Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je prosim pekne ukazka, ako moze takato rastlina (samec) byt velmi uzitocna, ak niekto nevie tak osmak degu je milovnik konope
3 rastliny schrumali za 1 noc a neostalo z nich nic, som skoro pukol od smiechu ked som tam rano nic nenasiel ...
No, mozno ste zvedavi, co sa stalo s tou jedinou, ktora tento masaker prezila a mozno vas zaujima ako teraz vyzera
Priblizim to - z kvetinky, ktora mala povodne 4 vetvicky, som nechal iba jednu, tu najsilnejsiu, aby mohla normalne zit, lebo v takom priestore, kde vyrasta, bola ta rastlina vseliaka...
Z tej najsilnejsiej vetvy vyrastali nove vetvicky, takze sa to aj hodilo, spravil som si taky typ rastu(nuz neviem ako sa to vola), a taky ostane aj do konca jej zivota(uvidite na fotke)... Kytka bohuzial zacala kvitnut a zmena naspat do rastovej faze jej ocividne nevadi a kvitne si dalej, ale hlavne ze rastie aj do vysky .
Zatial som ju pohnojil 2 krat Plagron Bloom ale ideme naspet do Grow, uz coskoro
Ospravedlnujem sa vsetkym ktory sleduju moj grow ze som tu uz od 13.1 zabudol prihodit zopar fotiek..
Ale podme k veci -
teda neverili by ste ale tak ako vyzera teraz moja kytka, tak to by som teda vazne necakal, zhustla o poriadny kusisko, vyrastla taky tak.. zacinam si mysliet ci ta kytka je vazne len jedna zahnojujem ju len velmi zriedkavo ale zatial nevidno ziadny deficit ani nic podobneho a ani problemy s PH nemam ziadne.
Je to teda uz 120. den od uplneho zaciatku a kvetina teraz vyzera takto:
no vies, ono to je tak divne spravene ze to tienidlo je strasne ohnute a male takze ak to dam moc nizko, tak tie palicky na krajoch budu v tme.. skusal som to a nevyzeralo to pekne, ale mozem to skusit dat o nieco nizsie