Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čo mi poviete na Buddha mix 10 autoflower, fem. za 35 € obsahuje White Dwarf, Red Dwarf, Syrup, Deimos a 6 autoflower strainov ktoré ešte niesu na trhu.
A určite AutoMazar !
Ale váš názor na ten mix od buddhy by ma zaujímal 10ks seeds za 35 e je fakt výborna cena
Původní příspěvek od Jurgiano Čo mi poviete na Buddha mix 10 autoflower, fem. za 35 € obsahuje White Dwarf, Red Dwarf, Syrup, Deimos a 6 autoflower strainov ktoré ešte niesu na trhu.
A určite AutoMazar !
Ale váš názor na ten mix od buddhy by ma zaujímal 10ks seeds za 35 e je fakt výborna cena
Jsem to měl, někde v ohradách to je vyfocený, celkem to ušlo za ty peníze.
Původní příspěvek od Jurgiano Jo maš to v popisku to som videl už x krát je to krása ale nenapadlo ma že to je ten mix od buddha. Krásny outik určite pojdem do toho thx man
edit Ešte ma napadá jedná otazočka keď ťa tu už mám. Našiel som pár príspevko kde chlapy písali že klíčivosť je mizerná akú si mal ty ?
Jurgiano:zdarec,taky sem to měl ten mix minuly rok s kamosem na půl, vylezlo nam 8 z 10 ,aspon u nas byli mensi ale chutovky,za tu cenu to stojí za zkousku
Hmm no nič moc :/ Ten výnos a podobne ale zatial ma to neodradzuje. Dával si ich klíčiť alebo hneď do zeme a nespravil si náhodou niekde chybu ? Ale keď tak celkovo pozerám af tak večinou bieda určite popri af pôjdem aj klasiku
Jurgiano: no právě že sem to dal do jiffu a pak az ven a tím se to docela stoplo a jeste sem blbec oskubal nejake listky a to uz se stoplo uplne xD ale urcite me to neodradí...letos to nechám jen naklíčít a pak to pujde zrovna na flek,i když to není nic moc výnosné tak mě to nějak chytlo a urcite letos zkusím víc druhů na prázdniny kdyz neco vyjde tak paráda,přece jen do rijna je daleko tak aspon neco bude na košt ... porád lepsi met na jedné 10g=cca 200kč investice dalo by se říct ale porad lepsi nez si neco schánět radsi si dám neco z vlastního výpestku aj to pak lepší chutná,když se o to staráš s láskou
V lednici nachystány 3 ks Sweet Tooth Auto od Barney's Farm. Dále se rozmýšlím mezi Auto White Russian od Serious Seeds a nebo, jako loni, Royalmatic od Ministry of Cannabis.