Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

Hulim,protože mě baví ten stav,pokaždý když hulim,tak něco novýho dělám,nebo vymyslim,voní mi ten kouř,škoda že je škodlivej,protože taky obsahuje dehet a jiný sračky,jinak je dobrý hulit

Old Post 10-07-2006 v 16:12 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Jo s tim kouřem to taky souhlasim, mě se ten kouř i líbí, takovej hodně hustej , vždycky se zaseknu a koukám jak se krásně lehce vznáší..
To u cíga nezažijete

Old Post 13-07-2006 v 17:25 PM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UrbaN
Stálý Člen

Karma uživatele UrbaN - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

hulím,abych si zpestřil jinak všední věcy.když jsem nahulený tak mi je jedno kolik je hodin,kde jsem a co se děje.prostě se zaseknu a vnímám pouze jednu věc,kterou vnímat chci a vše ostatní je mi fuč..a taky pro ten smích

...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /

Old Post 13-07-2006 v 20:56 PM
UrbaN je offline   Profil uživatele UrbaN   Find more posts by UrbaN   Foto galerie člena UrbaN   Click here to Send UrbaN a Private Message   Add UrbaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alcatelx
Stálý Člen

Karma uživatele Alcatelx - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

Cau.
Ja sem si diky huleni uvedomil spoustu veci a faktu o tom co sem kdy udelal , casto si dam brcko a rikam si , ty vole ,co to delas? No a du do sebe a casto mi to fakt pomuze. Myslim ze za tech sest let aktivniho uzivani se mi predevsim pozitivne zmenil pristup k lidem i ruzny pracovni jednani atak. Fakt mi to psychicky pomaha, fyzicka stranka nic moc, ale co.
Rek bych ze kdo chce hulit pro radost tak by mel bejt vyrovnanej a shopnej resit problemy hned a ne je nechat hnit nekde vzadu v hlave, protoze alespon u mne vzdycky pri intoxikaci vyplujou a je po hezkym stavu ze jo.
A taky fuck off lidem z meho okoli co hulej v podstate pro image,jo dal sem tri g, na to deset piv, byl sem v pici celej den ,bla bla , nemas neco?..,pride mi to uz jak kdyby jeli peri nebo nakej takovej shit.Je to ukrutne znat i na chovani tech lidi , vole vole kde vememe na gram at normalne fungujem ...
Hulit do pohody a ne se snazit pred necim utect touhle cestou.

Sem trochu zhulunej a melancholickej
Peace.

Motto:

Myslet, pak az mluvit..

Old Post 13-07-2006 v 21:29 PM
Alcatelx je offline   Profil uživatele Alcatelx   Find more posts by Alcatelx   Foto galerie člena Alcatelx   Click here to Send Alcatelx a Private Message   Add Alcatelx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ČičinSmouky
Nový Člen

Karma uživatele ČičinSmouky - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Hulim kvuli ty vetsinou dobry nalade a tomu stavku...proste nejlepsi zhulit se v parte a pak se jen plavit

Kdo nehulí neni Čech !

Old Post 16-07-2006 v 18:05 PM
ČičinSmouky je offline   Profil uživatele ČičinSmouky   Find more posts by ČičinSmouky   Foto galerie člena ČičinSmouky   Click here to Send ČičinSmouky a Private Message   Add ČičinSmouky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kavalera
Stálý Člen

Karma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

ja hulim preto ze my chuti ten vonavi dym, super stavy po ktorych mam cely tento svet na haku. Super relax a zabavka v parte.

Old Post 17-07-2006 v 01:33 AM
kavalera je offline   Profil uživatele kavalera   Find more posts by kavalera   Foto galerie člena kavalera   Click here to Send kavalera a Private Message   Add kavalera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

no ja kurim preto lebo ked si dam sluka tak mi je lepsie a zabudam aj niekedy na problemy ale tie sa ajtak vzdy po kratkom case vyriesia..ale kurim aj preto lebo je to aj paradna vec na tvorbu..ked odpalime brcko s mojijou spickou zelenou vonku na ihrisku alebo pred klubom na parkovisku je hned vacsia haluz aj ked niekedy su aj temne dni ale to vsetci pozname..a milujem ten stav kedy sa huba len smeje a kasujem ..hulte defky..zatim hosi a hosice

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 17-07-2006 v 22:07 PM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Hulim, protoze hulim a bavi me to. A pestuju, protoze hulim a nebavej me zapraskany dealeri

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 24-07-2006 v 16:16 PM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

Hulim, protože se pak můžu ponořit do hlubin vědomí a zkoumat všechna jeho zákoutí...vždycky si pak potvrdím, že rozum nás klame! Hulim, abych se vzdálil co nejdál od babylonu, od šedivé reality všedních dní a všeti! Nehulim proto, že potřebuju mít za každou cenu změněný stav mysli. A hulení pro mě zdaleka není jedinou životní prioritou a chvíle, kdy jsem zkouřen pro mě zdaleka nejsou jedinými krásnými...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 24-07-2006 v 16:57 PM

Old Post 24-07-2006 v 16:31 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pechi
Stálý Člen

Karma uživatele pechi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

je tady nejakej zapraskanej dealer ???

Old Post 24-07-2006 v 18:08 PM
pechi je offline   Profil uživatele pechi   Find more posts by pechi   Foto galerie člena pechi   Click here to Send pechi a Private Message   Add pechi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Myslíš, že by se přiznal??

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 24-07-2006 v 18:17 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 156

je to hnus, ale zneužívám to hodně, abych byla v pohodě :/, je mi fajn, nic neřeším, a všechny ty blbosti, co vždycky řeším, mi připadají zbytečné, a je mi nějak dobře a taky miluji, když se směju, dostanu záchvat smíchu a jenom mi naskočí rozhlík, a čumím na ty lidi, a bavím se, jak mě nechápou. Vlastně mě nikdo nechápe celý život, mám divné názory a moc lidí mi je nechce tolerovat, tak je lepší se se mnou nebavit a hulení je moje taková jediná věrná duše, a teda ještě moje fenečka staforda

Old Post 25-07-2006 v 09:55 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

citace:
Původní příspěvek od kopřiva
je to hnus, ale zneužívám to hodně, abych byla v pohodě :/

Cože ??

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 25-07-2006 v 10:13 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Pohodička Příspěvek č. 158

citace:
Původní příspěvek od pechi
je tady nejakej zapraskanej dealer ???

Celej grower

Znám tipa odsud, dealuje pro Amway. Další dealuje různý hadry atp... takže si myslim, že je tady spousta dealerů.

Old Post 25-07-2006 v 10:19 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

z nudy

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 25-07-2006 v 10:30 AM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

priznani Příspěvek č. 160

citace:
Původní příspěvek od Pan Ker
Myslíš, že by se přiznal??

treba mu neda svedomi

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 25-07-2006 v 11:18 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás