Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulim,protože mě baví ten stav,pokaždý když hulim,tak něco novýho dělám,nebo vymyslim,voní mi ten kouř,škoda že je škodlivej,protože taky obsahuje dehet a jiný sračky,jinak je dobrý hulit
Jo s tim kouřem to taky souhlasim, mě se ten kouř i líbí, takovej hodně hustej , vždycky se zaseknu a koukám jak se krásně lehce vznáší..
To u cíga nezažijete
hulím,abych si zpestřil jinak všední věcy.když jsem nahulený tak mi je jedno kolik je hodin,kde jsem a co se děje.prostě se zaseknu a vnímám pouze jednu věc,kterou vnímat chci a vše ostatní je mi fuč..a taky pro ten smích
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Cau.
Ja sem si diky huleni uvedomil spoustu veci a faktu o tom co sem kdy udelal , casto si dam brcko a rikam si , ty vole ,co to delas? No a du do sebe a casto mi to fakt pomuze. Myslim ze za tech sest let aktivniho uzivani se mi predevsim pozitivne zmenil pristup k lidem i ruzny pracovni jednani atak. Fakt mi to psychicky pomaha, fyzicka stranka nic moc, ale co.
Rek bych ze kdo chce hulit pro radost tak by mel bejt vyrovnanej a shopnej resit problemy hned a ne je nechat hnit nekde vzadu v hlave, protoze alespon u mne vzdycky pri intoxikaci vyplujou a je po hezkym stavu ze jo.
A taky fuck off lidem z meho okoli co hulej v podstate pro image,jo dal sem tri g, na to deset piv, byl sem v pici celej den ,bla bla , nemas neco?..,pride mi to uz jak kdyby jeli peri nebo nakej takovej shit.Je to ukrutne znat i na chovani tech lidi , vole vole kde vememe na gram at normalne fungujem ...
Hulit do pohody a ne se snazit pred necim utect touhle cestou.
no ja kurim preto lebo ked si dam sluka tak mi je lepsie a zabudam aj niekedy na problemy ale tie sa ajtak vzdy po kratkom case vyriesia..ale kurim aj preto lebo je to aj paradna vec na tvorbu..ked odpalime brcko s mojijou spickou zelenou vonku na ihrisku alebo pred klubom na parkovisku je hned vacsia haluz aj ked niekedy su aj temne dni ale to vsetci pozname..a milujem ten stav kedy sa huba len smeje a kasujem ..hulte defky..zatim hosi a hosice
Hulim, protože se pak můžu ponořit do hlubin vědomí a zkoumat všechna jeho zákoutí...vždycky si pak potvrdím, že rozum nás klame! Hulim, abych se vzdálil co nejdál od babylonu, od šedivé reality všedních dní a všeti! Nehulim proto, že potřebuju mít za každou cenu změněný stav mysli. A hulení pro mě zdaleka není jedinou životní prioritou a chvíle, kdy jsem zkouřen pro mě zdaleka nejsou jedinými krásnými...
je to hnus, ale zneužívám to hodně, abych byla v pohodě :/, je mi fajn, nic neřeším, a všechny ty blbosti, co vždycky řeším, mi připadají zbytečné, a je mi nějak dobře a taky miluji, když se směju, dostanu záchvat smíchu a jenom mi naskočí rozhlík, a čumím na ty lidi, a bavím se, jak mě nechápou. Vlastně mě nikdo nechápe celý život, mám divné názory a moc lidí mi je nechce tolerovat, tak je lepší se se mnou nebavit a hulení je moje taková jediná věrná duše, a teda ještě moje fenečka staforda