Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar,
jelikož jsem na elektrotechniku matěj a nehcci někoho otravovat s tím ať mi to zapojí, tak jsem se chtěl zeptat tady na grower.cz jeslti mi někdo do podrobna nevysvětlí jak to zapojit...
Co pro Tebe múžu udělat je.. pokud to vše naskládáš vedle sebe tak aby bylo vidět na svorky a vyfotíš a tu fotku dáš do toho trýdu co psal MDe_ dokreslím Ti mezi součásti propojení drátama. Tenhle trýd pak smažem.. to co chceš patří tam co psal MDe_
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od kokosacek7 no předřadník by byl ale všiml jsem si že v objímce jsou 2 díry a dráty...co s nima?nemam si jich všímat?
Ty nejsi Matěj... Ty jsi Tonda.. pokud z objímky vedou dráty pak je odpoj a na místo nich přiveď ten kabel s tím, že hnedý drát bude připojen na tu svorku, která je spojená s kovovým plíškem uprostřed objímky a modrý drát zapoj do svorky, která je spojená s tím plíškem na vnitřním boku objímky (když je tam výbojka dotýká se ho závit výbojky) a ten zelenožlutý dej pod nějaký šroubek co drží objímku na plechovém držáku objímky. Je to jasno?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná