Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mne na ni vadi stejne jako cilumovi ty vykydovy stavy,kdy je clovek uplne unavenej a nejradsi by jen spal a spal...pak taky samozrejme kratkodoba pamet,ktera se mi od doby co hulim zhorsila tak o 200% Zapominam uz i na dulezity veci a obcas me to pekne stve...
2kurdt,cilum>tak nehulte kdyz vas to stve a uspava kdyz budete sklizet predcasne sativy nic vas uspavat nebude
proi srovnani s alkoholem a jakoukoli jinou drogou je marihuana proste andel
Mně spíš vadí kuřáci, se kterýma si nemůžeš už ani pokecat, ti kteří se odrovnali velkou konzumací a vytratili veškeré zájmy. Ano štvou mě tyhle úsměvné pohledy přes vnitří smutek. Zneužívání na zabití času, zašpiněný nepovedený dred v dlouhých vlasech, pohledy pod stůl, vykroucená chůze, neakčnost.
Hulit pro relax a nepotřebnost tohoto treadu. Každý má hranice někde jinde, reagujeme různě na vliv thc.
Každý každodenní kuřák nevypadá a nechová se jako každodenní kuřák
tymto nechem nikoho motivovat ale je fakt ze ja taham asi 9 mesiac v kuse a niekedy sa aj viac krat za den zhulim ale podarilo sa mi dotiahnut maturu na same jednotky a to po 7-8 MESIACOCH STALEHO HULENIA...A JE TO PRAVDA A CISTA ZE PAMAT MA PROBLEMY...A UZ TO NENI TO CO TO BYVALO...
Vadí mi že je jí občas nedostatek, vadí mi že dojebává dýchácí ústrojí (tedy pokud se kouří), vadí mi že u nás není dekriminalizovaná jako v holandsku a jinde, ale řekněme si na rovinu jaký by to byla nuda kdyby nám nic nevadilo?
Vadi mi presne to co je napisane o prispevok vyssie, ale vadi mi aj to ze clovek straca pevnu vôlu (teda, kym sa neuvedomi, ak sa vobec uvedomi)
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Původní příspěvek od Claune Mně spíš vadí kuřáci, se kterýma si nemůžeš už ani pokecat, ti kteří se odrovnali velkou konzumací a vytratili veškeré zájmy. Ano štvou mě tyhle úsměvné pohledy přes vnitří smutek. Zneužívání na zabití času, zašpiněný nepovedený dred v dlouhých vlasech, pohledy pod stůl, vykroucená chůze, neakčnost.
Hulit pro relax a nepotřebnost tohoto treadu. Každý má hranice někde jinde, reagujeme různě na vliv thc.
Každý každodenní kuřák nevypadá a nechová se jako každodenní kuřák
poznam cloveka co huli od 15 skoro kazdy den, teraz ma 45, megavilu s 3kupelnami a bazenom, mercedesa slk a bavorak tusim 535 neak 3 rocny model.. a zensku co ma prsa aspon 6 a prdel ziadnu... a NIKDY by vas ani len nenapadlo ze ten clovek vobec vie co je to marjanka
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
mam z nej zatial len takmer rocne problemy s priedusnicou
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
2muzsranami : a nemal si chronicke problemy s dychacim traktom aj predtym ?
ja som mal nabeh na astmu, alergiu mam, a odkedy hulim som menej chory ale zas vzdy ked ma zlomi bacil, tak jedine pluca
For REAL
to dfblbec: mal som v detstve probloem s prieduskymi
zdar bracho
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
2muzsranami: no, ja mam oslabeny dychaci trakt a kuwa alergiu na vsetko, ale odkedy hulim mam v pitchi, je mi to jedno, a neak to pomaha... proste na to nemyslim
For REAL
Co mi vadí na hulení/marihuaně/ jako takové?Snad to,že při dlouhodobější konzumaci formou spalování /kouření/ mě bolí plíce.Dále to sucho v ůstech není taky zrovna příjemné.Nejvíce však to,že jako taková není v tomto státě legalizována.Je toho ještě mnohem víc,ale tím se už nechci zaobírat.Raději hledám a vážim si pozitiv které mi tato zázračná bylina dává.mydena.
2mydena: taak tak...
pozitivne myslenie vzdy a vsade
For REAL
poslední dobou (asi tak poslední dva tři roky) mi na ní vadí...co vadí, přímo mě sere, že se z ní stává ryze konzumní zboží...málokdo novej k cítí takovou tu úctu a možná trochu respekt...
...z toho je mi smutno
Jak s tim člověk přestane jen experimentovat a začne to hulit furt a fšude,tak to přestane byt dobrý.život ti protíkeče meti prsty a když se pak ohlídneš do minulosti,nevidíš nic!